| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. kovo 15 d. 19:21:57
nzn norit tikekit norit ne, bet tas nuotykis mane privete patiketi vaiduoklais ir bildukais
2009 m. kovo 15 d. 10:45:03
2009 m. kovo 15 d. 10:43:49
Ar tikit?Ar galbūt esat regėję kažką panašaus?Pasipasakokit.
na su drauge buvom satanhouse (gal kas nors iš vilniečių turėtumėt žinot) tai va. ten užlipom iš kriptų į kitus kambarius ir pradėjom fotkint visur. vienoj vietoj ji nufotografavo, bet pasirodė, kad kažkoks š ten ant foto gavosi tada tą pačią vietą gal tik tryputį, keliais mm pakreipus fotiką nufotografavo antrą kartą, tada kaip ir normaliai. kai įsikėlė į kompą toj ft kuri tipo bloga buvo aiškiai matyti kažkoks permatomas kaip dūmas moters siluetas, jis aiškus todėl, kad net visai pašaliniams žmonėms parodžius jie iškart pasako, kad tai pana. galvojom, kad šiaip dulkės, bet ten dulkės fotkėse išeina kaip dideli taškai be to per kelias sek jos neišsisklaido (kitoje ft normaliai viskas buvo).objektyvas irgi purvinas negalėjo būt, nes darydama kitą foto ji jo nevalė. tai va. taip ir nesuprantam iki šiol wtf ten. bet čiuju kokiam protingesniam žmogui parodytum, fizikui ar dar kam ir pasakytų, kad kampas pakrypo, atspindys išnyko.xDD or smth.
2009 m. kovo 15 d. 10:36:16
*
2009 m. kovo 15 d. 10:31:24
2009 m. kovo 14 d. 22:44:20
Neteko susidurt,todėl netikiu.
nori patikėt?Susirask žmogų,kuris žino kaip tiksliai padaryt spiritizmo seansą.Po kažkiek kartų tikrai patikėtum.Gal net po pirmo...Aš nebandysiu,nes esu gan jautrus,ir nenoriu turėti nemalonumų...
Įdomu būtų,bet taip nedarysiu.As nesakau,kad jų (vaiduoklių,smėklų,dvasių...) nėra ir jeigu yra susidurt tikrai nenorečiau.Bet kol nesusidūriau netikėsiu.
2009 m. kovo 14 d. 22:19:48
Neteko susidurt,todėl netikiu.
nori patikėt?Susirask žmogų,kuris žino kaip tiksliai padaryt spiritizmo seansą.Po kažkiek kartų tikrai patikėtum.Gal net po pirmo...Aš nebandysiu,nes esu gan jautrus,ir nenoriu turėti nemalonumų...
2009 m. kovo 14 d. 21:30:59
2009 m. kovo 14 d. 20:50:04
tiesioginiu ar akivaizdziu susidurimu su jomis nebuvo, bet kaime pas gimines viename name visada baisu budavo, lyg kazkas visa laika tave stebetu
dvasiu nesu kvietes, zinau kad vienintele dvasia kuria galima laisvai kviest tai yra Sventoji Dvasia
2009 m. kovo 14 d. 20:43:53
2009 m. kovo 14 d. 20:38:17
2009 m. kovo 14 d. 19:33:50
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. kovo 14 d. 19:31:45