Pradziai ko labiausiai nekantrauju perklausyti is balandzio menesio isleidimu, tai butu: Bat For Lashes – 'Two Suns', Golden Silvers – 'True Romance', Mumford And Sons - 'The Cave and The Open Sea', The Enemy - 'Music For The People', The Virgins – 'The Virgins'.
Bet tikrai ne patys geriausi metu topai...
Laukiamiausias, be abejonės, tai naujas Madder Mortem albumas. Su dideliu jauduliu laukiu.
O jau gauti ir tikrai labai nustebinę, egrąja prasme yra: HDK, Isole, Candlemass, Amartia, Callist, Wine from tears. Visai pateisino lūkesčius ir naujas Delain albumas.
O dar vienas ilgai lauktas ir tiesiog užmušęs albumas vertas paminėti atskirai:
Kotiteollisuus - Ukonhauta
Dar buvo ir My Dying Bride, bet tikrai nepasakyčiau, kad pamalonino šį kartą...
Depeche Mode ir Rammstein.Iš Lietuviškų - Rebelheart...Daugiau nieko nelaukiu...
Tai pirmas mano tope būtų Invaders Must Die. Ilga pertraukėlė, bet nuostabus gavosi, labai patiko. Šie metai apskritai bus derlingi. Laukiu: Gorillaz, The White Stripes (giliai tikiu, kad bus), Eminem (bet nieko per daug nesitikiu), Blur (nu bent jau singlo kito tai gal nepagailės), Pearl Jam (kiek skaičiau, gali būti), Jamiroquai (jau senokai tylėjo, tikiuosi, bet nesu tikras). Taip pat dar nebuvo galimybės paklausyti naujo Royksopp, bet pagrindinis singlas labai patiko.
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 26 d. 20:27:37
Jūsų laukiamiausi ateinantys ar jau išleisti šių metų albumai
Laukiu ateinančių
NILE, SUFFOCATION, ATHEIST, PESTILENCE, CARCASS (?) ABORTED (?), MORBID ANGEL darbų, dar turėtų išeit iš mane dominančių nauji SLAYER ir OBITUARY albumai, bet iš tų jau nieko nebesitikiu...
Iš jau išleistų šių metų albumų neblogai man susiklausė nauji NAPALM DEATH, CANNIBAL CORPSE, AC/DC ir KREATOR albumai, o SEPULTURA tai šūdą išleido...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. kovo 26 d. 21:14:54
2009 m. kovo 26 d. 21:10:03
Bet tikrai ne patys geriausi metu topai...
2009 m. kovo 26 d. 21:01:42
Laukiamiausias, be abejonės, tai naujas Madder Mortem albumas. Su dideliu jauduliu laukiu.
O jau gauti ir tikrai labai nustebinę, egrąja prasme yra: HDK, Isole, Candlemass, Amartia, Callist, Wine from tears. Visai pateisino lūkesčius ir naujas Delain albumas.
O dar vienas ilgai lauktas ir tiesiog užmušęs albumas vertas paminėti atskirai:
Kotiteollisuus - Ukonhauta
Dar buvo ir My Dying Bride, bet tikrai nepasakyčiau, kad pamalonino šį kartą...
2009 m. kovo 26 d. 20:55:12
2009 m. kovo 26 d. 20:54:47
2009 m. kovo 26 d. 20:42:11
2009 m. kovo 26 d. 20:40:36
2009 m. kovo 26 d. 20:27:37
Laukiu ateinančių
NILE, SUFFOCATION, ATHEIST, PESTILENCE, CARCASS (?) ABORTED (?), MORBID ANGEL darbų, dar turėtų išeit iš mane dominančių nauji SLAYER ir OBITUARY albumai, bet iš tų jau nieko nebesitikiu...
Iš jau išleistų šių metų albumų neblogai man susiklausė nauji NAPALM DEATH, CANNIBAL CORPSE, AC/DC ir KREATOR albumai, o SEPULTURA tai šūdą išleido...