idomi ideja, kad kai vienas mirsta kitas gimsta...ta prasme, kad vieno mirtis duoda gyvybe kitam..
pritariu, kad galbut tai vienas is geriausiu britnes darbu..bet vistiek pirmoj vietoj lieka "..baby, one more time.."
labai kvailai atrodo toj vietoj kur ji bega..su tokia nerealia britniska veido israiska...
vistien spears lieka spears...
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
Iliusion_Girl rašė: man tej Everytime dajnos pirmas klipas buvo daug geresnis, nors nzn ar yra maciusiu....ten pagal filma toki bet seip taj jega....na o sitas kur pe telika rodo taj man nelabaj....tas pirmas daug geresnis
gal 1a everytime klipa i maila man numest? as ji maciau bet pc deja neturiu... jiraiya69@gmail.com
man tej Everytime dajnos pirmas klipas buvo daug geresnis, nors nzn ar yra maciusiu....ten pagal filma toki bet seip taj jega....na o sitas kur pe telika rodo taj man nelabaj....tas pirmas daug geresnis
Aha sitas tikrai is normalesniu...bet nelabai supratau ka ji veike toje ligonineje,jei nepastipo...kaip supratau jei ji butu pastipusi tai turejo atgimti kaip tas kudikis? reinkarnacija..? tai bet jei ji nenustipo tai kodel kudikis isgyveno...ai nors ir bande padaryt kaska idomesnio bet kai pamastai tai vistiek nelogiskai gavosi...
sitas klipas ir daina viena is jos geriausiu. taip istikruju yra klipo pabaigos versija kur ji paskesta ir gale rodo jos antkapi su uzrasu britney spears... bet jo neparode nekarto nes pabijojo kad fanai paseks jos pavyzdziu... siaip ar taip kad ir kiek nemegciau popso bet britney man patinka
jo galeji ji ir pasilikt toj vonioj .. . nu siaip kazkur skaiciau kad taip ir buvo sumanyta bet veliau buvo sugalvota kad tai gali pastumeti jos fanus i savizudybe tai teko viska kitaip daryt. . o taip tikejaus
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 17 d. 19:04:49
2005 m. liepos 17 d. 12:14:57
2005 m. liepos 17 d. 12:05:35
2005 m. liepos 17 d. 11:54:54
2005 m. liepos 14 d. 18:45:49
pritariu, kad galbut tai vienas is geriausiu britnes darbu..bet vistiek pirmoj vietoj lieka "..baby, one more time.."
labai kvailai atrodo toj vietoj kur ji bega..su tokia nerealia britniska veido israiska...
vistien spears lieka spears...
2005 m. liepos 14 d. 07:17:38
2005 m. birželio 8 d. 15:27:23
Man patinka jo pabaiga kai ten ji lyg ir mirsta
nea...poto ji ''dar kart'' prisikelia..zodziu lyg ir laiminga pabaiga..hehe..
2005 m. birželio 8 d. 15:20:31
2005 m. birželio 5 d. 17:48:11
2005 m. birželio 3 d. 21:11:34
2005 m. birželio 3 d. 21:09:12
2005 m. birželio 3 d. 20:56:32
man tej Everytime dajnos pirmas klipas buvo daug geresnis, nors nzn ar yra maciusiu....ten pagal filma toki bet seip taj jega....na o sitas kur pe telika rodo taj man nelabaj....tas pirmas daug geresnis
gal 1a everytime klipa i maila man numest? as ji maciau bet pc deja neturiu...
jiraiya69@gmail.com
2005 m. birželio 2 d. 19:59:12
2005 m. birželio 1 d. 10:32:54
2005 m. gegužės 18 d. 16:04:17
2005 m. gegužės 8 d. 13:52:04
2005 m. gegužės 8 d. 13:45:42
2005 m. gegužės 6 d. 17:08:13
Man visi jos klipai siaubingi. Na, dar šitas - pusiau. Tikėjausi, kad ji padvės tam klipe.. Ne, kur tau. Sapnavo
https://robbiewilliams.lietuvoje.info
2005 m. balandžio 21 d. 16:56:35
2005 m. balandžio 21 d. 16:55:16