Stripped rašė: Naujas singlas ''Pussy'' išeis būtent per mano gimtadienį - rugsėjo 18.Čia tipo todėl taip,kad esu jų fanas...va taip va... O spalio mėnesį - naujas albumas,kaip žinome.Iš tiesų net neįsivaizduoju ko laukti...Bus matyt.
Ir aš laukiu jų albumo
Naujas singlas ''Pussy'' išeis būtent per mano gimtadienį - rugsėjo 18.Čia tipo todėl taip,kad esu jų fanas...va taip va... O spalio mėnesį - naujas albumas,kaip žinome.Iš tiesų net neįsivaizduoju ko laukti...Bus matyt.
gera grupe, labai pazengusi kap vokieciu grupe, nepamenu kuris tyksliai (lygtai "Herzeleid") yra vienintelis vokiskas albumas, kuris Amerikoj yra kertifikuotas Platiniu
Prisimenu kaip seniau Rammstein megau. Paskui kazkaip numeciau ir uzmirsau ilgam laikui, vis delto kartais dar paklausau, bet labai retai. Gera grupe, patinka kad jie vokiskai dainuoja, man tai ji pati geriausia vokiskai dainuojanti grupe.
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. lapkričio 18 d. 19:15:30
Vienintelė tokia gera grupė,atsiradusi 94-95 metų laikotarpiu.
2008 m. lapkričio 18 d. 19:13:24
Jut rašė: dar viena grupė apie kurią sužinojau iš tėvų
O mano tėvas,sužinojo iš manęs...
Taip tarpais užlaukia, kad be jų daugiau nieko ir neklausau. Paskui vėl tyla, kokiems keliems mėnesiams. Šiaip gera grupė, turinti gan neblogų dainų. Kol kas labiausiai patinkančios - Ich Will ir Seemann.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. rugsėjo 7 d. 16:35:18
Naujas singlas ''Pussy'' išeis būtent per mano gimtadienį - rugsėjo 18.Čia tipo todėl taip,kad esu jų fanas...va taip va... O spalio mėnesį - naujas albumas,kaip žinome.Iš tiesų net neįsivaizduoju ko laukti...Bus matyt.
Ir aš laukiu jų albumo
2009 m. rugsėjo 6 d. 22:49:40
2009 m. rugsėjo 6 d. 22:06:41
2009 m. gegužės 12 d. 15:17:54
2009 m. gegužės 12 d. 14:59:23
Gerai manom, klasika čia. Vis dar nepabosta ir kala į klyną
įdomiai Tau. Man tik į galvą..
2009 m. balandžio 10 d. 11:20:54
2009 m. balandžio 10 d. 09:51:54
2009 m. balandžio 10 d. 02:02:47
2009 m. balandžio 10 d. 01:58:05
geriausia vokieciu grupe
Nesutinku... Vokietyjoj yra labai stipri metalinė scena ir Rammstein tikrai nevadinčiau geriausia German grupe..
2009 m. balandžio 10 d. 01:54:43
2008 m. lapkričio 18 d. 19:15:30
2008 m. lapkričio 18 d. 19:13:24
dar viena grupė apie kurią sužinojau iš tėvų
O mano tėvas,sužinojo iš manęs...
2008 m. lapkričio 18 d. 18:57:55
dar viena grupė apie kurią sužinojau iš tėvų
Jo as irgi istevu, tiksliau is tevo.
2008 m. lapkričio 18 d. 18:57:00
2008 m. lapkričio 18 d. 18:50:34
2008 m. lapkričio 18 d. 18:37:09
2008 m. lapkričio 18 d. 17:46:17