Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kino Pavasaris 2009

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
elenioooke
2009 m. kovo 30 d. 00:57:09
O aš tos dainelės iki dabar iš galvos išmest negaliu! Jau beveik pradėjo patikti. Tarkim, Stokholmo sindromas.
Leisiu visiem įspūdžiam susigulėt ir parašysiu viską paskui.

2009 m. kovo 29 d. 20:28:56
Praėjo ir mano didysis filmų savaitgalis.

Tahoe Ežeras — visą veiksmą (kurį sudaro šiokia tokia su šeimos nelaime susijusi istorija ir mašinos detalės paieškos po miestą) tikriausiai būtų galima sukišti į dešimt minučių, tačiau filmas trunka beveik pusantros valandos. Filmo pagrindinę mintį turbūt galima sieti su bandymu įveikti vienatvę ir noru sutaisyti save/savo gyvenimą. Už pačią filmo formą — didžiulis pliusas. Visgi — pernelyg užtęstas, daug kadrų pasirodė tiesiog tušti.

Laimingiausia Pasaulyje Mergina — komedija ir tiek, pasijuokiama iš reklamos ir šeimyninių nesutarimų. Ir tas laimingumas, aišku, ironiškas. Nelabai prie širdies pati humoro forma, pabaigoje jau ir prailgo.

Pandoros Skrynia — turėjo būti šeimyninė drama, gavosi išsibarstymas kas sau. Vietomis veikėjų poelgiai/veiksmai sudomina, vietomis kažko labai trūksta. Didesnis kiekis dramatiškų šeimyninių peripetijų (kodėl paliko, kodėl nebebendrauja etc.) tikriausiai čia man būtų labiau patikę. Tiesa, nusprendėm, kad patys vaizdai — labai jau lietuviški.

Ponyo ant uolos prie jūros — gerietiškas gerietiškas filmukas, pasaka su daug gėrio ir simboliniu blogiu. Šeštadienio rytui tiko, bet, tiesą pasakius, taip ir nesupratau, kokiai auditorijai jis iš tiesų turėjo būti skirtas. Man trūko gilumo (kad ir ryškesnio kontrasto tarp veikėjų; kiek kitaip pateiktos istorijos — laimingos pabaigos irgi reikia nusipelnyti), o bent daliai į seansą susirinkusių vaikų nuo pusės jis tiesiog atsibodo.

Žgutas — kriminalinė drama. Apie ką — Po 15 kalėjime praleistų metų dėl žmogžudystės, kurios nepadarė pagr. veikėjas išeina į laisvę. O tada — bėgiojimas Sofijos gatvėmis ir praeities prisiminimai. Labiausiai patraukė dėl aprašyme paminėtos „po totalitarinio režimo įvedimo pasikeitusios Bulgarijos“ — tai filme tas nebuvo labai akcentuojama, tad gaila (man). Nesu tokio tipo filmų mėgėja, bet patiko tiek, kiek toks galėjo patikti.

Kaip devintam danguj — meilės istorija įdomi dėl brandaus veikėjų amžiaus. Tad ir pliusas būtent už jų jausmus tokiame gyvenimo tarpsnyje.

Šokėjai — Šokių mokytojos ir iš kalėjimo išėjusio už išprievartavimą teisto elektriko meilės istorija. Danai jau įrodė, kad gali kurti nuostabias jausmų pilnas dramas. Šis — gana vidutiniškas.

Tarp Sienų — pasakyčiau maždaug tą patį, ką dingussi. Mokyklinė realybė su sąlyginai pažįstamais klasės-mokytojo santykiais.

_ _ _ _

Kadangi turbūt šią savaitę k/t lankytis jau nebeteks — trumpos išvados.
Savo pačios džiaugsmui neteko pamatyt nei vieno filmo, kurį žiūrint kiltų klausimas „ką aš čia veikiu?“ (ir tuo labiau — noras atsistot ir išeit vidury seanso).

Labiausiai patikęs (net ir išeinant už KP ribų) — Il Divo (atsiliepimas ankstesniam komentare). Tarp tų kuriuos rekomenduočiau pažiūrėt patektų Somerstaunas (būtent dėl to, kad po savęs paliko labai šiltus jausmus ir gerą nuotaiką) ir Tarp Sienų.

p.s. KP theme song ir Adidas reklama užkniso juodai

Atsakyti
dingussi
2009 m. kovo 28 d. 23:14:21
Dar trumpai apie tai, ką mačiau :

Rugpjūčio šventė - [Miela, smagi, itališka komedija - ir man labai patiko ]

Imtynininkas - [geras filmas, gera pabaiga, įdomi istorija... patiko ]

Il Divo - [nuostabus filmas, nuo iki... tik gaila, jog nebuvau pasidomėjus kas tas Andreotti, bet tikrai dar pasidomėsiu...kaip Dilgele rašė:"Kone tobulas". nelabai turiu, ką ir pridurti ]

Šok vardan kovos - [būtina pamatyti, tiems, kam artimas hip-hop'as, breikas, įdomus, nebanalus... vėl gi - patiko ]

Ištvirkimas ir išmintis - [Madonnos pirmasis filmas, nuėjau netikėtai, bet nesigailėjau, nes paliko gerą nuotaiką visam vakarui, iš tiesų geresnis nei tikėjausi, jog bus...smagiai skamba tie rusiški keiksmai, angliškame fone]

Maradona pagal Kusturicą - [verta pasižiūrėti, visiems, kas žino, kas tas Maradona... man (ir vėl gi, kaip netikėta ) filmas patiko, sudomino, įtraukė... ]

Hot Dog - [15min filmas, visai juokingas ]

Tarp sienų - [kadangi filmas nėra pilnai, pagal scenarijų ir aktoriams buvo palikta galimybė improvizuoti, tai jau filmą daro savitu... aktualus filmas, apie tai, kas vyksta klasėje, per daug nesutirštinant spalvų (kaip mėgsta holivudiniai filmai)...nėra vieno pagrindinio veikėjo, yra mokytojas ir jo auklėjama klasė - tiksliau jo pamokos, ir kaip jos vyksta diskusijų forma...
kaip autoriai patys sakė, tai "vaidybinė dokumentika"...žiūrėti verta ir tikrai rekomenduoju]

Tai tiek, visa tai tik mano subjektyvi nuomonė

2009 m. kovo 26 d. 12:06:19
Somerstaunas — apie draugystę tarp dviejų paauglių — anglo (vaidmenį atlieka tas pats berniokas iš „This Is England“) ir emigranto iš Lenkijos. Šiltas, gražus ir daug teigiamų emocijų sukėlęs filmas. Kaip priedas — angliška dvasia ir geras humoras. Sulaukiau daug daugiau, nei tikėjaus (t.y. galvojau, kad tai bus paprasčiausiai nebloga komedija). Tiesa, juodai baltas, tad man prie bendros nuotaikos spavų norėjos.

Il Divo. Kone tobulas. Aišku, biografijos faktas scenarijų įspraudžia į rėmus. Tačiau tai, kas padaryta — padaryta nepriekaištingai. Žavėjaus tiek filmo herojais (Toni Servillo + jo personažo charakteris), tiek operatoriaus darbu (jau nuo tos vietos, kur pačioje pradžioje buvo parodytas pakaruoklis), tiek pačios istorijos pateikimu. Muzika — epizodas, kur užgrojo Veils — toji daina ten tiko neįtikėtinai gerai.
Bei atliktas vienas iš svarbesnių biografinės dramos uždavinių — sugebėjo įtikinti.
Kartosiu būtinai (nes reikia išsiaiškint kas prie ko), gaila, kad daugiau seansų k/t nebėra.

Atsakyti
Gabux
2009 m. kovo 24 d. 23:36:02
- Maradona by Kusturica.

Dangiškas filmas, labai šaunus ir artimas.
Tam, kas domisi futbolu, išvis pašėlti turėtų.
Garso takelis, kaip ir buvo galima tikėtis, puikus.

Pats Maradona - nesitikėjau, išmintingas: kas antras sakinys it sentencija: maištingas, veržlus, įdomus žmogus.

Emir'as didelį/kokybišką darbą atliko.
Iš tų filmų, kur jaukumas ir detalių artimumas ir yra pagrindinė filmo [patikimo] ašis.
Dar ir dar tokį.

2009 m. kovo 24 d. 12:31:50
Tomas - sunkokas ir liudnas filmas, apie toki faina senuka.., kuris man patiko.. vercia susimastyti, koks busi senatveje

Atsakyti
dingussi
2009 m. kovo 24 d. 00:51:18
P.S. Il Divo jau kaip nors planuoju trečiadienį nepražiopsoti

2009 m. kovo 24 d. 00:50:38
Jap Genuja deja pražiopsojau, bet manau dar bus laiko ją pamatyt, tik spėju nebe didžiajame ekrane...

o šian (na ir vėl... vakar ) teko regėti:

Perpetuum Mobile [nežinau, ar tikėjausi kažko kito ar tiesiog neišsimiegojimas, ar dar kokios priežastys lėmė, jog truputį migdė ir tiesą pasakius, taip ir likau, pagrindinės minties neįkirtus]

Atsitiktinumai [neplanavau, bet... patiko, iš tiesų... keletas visiškai skirtingų istorijų nevardinsiu, kas ir kaip, tik pasakysiu, jog pamatyti verta (mano subjektyvia nuomone... na ir spėju visų tų, kurie plojo po seanso ]

2009 m. kovo 23 d. 22:42:42
hmmm, būtų visai smagu prisiminti siauras Genujos gatveles.

2009 m. kovo 23 d. 20:48:57
Aš vakar pažiūrėjau „Genują“. Veiksmas toks, kad žuvus žmonai/motinai vyras su dviem dukromis išvyksta į Italiją dirbt/pailsėt/pamiršt. Viską perleidžiant per nepažįstamo miesto ir itališko gyvenimo būdo prizmę rodoma tai, kaip jiems sekasi susitaikyt su netektimi (ir gal su pačiais savimi). Sužavėjo vaizdai, ypač tos vietos, kur kamera „slysta“ siauromis Genujos gatvėmis. Tačiau charakteriai neįtikino. Pamatyt verta, dideliam ekrane ypač, bet daugiau seansų, man atrodo, nebėra.

O trečiadienį tikrai laukia „Il Divo“. Ir bandysiu po paskaitų spėt į „Somerstauną“ („This Is England“ režisieriaus darbas).

elenioooke rašė:
Meeeh, negaliu sulaukt šio weekend'o : ]]]

Akys išvarvės.: )))

Atsakyti
elenioooke
2009 m. kovo 23 d. 12:45:54
Meeeh, negaliu sulaukt šio weekend'o : ]]]

2009 m. kovo 23 d. 00:25:31
Šian (na jau vakar) teko regėti:

Suaugusi - [kaip autorė sakė, tai jos kursinis darbas, kurio nė nemanė, kada nors pristatyti plačiai... nežinau iš tiesų nelabai ką turiu ir pasakyt...]

Rumba - [siūlau jei patinka absurdo/juodo(gal kiek per žiauriai) komedijos, man patiko iš tiesų, įdomus, toks savotiškas, smagus ]

Reičel išteka - [atvirai, gal kiek prailgo, bet visumoj patiko... savotiškai pateiktos vestuvės... o jei kas mano, jog tai holivudinis filmas - klysta ]

2009 m. kovo 22 d. 10:38:47
Būtinai

2009 m. kovo 22 d. 10:06:51
Pasidalink įspūdžiais po to. Apie labiausiai patikusius bent.: )

Atsakyti
dingussi
2009 m. kovo 22 d. 01:49:55
nemačiau dar nieko, bet planuoju pamatyti:
Rumba
Il Divo
Genuja
Gražus žmogus
ir dar daug daug kitų, bet šitiems pirmenybė

2009 m. kovo 22 d. 00:31:19
dingussi rašė:
ar bent jau bilietus įsigijot ir planuojat eit?

Įsigijau bilietus ir eisiu.: ) Pagrindinis lankymasis, tiesa, bus kitą savaitgalį, tad repertuaras viską sudėliojus vis tiek ribotas gaunas. O ir laikas/finansai ne itin palankūs apsigyvent k/t salėj.
Gal jau ką nors matei/į ką žadi eit?

Tie, į kuriuos yra bilietai:
Genuja
Il Divo
Tahoe Ežeras
Laimingiausia pasaulyje mergina
Pandoros Skrynia
Ponyo ant uolos prie jūros
Žgutas
Kaip devintam danguj
Tarp Sienų

Atsakyti
dingussi
2009 m. kovo 21 d. 23:34:12
Ta, kas nors jau nors ką nors matėt šiemet, ar bent jau bilietus įsigijot ir planuojat eit?

2009 m. kovo 14 d. 14:38:16
Crazyz rašė:
Laukiu labai filmo 'Dragon ball',nes tai vaikystės filmukas buvo,atsimenu visas korteles rinkau su draugais ir kita,nors žinau,kad filmas nebus toks geras kaip animacinis,kad buvo,bet vistiek laukiu ir noriu pamatyti,beje šiam filmui išleista 100mln.dolerių,ne daug,bet sakė ,jei pasiseks išleis ir kitą dalį.
Dar laukiu labai žiauriai 'Angels and Demons',kone laukiamiausias,knyga pribloškė,tad turėtų būti tikrai super filmas,kuriame vaidins Tom Hanks.

Čia apie "Kino pavasarį" kalbama. Tarptautinis kino festivalis.

Šiaip, kiek skaičiau anotacijų, tai vos ne į kiekvieną filmą galėčiau eiti. O taip tai bandysiu pagal galimybes nueit.

2009 m. kovo 14 d. 10:46:27
Laukiu labai filmo 'Dragon ball',nes tai vaikystės filmukas buvo,atsimenu visas korteles rinkau su draugais ir kita,nors žinau,kad filmas nebus toks geras kaip animacinis,kad buvo,bet vistiek laukiu ir noriu pamatyti,beje šiam filmui išleista 100mln.dolerių,ne daug,bet sakė ,jei pasiseks išleis ir kitą dalį.
Dar laukiu labai žiauriai 'Angels and Demons',kone laukiamiausias,knyga pribloškė,tad turėtų būti tikrai super filmas,kuriame vaidins Tom Hanks.

Atsakyti
Gabux
2009 m. kovo 13 d. 23:51:30
https://www.kinopavasaris.lt/

Kokius filmus žiūrėjot/planuojat/žiūrėsit, patiko, kaip, ne, etc.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Macklemore Macklemore
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 277
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 195974