| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. spalio 9 d. 23:01:25
2009 m. rugsėjo 23 d. 18:15:17
2009 m. rugsėjo 23 d. 13:20:29
2009 m. rugsėjo 15 d. 16:43:45
2009 m. rugsėjo 10 d. 19:14:47
2009 m. rugsėjo 10 d. 17:15:28
2009 m. rugsėjo 9 d. 10:55:46
2009 m. rugpjūčio 25 d. 22:29:23
O Antis šiaip smagi.
2009 m. rugpjūčio 25 d. 18:28:05
2009 m. rugpjūčio 25 d. 18:10:40
2009 m. birželio 16 d. 13:22:46
2009 m. birželio 8 d. 11:26:39
2009 m. gegužės 14 d. 15:44:36
2009 m. balandžio 2 d. 23:18:20
2009 m. balandžio 2 d. 23:15:21
LowLife nekelk bangu, taip atrodo, kad tik tavo pasakyti zodziai visad turi buti teisus
Ne,tiesiog aš iš karto matau,kai tam tikra grupė tiesiog neatitinka žmogaus muzikinio skonio,[jis velnias tai stengiasi nuslėpti] tačiau jis prifantazuos įvairiausių debilizmų,kad ,,argumentuotai'' pareikštų jog ta grupė daro visam pasauliui blogą įtaką...Čia mano tokie pastebėjimai,apie Wicked One karalienę...[Nepyk paukšteli,gal dar susitiksim kapinėse...]
susitiksim, kur tik norėsi, branguti :*
niekas čia nieko nebandė pareikšti argumentuotai *rodo į patį pirmą postą savo, pačius pirmus žodžius*
o jau, kad tamsta mano muzikinį skonį žinai geriau nei aš, tai net paplosiu už tai.
2009 m. balandžio 2 d. 18:35:10
LowLife nekelk bangu, taip atrodo, kad tik tavo pasakyti zodziai visad turi buti teisus
Ne,tiesiog aš iš karto matau,kai tam tikra grupė tiesiog neatitinka žmogaus muzikinio skonio,[jis velnias tai stengiasi nuslėpti] tačiau jis prifantazuos įvairiausių debilizmų,kad ,,argumentuotai'' pareikštų jog ta grupė daro visam pasauliui blogą įtaką...Čia mano tokie pastebėjimai,apie Wicked One karalienę...[Nepyk paukšteli,gal dar susitiksim kapinėse...]
susitiksim, kur tik norėsi, branguti :*
niekas čia nieko nebandė pareikšti argumentuotai *rodo į patį pirmą postą savo, pačius pirmus žodžius*
o jau, kad tamsta mano muzikinį skonį žinai geriau nei aš, tai net paplosiu už tai.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. balandžio 1 d. 17:51:24
P.S. keistas pasimatymas kapinese... Jau geriau prie kokio parko susitykit
2009 m. balandžio 1 d. 17:28:15
2009 m. balandžio 1 d. 17:18:39
2009 m. balandžio 1 d. 14:43:22
grynai subjektyviai pasakysiu, kad Antis. vien dėl to, kad Anties lyderis nešneka nesąmonių ir nėra narcizas. kaip Foje lyderis. pagarba nėra amžinas dalykas, ją užsitarnavus turi garbingai ir toliau elgtis.
Čia klausiama ne apie Mamontovą,o apie Foje...Ką Mamontovas daro dabar,tai čia nereikėtų kišti...Čia klausiama apie foje grupės laikotarpį.,,Narcizas''?Wtf>?
beje, branguti, savo tuštybės aš nekandžioju.
taip, aš esu menkaprotis mažas žemės kirminas, ir ne man suprasti didžiai gilią Mamontovo mintį, kurią jis it susimąstės tamsus Nevėžis pina per amžių amžius. ačiū jums.
O tu nevaidink,žinau ką apie tave pasakiau,nereikėtų tyčia prikurti nereikėtų visokių iškalbingų žodžių...Esmė tokia,kad kalbėdama apie Mamontovą visada iškeliat tik smulkmenas - ką jis ne taip pasakė,kaip atrodo ir pan...O esmę paslepiat [spėju dėl to,kad neprigalvojat rimtesnų argumentų].Prašyčiau aiškiau - KODĖL Mamontovo [šitoj temoj Foje] muzika yra blogiau nei Anties?Tik jei nesugalvosit nieko kito,nei ''nusišneka,gražuolis'' ir t.t. bla,bla,bla tai geriau nerašykit.Nes sakėt,kad labai jau labai lengvai galite motivuoti...
branguti, pačiam pirmam mano poste šioj temoj, patys pirmi žodžiai buvo "grynai subjektyviai". jei jau kabinėjiesi prie subjektyvios nuomonės, gal pačiam reikėtu susirūpinti savo siauru proteliu?
aš nenneigiu ir niekada neneigiau, kad mamutovas yra savo srities profas, bet nei jis, nei jo grupė nei jo muzika man nepatinka. nepatiko. ir, manau, nepatiks. ir, kaip jau buvau minėjus, mielasis, tai yra mano subjektyvi nuomonė.
nors šiaip ačiū, suteiki gerą juoko dozę man
O jezau...Tiek laiko prireikė,kol pagaliau atvėrei akis,ir prisisipažinai kad tai tik tavo muzikinio skonio reikalas...ir čia nėra daugiau jokių argumentų...Čiau bambino,mažoji išdykėle...