|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Keisčiausi ir juokingiausi draugų ir artimųjų įpročiai
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. gegužės 6 d. 18:41:04
2005 m. gegužės 6 d. 18:28:48
2005 m. gegužės 6 d. 18:22:34
2005 m. gegužės 6 d. 17:33:51
niekuomet nesisedu NIEKUR pries tai nenusivalius to pagrindo (kedes, suoliuko, fotelio, lovos...)
2005 m. gegužės 6 d. 17:28:43
.. dažnai plaunu rankas.. dažnai.. nežinau, kodėl.. labai dažnai..
.. dar.. kai, pvz, darau sau kavos/arbatos/bet ko..-būtinai išplaunu puoduką/stiklinę/bet ką, į ką žadu pilt kažkokį skystį.. liga? turbūt..
NE, aš nesu pedantė
chi... zinai, as irgi rankas l. daznai plaunu :} o ypac tada, jeigu kas nors (isskyrus mano angela), o ypac vyriskos lyties atstovas, paspaudzia pasisveikindamas ranka
dar turiu bloga iproti nesiliesti prie zmoniu, arba duru rankenu, arba tureklu,... :}
2005 m. gegužės 6 d. 17:04:33
As paisau ant savo ranku.Pvz dabar ant kiekvieno pirsto po uztusuuota melyna dideele zvaigzde.
pas mane panasus yprotis,tik ,kad as per pamokas ant pirstu nusipaisau veidukus ir su jais kalbu,,,as to nepastebiu,bet drauges tai pamato...
2005 m. gegužės 6 d. 16:17:11
2005 m. kovo 19 d. 11:37:38
2005 m. kovo 15 d. 22:55:35
2005 m. kovo 15 d. 22:50:45
.. dar.. kai, pvz, darau sau kavos/arbatos/bet ko..-būtinai išplaunu puoduką/stiklinę/bet ką, į ką žadu pilt kažkokį skystį.. liga? turbūt..
NE, aš nesu pedantė
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. kovo 12 d. 15:19:47
mano brolis kai skaito katik nusiprikta knyga is pradziu ja pauosto
o dieve zvengiau nezinia kiek laiko kai perskaiciau
2005 m. kovo 12 d. 15:14:45
o kiti dar palaizo pirsta skaitydami ir vercia puslapi..siaubas...
2005 m. kovo 11 d. 23:30:52
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 31 d. 23:30:43
2005 m. sausio 28 d. 18:58:27
viena klasioke turi mada visada ant suolo atsisest, ir nesavarbu ant savo, ant drauges, ant mokytojos stalo. labai kvailai atrodo...
tetis tur yproty besiklausydamas pasakojimu pasukt galva sonu, rankas visaip lankstyt, per krumplius trynt, bet jau pripratau, kartais nepastebiu...
as turiu yproty "dura yjungt" ir vaizduot kad domiuosi kas vyksta aplink, kai per kokia nors pamoka reikia eit ruostis atsakinet, kad tik manes nekviestu... kramtau lupas, per pamokas judinu koja visada, pesioju plaukus, ziedus nusiimineju, tampau beskaitydama grandinele ant kaklo visada, kartais "atsijungiu nuo viso pasaulio aplink, sedziu, ziuriu y viena taska, nieko rodos negirdziu (klasiokes sako jog atrodau kaip komoj arba soke)...
2005 m. sausio 27 d. 16:40:51
2005 m. sausio 24 d. 16:13:58
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 15 d. 23:42:34
nu mane labai nervina ir bjesina kai siurbia...galesciau galva nuraut
svara nervina?
mane nervina kai grezia, atrodo saukstu kai kas smegenis kabliuoja
2005 m. sausio 15 d. 23:39:18
2005 m. sausio 15 d. 23:17:11