Naujasis supergrupės "Roxette" albumas "Travelling" vakar buvo išleistas iTunes. Neužilgo galima bus įsigyti ir fizines jo kopijas. Albume yra 15 kūrinių, tarp kurių ir dvi naujojo singlo "It's possible" bei naujos singlo "She's Got Nothing on (But the Radio)" ir.. nepamirštamos "It must have been love" versijos.
O štai ir singlas "It's possible": https://www.youtube.com/watch?v=94mu4aGYF44. :)
Gerbiu Mano tėvų jaunystės grupė... Man taip pat patinka, taigi tai įrodo, kad tokia muzika nesensta
Na, gal ne visos dainos, bet dauguma tai tikrai geros.
Ir naujausias albumas tiesiog nuostabus.
Kad tas naujausias 2001 metų Tikiuosi, kad kai dabar atsikūrė turui, gal sukurs ir naują albumą
Dabar nesveikai aš juos įsimylėjau.
Tikras lobis. Nėra tikriausiai nei vienos blogos dainos. Jau net nežinau kiek laiko jų diskografija tik ir tegroja pas mane.
Sahja rašė: Tarp daugybės dainų,galima rasti labai daug, ypatingai gražių dainų..ROXETTE galima laikyti, viena iš didžiųjų ,pasaulio grupių...
Žiūrint kokią prasmę turi omeny.
O aš pati atradau juos neseniai.. Tiksliau tai įvyko net ne mano dėka. Bet jau taip yra.
Daug jų dar neklausiau, bet mane užkabino - gal dėl to, kad čia gyvas moteriškas vokalas, na, nė nežinau.
Tai grupė, kokių dabar maža.
Tiesa, jie ketina grįžti dar kartą, o pats paskutinis jų pasirodymas buvo prieš princesės Viktorijos vestuves. Jie kūriniu 'The look' išjudino visus kilminguosius.
Arunazz rašė: labai gera grupe..tikras svedu perliukas....neskaitant abba ,geriausias svedu produktas.....beje ,laukiu ju nauju dainu.
Gali tekt ilgai laukt, bo jie dabar išsiskyrę O šiaip tai nežianu kodė, bet man jie taip patinka, bandžiau sudaryti labiausiai jų patinkančių dainų sarašą , tai pilni du albumai gavosi vos ne, žodžiu visos dainos kabinanačios ir gražios.
2019 m. gruodžio 10 d. 14:03:26
Jau girdėjau... Labai gaila, mano paauglystės grupe
2019 m. gruodžio 10 d. 13:41:09
R.I.P Marie Fredriksson
2012 m. kovo 24 d. 04:09:53
Naujasis supergrupės "Roxette" albumas "Travelling" vakar buvo išleistas iTunes. Neužilgo galima bus įsigyti ir fizines jo kopijas. Albume yra 15 kūrinių, tarp kurių ir dvi naujojo singlo "It's possible" bei naujos singlo "She's Got Nothing on (But the Radio)" ir.. nepamirštamos "It must have been love" versijos.
O štai ir singlas "It's possible": https://www.youtube.com/watch?v=94mu4aGYF44.
:)
2012 m. sausio 10 d. 20:15:29
Na, gal ne visos dainos, bet dauguma tai tikrai geros.
2011 m. kovo 15 d. 23:07:03
Labai patiko, labai gerai atrinktos dainos.
2011 m. sausio 28 d. 23:33:21
2011 m. sausio 26 d. 19:01:27
2011 m. sausio 26 d. 17:09:58
Gerbiu
2011 m. sausio 11 d. 08:26:52
2011 m. sausio 11 d. 01:20:11
Naujausia 'Roxette' daina jau pasirodė po 10 metų pertraukos! 'Roxette - She´s Got Nothing On (But The Radio)' galite paklausyti čia: https://www.youtube.com/watch?v=p...featu re=related
Naujasis albumas 'Charm school' turėtų būti geras.
Kaip gera girdėti.
2011 m. sausio 10 d. 22:37:49
Naujasis albumas 'Charm school' turėtų būti geras.
2010 m. spalio 18 d. 09:33:19
2010 m. spalio 18 d. 09:16:30
Dabar nesveikai aš juos įsimylėjau.
Tikras lobis. Nėra tikriausiai nei vienos blogos dainos. Jau net nežinau kiek laiko jų diskografija tik ir tegroja pas mane.
Kad tas naujausias 2001 metų
2010 m. spalio 17 d. 14:07:27
2010 m. rugsėjo 28 d. 18:00:16
Tarp daugybės dainų,galima rasti labai daug, ypatingai gražių dainų..ROXETTE galima laikyti, viena iš didžiųjų ,pasaulio grupių...
Žiūrint kokią prasmę turi omeny.
O aš pati atradau juos neseniai.. Tiksliau tai įvyko net ne mano dėka.
Daug jų dar neklausiau, bet mane užkabino - gal dėl to, kad čia gyvas moteriškas vokalas, na, nė nežinau.
2010 m. rugsėjo 5 d. 22:43:31
2010 m. liepos 31 d. 23:01:03
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 28 d. 06:37:44
Tiesa, jie ketina grįžti dar kartą, o pats paskutinis jų pasirodymas buvo prieš princesės Viktorijos vestuves. Jie kūriniu 'The look' išjudino visus kilminguosius.
2008 m. gruodžio 23 d. 22:00:35
2008 m. gruodžio 23 d. 20:23:41
labai gera grupe..tikras svedu perliukas....neskaitant abba ,geriausias svedu produktas.....beje ,laukiu ju nauju dainu.
Gali tekt ilgai laukt, bo jie dabar išsiskyrę