velgi tenka rasyti dar viena komentara nes senesniu nesu patenkinta.
jie kieti. tokie nerealus. berniukai su kostiumukais. o filmas hard day`s nights nerealus. ko gero geriausios dainos let it be, strawberry fields ir get back..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
man bitlai yra tikra muzikine meile, neseniai skaiciau biografija, istorija ir so, nereali muzika, patarciau visiems paklausyti. ir "Yesterday" toli grazu ne geriausia ju daina, man asmeniskai Strawberry fields forever graziausia, bet seip grazios "the long and winding road", "I'm the Walrus", negaliu neverkti kai skaitau apie Lennono nuzydyma, visi keturi man tokie brangus . ACIU kad buvote ir pakeitete muzika
butent! as pavyzdziui atradau pirmiausia, kokia muzika man patinka ir siaip dainu zodziai, o ir jie patys, tokie mieli, ta visa muzika tokia nuosirdi, nekomercine. jega! dziaugiuosi, kad turiu tokius tevus, kurie turi gera skoni muzikoje, taigi mevaro ant mano klasomos muzikos, be to, va tokie bitlai mane netgi suartino su tevais, va cia tai as buvau smalsi, klausinejau visko apie muzika
dabar klausau juju himno "Yesterday"...
Jie yra labai gera grupe, nes:
1. Jie grojo patys (dazniausiai) ir ne prasciau uz dauguma dabartiniu grupiu.
2. Ju karjeros pradzioje nebuwo nei kazkokiu labai bajawu elektriniu gitaru, sintezatoriu ar, tuo labiau, kompu. Taigi, tai, ka jus girdite klausydami legendines "I'm a Believer" (kuria perdainawo eile popsistu) yra tai, ka jie mokejo. Jokiu pagrazinimu ir paspalwinimu! Naturalu! Viska jie dare PATYS.
3. Dainu zodziai yra tokie, kad juos suprantant norisi werkti arba juoktis. Muzika tobulai pritaikyta. neimanoma to padaryti geriau. Nes kazka grazindami tik sugadintume kurini.
4. Jiems 9os klases wadowelyje (konkreciai siai grupei) yra skirti 2 psl. Taip! Jie iejo i muzikos istorija.
Iswada: The Beatles yra legenda.
Atsakant i tema, pasakysiu, kad tai viena ish tu legendiniu grupiu, kurios niekada nemirs musu shirdyse. Jie turi uzhtektinai geru gabalu, kad galima butu juos pavadinti nuostabiais. Pati neklausau taip dazhnai kaip vertetu.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2005 m. rugsėjo 11 d. 18:25:35
jie kieti. tokie nerealus. berniukai su kostiumukais. o filmas hard day`s nights nerealus. ko gero geriausios dainos let it be, strawberry fields ir get back..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 14 d. 20:18:40
2005 m. rugpjūčio 6 d. 16:40:32
Kad ir pacios grupes jau kaip ir nebera, bet ju muzika visada gyva.
2005 m. rugpjūčio 1 d. 17:47:34
2005 m. rugpjūčio 1 d. 17:35:40
neidomu
tikiuosi pakeisi savo nuomone
2005 m. liepos 28 d. 19:43:32
2005 m. liepos 9 d. 08:22:16
neidomu
tikiuosi pakeisi savo nuomone
2005 m. liepos 6 d. 14:54:25
2005 m. liepos 3 d. 13:08:05
Jie yra labai gera grupe, nes:
1. Jie grojo patys (dazniausiai) ir ne prasciau uz dauguma dabartiniu grupiu.
2. Ju karjeros pradzioje nebuwo nei kazkokiu labai bajawu elektriniu gitaru, sintezatoriu ar, tuo labiau, kompu. Taigi, tai, ka jus girdite klausydami legendines "I'm a Believer" (kuria perdainawo eile popsistu) yra tai, ka jie mokejo. Jokiu pagrazinimu ir paspalwinimu! Naturalu! Viska jie dare PATYS.
3. Dainu zodziai yra tokie, kad juos suprantant norisi werkti arba juoktis. Muzika tobulai pritaikyta. neimanoma to padaryti geriau. Nes kazka grazindami tik sugadintume kurini.
4. Jiems 9os klases wadowelyje (konkreciai siai grupei) yra skirti 2 psl. Taip! Jie iejo i muzikos istorija.
Iswada: The Beatles yra legenda.
2005 m. liepos 3 d. 12:58:26
neidomu
Patarchiau melstis, kad kadanors pasidarytu idomu.
Atsakant i tema, pasakysiu, kad tai viena ish tu legendiniu grupiu, kurios niekada nemirs musu shirdyse. Jie turi uzhtektinai geru gabalu, kad galima butu juos pavadinti nuostabiais. Pati neklausau taip dazhnai kaip vertetu.
2005 m. birželio 18 d. 21:34:07
2005 m. birželio 18 d. 20:42:17
2005 m. kovo 20 d. 21:58:10
jie gyvuos visad....neuzmirstami....
2005 m. sausio 2 d. 17:33:31
2004 m. lapkričio 25 d. 11:45:26
2004 m. lapkričio 19 d. 22:33:02
2004 m. lapkričio 13 d. 21:38:35
all you need is love...
2004 m. lapkričio 5 d. 23:01:32
2004 m. lapkričio 5 d. 21:24:05
2004 m. lapkričio 5 d. 21:23:44