Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas geriau: "Antis" prieš "Foje"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kinomane
2010 m. spalio 9 d. 23:01:25
Žinoma , Foje.

Atsakyti
Algimanta
2009 m. rugsėjo 23 d. 18:15:17
Man asmeniškai Foje ir Mamontovas labiau prie širdies, bet Antis taip pat tikrai gerų dainų turi, ir neabejoju jog kur kas daugiau nei aš esu girdėjus. Tad nemanau, jog galima šias grupes taip paprastai imti ir lyginti - abi jos puikios, nusipelnę gerbėjų simpatijų, tačiau - skirtingos. Nemaunamos ant vieno kurpalio, taip sakant.

Atsakyti
elenute
2009 m. rugsėjo 23 d. 13:20:29
Niekada nesupratau nei "Foje", nei Mamontovo populiarumo priežasties. Žinoma, yra kelio geros dainos, bet "Antis" man patinka labiau. O ir vokalas A. Kaušpėdo tikrai stipresnis. Jei buvote ir vieno, ir kito koncertuose, tai akivaizdu. Ir nemanau, kad tai nesvarbu.

Atsakyti
Snabas
2009 m. rugsėjo 15 d. 16:43:45
Antis man labiau kaip bajeris, taigi Foje

Atsakyti
Justee
2009 m. rugsėjo 10 d. 19:14:47
Foje;]]

Atsakyti
isterija
2009 m. rugsėjo 10 d. 17:15:28
Man mielesnė ausiai ir širdžiai yra Foje.

2009 m. rugsėjo 9 d. 10:55:46
abi legendinės grupės lietuviškos muzikos padangėj, tačiau foje niekada manęs labai nekabino. taigi aš už antį.

Atsakyti
Gabux
2009 m. rugpjūčio 25 d. 22:29:23
Gilesni sentimentai visgi Foje, nors senokai jų neklausyta.
O Antis šiaip smagi.

2009 m. rugpjūčio 25 d. 18:28:05
Antis

2009 m. rugpjūčio 25 d. 18:10:40
Foje ~

2009 m. birželio 16 d. 13:22:46
Foje

Atsakyti
Cirska
2009 m. birželio 8 d. 11:26:39
Foje

2009 m. gegužės 14 d. 15:44:36
Foje

2009 m. balandžio 2 d. 23:18:20
Antis geriau

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 2 d. 23:15:21
The_Wicked_One rašė:
LowLife rašė:
jasaz rašė:
LowLife nekelk bangu, taip atrodo, kad tik tavo pasakyti zodziai visad turi buti teisus

Ne,tiesiog aš iš karto matau,kai tam tikra grupė tiesiog neatitinka žmogaus muzikinio skonio,[jis velnias tai stengiasi nuslėpti] tačiau jis prifantazuos įvairiausių debilizmų,kad ,,argumentuotai'' pareikštų jog ta grupė daro visam pasauliui blogą įtaką...Čia mano tokie pastebėjimai,apie Wicked One karalienę...[Nepyk paukšteli,gal dar susitiksim kapinėse...]

susitiksim, kur tik norėsi, branguti :*

niekas čia nieko nebandė pareikšti argumentuotai *rodo į patį pirmą postą savo, pačius pirmus žodžius*

o jau, kad tamsta mano muzikinį skonį žinai geriau nei aš, tai net paplosiu už tai.
Paukštelę,pati parašei kad nemėgsti Mamontovo ir niekada nemėgai.Gal čia aš sugalvojau?Gal Katinas Peliūkštis išlindo iš po spintos ir man girtam prifantazavo?A?jau prieš 2 metus žinojau kad nemėgsti,ir man nusišvilpt,bet jeigu nenori argumentuoti savo minčių,tai gal išviso nerašinėk į forumą?Lengviausi prišnekėti bet ko ir paskui nuo to pabėgti pareiškiant,kad visiškai nenori argumentuoti savo pasakymų... [Krč,man rodos,teks viską išsiaiškinti prie grūstos kavos kibiro,Pažaislių kapinėse...]

2009 m. balandžio 2 d. 18:35:10
LowLife rašė:
jasaz rašė:
LowLife nekelk bangu, taip atrodo, kad tik tavo pasakyti zodziai visad turi buti teisus

Ne,tiesiog aš iš karto matau,kai tam tikra grupė tiesiog neatitinka žmogaus muzikinio skonio,[jis velnias tai stengiasi nuslėpti] tačiau jis prifantazuos įvairiausių debilizmų,kad ,,argumentuotai'' pareikštų jog ta grupė daro visam pasauliui blogą įtaką...Čia mano tokie pastebėjimai,apie Wicked One karalienę...[Nepyk paukšteli,gal dar susitiksim kapinėse...]

susitiksim, kur tik norėsi, branguti :*

niekas čia nieko nebandė pareikšti argumentuotai *rodo į patį pirmą postą savo, pačius pirmus žodžius*

o jau, kad tamsta mano muzikinį skonį žinai geriau nei aš, tai net paplosiu už tai.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 1 d. 17:51:24
suprantama, bet nereikia taip jau pulti zmogu

P.S. keistas pasimatymas kapinese... Jau geriau prie kokio parko susitykit D

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 1 d. 17:28:15
jasaz rašė:

2009 m. balandžio 1 d. 17:18:39

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 1 d. 14:43:22
The_Wicked_One rašė:
LowLife rašė:
The_Wicked_One rašė:
LowLife rašė:
The_Wicked_One rašė:
grynai subjektyviai pasakysiu, kad Antis. vien dėl to, kad Anties lyderis nešneka nesąmonių ir nėra narcizas. kaip Foje lyderis. pagarba nėra amžinas dalykas, ją užsitarnavus turi garbingai ir toliau elgtis.

Čia klausiama ne apie Mamontovą,o apie Foje...Ką Mamontovas daro dabar,tai čia nereikėtų kišti...Čia klausiama apie foje grupės laikotarpį.,,Narcizas''?Wtf>? Nebeišmanai kaip įkąsti savo išgalvotai tuštybei...O Mamontovas tau nusišneka,nes manau,pati ne tokio proto kad įkirstum jo mintis...Č

beje, branguti, savo tuštybės aš nekandžioju.

taip, aš esu menkaprotis mažas žemės kirminas, ir ne man suprasti didžiai gilią Mamontovo mintį, kurią jis it susimąstės tamsus Nevėžis pina per amžių amžius. ačiū jums.

O tu nevaidink,žinau ką apie tave pasakiau,nereikėtų tyčia prikurti nereikėtų visokių iškalbingų žodžių...Esmė tokia,kad kalbėdama apie Mamontovą visada iškeliat tik smulkmenas - ką jis ne taip pasakė,kaip atrodo ir pan...O esmę paslepiat [spėju dėl to,kad neprigalvojat rimtesnų argumentų].Prašyčiau aiškiau - KODĖL Mamontovo [šitoj temoj Foje] muzika yra blogiau nei Anties?Tik jei nesugalvosit nieko kito,nei ''nusišneka,gražuolis'' ir t.t. bla,bla,bla tai geriau nerašykit.Nes sakėt,kad labai jau labai lengvai galite motivuoti...

branguti, pačiam pirmam mano poste šioj temoj, patys pirmi žodžiai buvo "grynai subjektyviai". jei jau kabinėjiesi prie subjektyvios nuomonės, gal pačiam reikėtu susirūpinti savo siauru proteliu?

aš nenneigiu ir niekada neneigiau, kad mamutovas yra savo srities profas, bet nei jis, nei jo grupė nei jo muzika man nepatinka. nepatiko. ir, manau, nepatiks. ir, kaip jau buvau minėjus, mielasis, tai yra mano subjektyvi nuomonė.

nors šiaip ačiū, suteiki gerą juoko dozę man

O jezau...Tiek laiko prireikė,kol pagaliau atvėrei akis,ir prisisipažinai kad tai tik tavo muzikinio skonio reikalas...ir čia nėra daugiau jokių argumentų...Čiau bambino,mažoji išdykėle...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

3OH!3 3OH!3
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1423
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 183715