1.kelione i anglija,kai nezinai pas ka papuoli,visaip zlugdomas esi,saugomas ,apkvailinamas pries kitus,atimami dokumentai kisami narkotikai ,lakstai kaip pusdurnis apsvaiges po gatves.paskui dar ir pakisinejamas esi isvis gerai.susiduri su vadinamos demokratijos istatimais,sugriestinta tvarka pries teroriszma.stebimas esi kaip per mikroskopa,ir zaidzemi kaskokie vaiku zaidimai,ispradziu net nesupranti kam jie yra isvis zaidzemi,per kuriuos baisu net pajudet,kaska paliest,ar ne i ta puse pasisuksi,nesuprantu kam viso to reikia? del to kad pergeres nelaikai liezuvio uz dantu ir nusiciurski kur ne reikia,aisku yra tam sauskelnes jai pusle nelaiko ar myst i kelnes reikia?Lietuvoj uz toki dalyka skiremos administracines nuobaudos,tokiam paprastam zmogeliui megstanciam isgert,ir girtam nesilaikanciam etikos normu,papuolus i tokia keble situacia......daeinama iki isprotejimo.....neturint dokumentu nei pinigu.......tikrai lengva rast iseiti.va cia baisiausias mano gyvenimio ivikis.vaziuojantiem i UK paprastiems zmoniems,gal kiek o gal ir ne kiek hamiskiems, pasiuliciau pasidometi ju istatimais,juk
"juk protingi mokos is kitu kalidu ,durniai is savu"
kiekvienas toks ivykis yra galimybe. man nepatinka, bet harmonija is tiesu egzistuoja, -begalybe tai yra ir +begalybe. o prie 0, kur ten ta tema apie miesto zmones. : ]]
"every life has some trouble, when you worry, you make it double"
skaudūs išgyvenimai vis tiek praeina. o tu gali raukytis ir įgyti raukšlių arba šypsotis ir įgyti draugų.
iš tiesų nelaimių buvo begalės - ir verkiau, ir bijojau pasirodyt prieš žmones. nebeimu jau visko taip į galvą. kai pagalvoji - žmonės miršta kasdien. aš nenoriu dėl to žliumbti visą gyvenimą.
2011 m. kovo 30 d. 21:13:02
Daug skaudžių įvykių buvo,per daug asmeniška tokius dalykus pasakoti...
ir man
2010 m. gruodžio 4 d. 18:50:12
2010 m. gruodžio 4 d. 18:05:47
2010 m. gruodžio 4 d. 18:01:45
2010 m. gruodžio 4 d. 17:59:29
Buvo tikrai daug tokiu ivykiu...
neskaitai temos pavadinimo? nematai, jog klausia, kokį įvykį išgyvenote, o ne kiek kartų.
Tai taip iseina,kad pagal tave zmogus nebegali turet bent kiek nors privatumo?
2010 m. gruodžio 4 d. 17:51:55
Buvo tikrai daug tokiu ivykiu...
neskaitai temos pavadinimo? nematai, jog klausia, kokį įvykį išgyvenote, o ne kiek kartų.
2010 m. gruodžio 4 d. 16:10:41
2010 m. spalio 26 d. 15:18:39
Daug skaudžių įvykių buvo,per daug asmeniška tokius dalykus pasakoti...
ir man
2010 m. spalio 24 d. 16:44:02
2010 m. liepos 10 d. 20:25:43
diena, kai suzinojau, jog kaledu senelis neegzistuoja buvo skaudziausia
jauciu , man tas pats...
2010 m. liepos 10 d. 16:31:23
2008 m. kovo 28 d. 20:35:01
2008 m. vasario 29 d. 00:54:18
2008 m. vasario 28 d. 16:26:47
Gerai, kad apsidraudus buvau
2008 m. vasario 28 d. 15:47:52
"juk protingi mokos is kitu kalidu ,durniai is savu"
2007 m. lapkričio 21 d. 13:11:34
toks vienas nesenesniu ivykiu tai buvo supratimas, kaip iskaudinau mylima zmogu ir ilgas saves nekentimo laikotarpis.
2007 m. lapkričio 21 d. 08:46:40
2007 m. lapkričio 16 d. 03:57:29
2007 m. spalio 29 d. 22:25:30
skaudūs išgyvenimai vis tiek praeina. o tu gali raukytis ir įgyti raukšlių arba šypsotis ir įgyti draugų.
iš tiesų nelaimių buvo begalės - ir verkiau, ir bijojau pasirodyt prieš žmones. nebeimu jau visko taip į galvą. kai pagalvoji - žmonės miršta kasdien. aš nenoriu dėl to žliumbti visą gyvenimą.
2006 m. kovo 6 d. 19:38:03