pati skaiciau ,nepadejo. Greiciausiai vidinis noras nebuvo toks stiprus.
Taciau geriausia mano drauge jau 9 menesiai kaip metusi, perskaiciusi sia knyga.
O tevas ,20 metu rukes ,taip pat mete.
Absoliuti protp*systė) Kiek kruopščiai turi būt išravėtas tavo protas, kad užkibtum ant darželio lygio psichologijos? Autoriui priekaištų neturiu, ne kiekvienas sugeba iš žmonių mąstymo primityvumo susikraut tokį kapitalą.
Pačiai skaityti neteko, bet yra šeimos narių ar jų draugų kurie skaitė.
Sako, knyga nuobodi, sunkiai lenda į galvą, tenka kartais skaityti po kelis kartus. Bet kai baigi, paprasčiausiai nėra jokio noro rūkyti.
Tėtis rūkė virš dvidešimt metų, o dabar jau daugiau kaio du mėnesius net į rankas cigaretės nebuvo paėmęs, ir pats dabar skundžiasi kaip smirda kai kiti rūko.
Čia tie kas perka tokias knygas, lai išbando tuomet ir puikias šis knygas: lengvas būdas MESTI SVORĮ, lengvas būdas kontroliuoti ALKOHOLĮ (ar kažkas tokio). Tiesiog fantastiškai fantastika.
Tremor_Christ rašė: tėvas tristešimt penkis metus rūkė, mest net niekad nebandė, dabar sugalvojo kad reikia, perskaitė knygą, keturias dienas nerūko. aš stebiuos, mama ploja rankom, žiūrėsim kaip seksis toliau: )
tėvas tristešimt penkis metus rūkė, mest net niekad nebandė, dabar sugalvojo kad reikia, perskaitė knygą, keturias dienas nerūko. aš stebiuos, mama ploja rankom, žiūrėsim kaip seksis toliau: )
2010 m. kovo 8 d. 17:27:29
2010 m. kovo 7 d. 18:52:29
Taciau geriausia mano drauge jau 9 menesiai kaip metusi, perskaiciusi sia knyga.
O tevas ,20 metu rukes ,taip pat mete.
2009 m. rugsėjo 20 d. 21:36:17
2009 m. rugsėjo 20 d. 20:06:58
2009 m. liepos 10 d. 02:03:22
Sako, knyga nuobodi, sunkiai lenda į galvą, tenka kartais skaityti po kelis kartus. Bet kai baigi, paprasčiausiai nėra jokio noro rūkyti.
Tėtis rūkė virš dvidešimt metų, o dabar jau daugiau kaio du mėnesius net į rankas cigaretės nebuvo paėmęs, ir pats dabar skundžiasi kaip smirda kai kiti rūko.
2009 m. kovo 23 d. 14:57:18
2009 m. kovo 23 d. 14:43:43
Čia tie kas perka tokias knygas, lai išbando tuomet ir puikias šis knygas: lengvas būdas MESTI SVORĮ, lengvas būdas kontroliuoti ALKOHOLĮ (ar kažkas tokio). Tiesiog fantastiškai fantastika.
2009 m. kovo 23 d. 13:29:41
2009 m. kovo 23 d. 12:07:35
tėvas tristešimt penkis metus rūkė, mest net niekad nebandė, dabar sugalvojo kad reikia, perskaitė knygą, keturias dienas nerūko. aš stebiuos, mama ploja rankom, žiūrėsim kaip seksis toliau: )
Hmmm, reiks ir mano tėvui nupirkti šitą : D
2009 m. kovo 22 d. 22:52:24
2009 m. kovo 22 d. 22:50:44
ash ir be knygos lengvai meciau
Toks mažas ir jau rūkai... Ir dar kvailas. (no offense)
2009 m. kovo 22 d. 22:37:22
2009 m. kovo 22 d. 22:10:36
2009 m. kovo 22 d. 21:55:01
2009 m. kovo 22 d. 17:30:43
Apie šią knygą sklando legendos tiesiog. Ir realūs pavydžiai iš gyvenimo. Įdomu.