Rammstein keiciasi, vokalistas iseina is grupes po 6 studijinio albumo, kuris pusiau baigtas.
Nesekiau ju karjeros, bet jie dar vieni diedai, kurie iseina, nors yra pilnom siknom parako .
Tai biskis gaila
Manau tiek, kad jie patys man neimponuoja. Muzika? Patinka kokios 7 jų dainos. Bet šiaip jie pakankamai pretenzingi, 'reikalauja' nejautrios nuotaikos ir didelio garso.
Uch.. Rammstein'ai.. Nerealiai gera grupe.. Kazin kada lietuvoj bus tokia, turbut niekada.. Rammstein'ai puikiai irode, kad ir su tokia nedaininga kaip vokieciu kalba galima puikiai isgarset visame pasaulyje. Tai viena paciu megstamiausiu mano grupiu.
Kuo toliau tuo tampa Lyrškesni Rammsteinai. Negaliu sakyt, kad dainos iš naujausiojo albuma "Völkerball" yra prastos ar ką, bet tiesiog kai kur pasigendu to vėjavaikiškumo, kurio kupinas albumas "Live Aus Berlin" Na, bet ką galiu pasakyt. Tai yra tikrai super grupė.
Kai kurie žmonės sieja šią grupę su Neonacių judėjimu Vokietijoje. Bet tai yra tik paikos pasakos. Naciai yra labai kvaili ir neišsilavinę žmonės, dažniausiai kilę iš ryutų Vokietijos, buvusios DDR.
Iš tikrųjų tai nėra malonūs žmonės tie naciai, bet gana apie juos.
Rammstein - kultinė Vokietijos sunkaus roko grupė. Pasižyminti savo fanų kiekiu visame pasaulyje.
Linkėjimai iš buvusios DDR!
Rammstein fanas.
rammstein siaip ipatinga grupe, kuri manau nesyklysiu pasakius, yra labiausiai vokiska muzika garsinanti grupe...nors vokieciu kalbos visiskai nekertu, bet rammstein klausau... ypac kai bunu pavargus, tuomet ju dainos tiesiog "uzveda" t.y. pataiso nuotaika ir vel jauciuos puikiai....
kazkada klausiau ju vos ne visa para... o dabar irgi patinka... tik ne tiek... dabar senesnes ju muzikos klausau kai kazka dirbu... labai greit laikas tuomet bega....
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. rugpjūčio 31 d. 21:35:41
2007 m. liepos 17 d. 18:07:05
2007 m. liepos 17 d. 02:15:07
Nesekiau ju karjeros, bet jie dar vieni diedai, kurie iseina, nors yra pilnom siknom parako
Tai biskis gaila
https://www.sputnikmusic.com/news.php?new sid=3860
2007 m. gegužės 26 d. 20:40:31
2007 m. gegužės 24 d. 00:38:59
ir man... Siaip Volkerball tikrai nuostabus.Ypatingas koncertas.As tai rammstein klausau is ryto,kad miegas nebeimtu
2007 m. gegužės 24 d. 00:33:08
2007 m. gegužės 24 d. 00:18:45
2007 m. gegužės 23 d. 23:25:39
2007 m. gegužės 23 d. 23:10:01
...Negaliu sakyt, kad dainos iš naujausiojo albuma "Völkerball" yra prastos...
Naujausiojo albumo?
2007 m. gegužės 23 d. 22:58:05
Gal bus tokie kurie zino kur vertimus galetu gauti ar panasiai ?
2007 m. gegužės 21 d. 18:22:37
2006 m. gruodžio 15 d. 15:14:01
2006 m. gruodžio 15 d. 10:17:55
2006 m. gruodžio 5 d. 00:11:17
Kai kurie žmonės sieja šią grupę su Neonacių judėjimu Vokietijoje. Bet tai yra tik paikos pasakos. Naciai yra labai kvaili ir neišsilavinę žmonės, dažniausiai kilę iš ryutų Vokietijos, buvusios DDR.
Iš tikrųjų tai nėra malonūs žmonės tie naciai, bet gana apie juos.
Rammstein - kultinė Vokietijos sunkaus roko grupė. Pasižyminti savo fanų kiekiu visame pasaulyje.
Linkėjimai iš buvusios DDR!
Rammstein fanas.
2006 m. spalio 21 d. 18:48:44
2006 m. liepos 12 d. 22:03:35
2006 m. liepos 11 d. 14:03:48
2006 m. balandžio 29 d. 17:47:47
2006 m. balandžio 22 d. 17:07:03
2006 m. sausio 4 d. 18:57:15