Tremor_Christ, as nieko blogo ir nepagalvojau - tiesiog supratau kaip siaip ironija
XDM - joa... ..ypac tose vietose, kur jis bega ir rekia pries ugni....(cia bent man) ir tik vienas mazytis mazytis minusiukas - tas kraujas ant marskineliu atrodo kaip geras saslykinis kecupas
..o kas del "Masters Of War" - joa, tikrai parsisiuskit ...as jau parsisiunciau ir....likau suzaveta nerealu
Born in a taxi cab i'm never coming home
.............o siaip.... kaip pastebejau, (tiek intere, tiek real gyvenime) Pearl Jam - viena is nedaugelio grupiu, apie kuria visi, kas tik girdejo nors pora dainu, atsiliepia tik geruoju,,,, ...tokio ivertinimo sulaukia nedaugelis
Ne vienos dienos nebuvo kai ju neklausiau,tiesa dabar netiek daznai(nes niekam neturiu ir negaliu tureti laiko), taciau vistik, kad ir nakty grizus psichas uzeina ir uzleidziu State Of Love AnD Trust, I AM Mine, Rats, Black...ir klykiu/arba verkiu..
Kai pagalvoju tikrai jokia kita grupe taip neveikia-taip,gali ypatingai tasytis ar rekaut ir panasiai, taciau, kad apsiverktum...ne,sitai tik su Pearl Jam.
Hm..gal perdaug cia apie save parasiau..Na,mano nuomone tai geriausia grupe
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 26 d. 15:46:03
O dėl to tavo komentaro, kad visi tik gerai apie PJ.
Vistiek PJ best grunge band
2004 m. spalio 18 d. 21:44:53
(cia taip tarp kitko)
turbut jam irgi 12?
2004 m. spalio 18 d. 15:25:19
2004 m. spalio 18 d. 09:08:20
O šiaip tai PJ klausytojų amžius labiau skiriasi, nei visokių Nirvanų ir t.t.
Mano klasioko tėvas klauso PJ
2004 m. spalio 17 d. 20:22:14
XDM - joa... ..ypac tose vietose, kur jis bega ir rekia pries ugni....(cia bent man) ir tik vienas mazytis mazytis minusiukas - tas kraujas ant marskineliu atrodo kaip geras saslykinis kecupas
2004 m. spalio 16 d. 22:00:19
2004 m. spalio 16 d. 17:39:49
2004 m. spalio 12 d. 18:50:28
2004 m. spalio 9 d. 14:25:24
2004 m. spalio 9 d. 13:50:25
..............nusisnekejau, kaip ir visada
..o kas del "Masters Of War" - joa, tikrai parsisiuskit
2004 m. spalio 9 d. 13:21:08
beja naujausia PJ apraiska on TV, Pearl Jam - Masters Of War (Live On Letterman)
https://homepage.mac.com/jeffgard...Jeff/ index.html
jei kam idomu galite parsisiusti.
2004 m. spalio 5 d. 08:10:28
2004 m. spalio 3 d. 21:20:12
2004 m. spalio 3 d. 21:16:19
2004 m. spalio 3 d. 20:23:11
2004 m. rugsėjo 27 d. 21:46:32
2004 m. rugsėjo 27 d. 20:26:16
2004 m. rugsėjo 26 d. 15:05:42
Ne vienos dienos nebuvo kai ju neklausiau,tiesa dabar netiek daznai(nes niekam neturiu ir negaliu tureti laiko), taciau vistik, kad ir nakty grizus psichas uzeina
Kai pagalvoju tikrai jokia kita grupe taip neveikia-taip,gali ypatingai tasytis ar rekaut ir panasiai, taciau, kad apsiverktum...ne,sitai tik su Pearl Jam.
Hm..gal perdaug cia apie save parasiau..Na,mano nuomone tai geriausia grupe
2004 m. rugsėjo 26 d. 13:50:59
2004 m. rugsėjo 26 d. 12:37:38
Vedderio balsas tikrai kerintis ;]