|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Keisčiausi ir juokingiausi draugų ir artimųjų įpročiai
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. sausio 15 d. 22:57:15
2005 m. sausio 15 d. 22:25:48
skanu?
Ne iki kraujo, tik šiaip...
2005 m. sausio 15 d. 21:55:41
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. sausio 15 d. 21:53:56
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. sausio 15 d. 18:10:47
2005 m. sausio 15 d. 18:00:29
2005 m. sausio 15 d. 17:38:22
2005 m. sausio 14 d. 22:36:04
2005 m. sausio 9 d. 01:13:24
aš irgi mėgstu pasikandžiot sau ranką...
skanu?
2005 m. sausio 8 d. 14:20:44
2005 m. sausio 8 d. 14:18:08
Jolka007, tu mano labai gera drage buvusi, kodel uzmirsai mane
eeee ka? mes pazistami?
2005 m. sausio 8 d. 14:13:11
2005 m. sausio 8 d. 14:12:42
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima
aš irgi turiu tokią draugę.. ir ji dar įsitikinusi, kad jos balsas gražus.. ir kaip baubia.. ir klausos neturi.. anksčiau tylėdavo.. ech.. galėtų taip ir daba būti...
o apie savo blogus įpročius, tai.. kaip čia parašyti.. ee.. hmz.. žodžiu, labai šauniai kartais "varau" ant tų, kurių nemėgstu (gal vos vos teisinga, bet negražu) ir labai gerai moku "užvartyti" žmones.. ;] čia irgi blogai, bet man patinka ;]
2005 m. sausio 8 d. 14:12:18
2005 m. sausio 8 d. 14:12:04
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima
aš irgi turiu tokią draugę.. ir ji dar įsitikinusi, kad jos balsas gražus.. ir kaip baubia.. ir klausos neturi.. anksčiau tylėdavo.. ech.. galėtų taip ir daba būti...
o apie savo blogus įpročius, tai.. kaip čia parašyti.. ee.. hmz.. žodžiu, labai šauniai kartais "varau" ant tų, kurių nemėgstu (gal vos vos teisinga, bet negražu) ir labai gerai moku "užvartyti" žmones.. ;] čia irgi blogai, bet man patinka ;]
jus irasykit ju dainawima slapta o tada duokit joms pasiklausyti - zinau gal kiek ziauroka bet istwers
2005 m. sausio 8 d. 14:06:36
2005 m. sausio 8 d. 01:13:00
paima ir kandzioja ranku oda...ot kvaisa
2005 m. sausio 7 d. 12:05:06
Kai viena draugė pradeda pasakot apie visokius serijalus....
O kai močiutė ima dejuot dėl sesės neklaužadiškumo...
O kai sesė kriokia...
helphelphelphelphelphelphelphelphelp
2005 m. sausio 7 d. 11:57:19
2005 m. sausio 7 d. 02:14:02
nesijaudink mano tetukas irgi turi sutrikimu jei kalbesim apie kalbejima telefonu. ziauriai garsiai kalba, beveik rekiahelp