O as tokias GERAS dainas klasuausi kokius 3 kart i savaite tai man jos neatsibosta jos priskiriamos mano nuotaikai Kaip pvz senuciuke Joan Osbourn - One Of Us kazkada kai buvau maza ir su Mama vaziavom masina ji man uzleido sita daina iki siol jos klasausi ir man ji neatsibosta
manau, pradzioj i diena po 100 sykiu klausai tai atsibos, bet tik trumpam, paskui jei po kokiu 3 menesiu jos vel klausai simtus kartu, ir vel atsibos ir t.t.
taip kad gera daina ir 50 metu gera daina
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:12:56
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:10:32
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:07:30
as irgi galvoju kad geros dainos tiesiog negali atsibost...
o jei atsibodo...tai gal daina ne tokia jau ir gera.....
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:06:28
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:04:08
taip kad gera daina ir 50 metu gera daina
2004 m. rugsėjo 25 d. 14:58:45
2004 m. rugsėjo 25 d. 14:52:45
2004 m. rugsėjo 25 d. 14:47:03
2004 m. rugsėjo 25 d. 14:45:00
jei daina tikrai gera ar imanoma jos persiklausyt....?