Niekas ir nesako, kad tai yra blogai. bet juk visuomet geriau jėgas telkti vienam labai stipriam projektui, negu turėti tris projektus, kurių kiekvienam skirtų nevienodą dėmesį. šiaip, manau suspės, sėkmės jam.
Na, man irgi labiau patiktų, jeigu jis visas kūrybines jėgas skirtų kažkuriai vienai grupei. Tik deja, kaži kodėl nujaučiu, kad toji grupė būtų WS. Pati labiau simpatizuoju The Raconteurs todėl man labai smagu, kad jis dirba ir su šiuo projektu. O jeigu Jack'as turi pakankamai minčių visoms trims grupėms tai kodėl gi ne, tegul reiškiasi. Gal turėsim dar vieną gerą grupę, ką gali žinoti?
Kad įsipaišys aš neabejoju. Tik norėtųsi, kad tas idėjas koncentruotų ir darytų vieną labai stiprią grupę. Taip nebus aišku, bet čia tik toks pastebėjimas. Ir visgi, jei suspėja su dviem, tai trečia irgi nepamaišys. Ir valio, jei ir šis projektas pasiteisins. Šiaip, juk talentingas jis, manau, kad idėjų ir sumanymų visoms trims užteks.
Na, nauji projektai visuomet įdomūs. Be to, džiugu matyti, kad žmogus turi daug minčių, tiek daug, kad jų užtenka net trims grupėms. Ir vis dėlto man labiau patiktų, jei visas savo jėgas jis skirtų vienai grupei (iš mano baisiai šališkos pozicijos - The Raconteurs), deja, tai turbūt neįmanoma (nes akivaizdu, jog WS jis nepames). taigi belieka tikėtis, kad nepavargs/neišsisems/nepritrūks idėjų jis.
90% of todays kids listen either to rap or pop. Well I say we continue to headbang and rockout with rock. Evanscene and Linkin Park 4 life. lol
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2009 m. kovo 14 d. 21:11:25
2009 m. kovo 13 d. 17:21:05
2009 m. kovo 13 d. 16:01:56
2009 m. kovo 13 d. 13:07:11
2009 m. kovo 13 d. 00:09:47
kvailai atrodo tokis metymasis... turi but susitelkes kazkam vienam, o ne draskymuisi po 1987547 grupes...
Na, man irgi labiau patiktų, jeigu jis visas kūrybines jėgas skirtų kažkuriai vienai grupei. Tik deja, kaži kodėl nujaučiu, kad toji grupė būtų WS. Pati labiau simpatizuoju The Raconteurs todėl man labai smagu, kad jis dirba ir su šiuo projektu. O jeigu Jack'as turi pakankamai minčių visoms trims grupėms tai kodėl gi ne, tegul reiškiasi. Gal turėsim dar vieną gerą grupę, ką gali žinoti?
2009 m. kovo 12 d. 23:47:18
2009 m. kovo 12 d. 21:49:02
Užteks, gal net išeis pamėgti The Kills vokalistę.
Su šia bus problema, man asmeniškai. Jau kol prie Meg pripratau kiek laiko praėjo. O šioji man nepatinka. Balsas ne man. Bet matysis kaip, kas ten.
2009 m. kovo 12 d. 21:38:33
2009 m. kovo 12 d. 21:32:44
Blackened, jau kaip ir atsirado dėsningumas. Vienas WS diskas, po to Racs'ų diskas, ir dar šitas įsipaišys. Racs'ų jis nepames irgi.
Tegul tik pabando pamesti
Kad įsipaišys aš neabejoju. Tik norėtųsi, kad tas idėjas koncentruotų ir darytų vieną labai stiprią grupę. Taip nebus aišku, bet čia tik toks pastebėjimas. Ir visgi, jei suspėja su dviem, tai trečia irgi nepamaišys. Ir valio, jei ir šis projektas pasiteisins. Šiaip, juk talentingas jis, manau, kad idėjų ir sumanymų visoms trims užteks.
2009 m. kovo 12 d. 21:26:48
2009 m. kovo 12 d. 21:13:05
2009 m. kovo 12 d. 21:02:42
2009 m. kovo 12 d. 20:30:50
2009 m. kovo 12 d. 20:20:05
2009 m. kovo 12 d. 19:47:07