Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keisčiausi ir juokingiausi draugų ir artimųjų įpročiai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
T_y_L_a
2005 m. gruodžio 11 d. 19:58:02
Viena draugė nuolat kartoja, kaip siaubingai jaučiasi, day after day, hour after hour.
Tas pats iš naujo. Vėl ir vėl.
Aš pati - mažai kalbu. Kartais kitus tai erzina. Kartais esu gana sakrastiška. Tai kitus taip pat nuteikia nelabai maloniai. Dažnai kartoju žodį 'velnias'. Ir mėgstu sėdėti ant grindų. visus sėdinčius, aukščiau ir stabiliau, tai labai erzina. Kartais neatlieku savo pareigų, o tai erzina mane.

Atsakyti
Iron_Meal
2005 m. rugsėjo 28 d. 13:20:38
Mano blogi/juokingi iprociai ? Hmmm... As esu vaiksciojantis iprotis... Turiu labai daug ydu ir esu bjaurus...
O seip paciam nepatinka, kad mano manymu per daug juokiuosi ir kartais per daug kalbu (cia apie durnas kalbas)... Aplinkinius labai nervuoju ir nieko nedarydamas, taigi as aplinkinis...
Ir i aplinkiniu iprocius meginu nekreip demesio, bet jeigu ir atsikreipia tas demesys, vistiek tyliu, nes jei pasakyciau ka tas zmogus "blogai" daro, pazeisciau jo oruma... Pats is savo patirties zinau...
Geriau jus pasakykit kokie mano blogieji siaubingieji iprociai... Dazniausiai taip buna, kad ir pats nesupranti, kad ka nors darai is iprocio/ydingai...
Tai tiek...

2005 m. rugsėjo 27 d. 21:59:39
Kai einu prie lentos arba atsakinėt, visada nežmoniškai išsiviepiu. Nežinau, kodėl. Svarbiausia, kad pati to nepajaučiu
Arba kai pradedu šnekėti su mokytoja, mano balso tembras pasikeičia: tampa toks plonesnis ir švelnesnis. Nesąmonė, žinau.
O iš artimųjų, tai ką aš žinau... Nu, viena draugė kalba per miegus, bet vistiek kažkokia kosmine kalba... Kita pastoviai neturi ką apsirengti Dar kita įsižiūri labai daug bernų... O viena labai mėgsta vaikščiot visur pėstute, prie ko jau ir mane pripratino

2005 m. rugsėjo 27 d. 19:05:09
mane nervina vienos drauges yprotis sakyti, akd jinai yra baisi. bet cia jin taip net nemano. cia tikru tikriausias iprotis.
dar vienos drauges (biski zluges zmogus. nemaziau nei as, tik is kitos puses)iprotis mazdaug: eina pas mama i miesta ir ateina apsirodyt "kaip atrodau" "gerai" nueina persirengia "kaipd abar" "gerai" vel nueina persirengia "o kaip dabar? kada geriausiai" "einam, palydesiu iki stoteles.."
vienos klasiokes yra bjaurus iprotis varyt zmonem uz akiu. nors ne jis ne bjaurus. cia tiesiog ziauriai juokingas. nerealiai.
dar viena pazistama visada sneka sneka nesamones ir paskui taip staigiai tas pacias nesamones pradeda kalbet rimtai.
dar vienas draugas visada taisosi striueks/megztinio/marskiniu etc. apacia. nezinau kodel bet pastoviai.
dar turiu bjauru iproti, kuris nervina aplinkinius sakyti " o ka?". mazdaug "vel slapi plaukai" "o ka?" aks nros ka nors pasako ir mano yprotis sakyti "o kuom tau nepatinka..?" tas labai enrvina aplinkinius.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Mitochondrija (Užblokuotas)
2005 m. birželio 29 d. 19:31:06
mano pazystama labai nervinasi kai prie jos prisilieti...net papleksnojimas per peti ja erzina... o viena drauge kramtydama guma butinai turi sprogdinti mazus burbuliukus

2005 m. birželio 29 d. 18:40:34
Rugiliuke rašė:
Mno mama perpasakodama viska pakeicia
ui kaip man tai pazistama

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
exlina
2005 m. birželio 24 d. 18:50:03
erzinantis(bet ne visada) mano draugu iprotis kabinetis prie zodziu- pvz. kai pasakai zodi "rimtai" arba "davai" jie sako rimtai/davai buna tik po vestuviu, "uodas ikando"- kanda tik uodES, "biat"- as ne bliat, ka nors su zodziu miegoti, pvz. "noriu miego"- miegama tik po du, po viena yra ilsimasi ir t.t.
Dar vienas kartais erzinantis iprotis vadinasi- "gerk arba supylsim"

2005 m. gegužės 30 d. 07:42:18
riiiiiiiiit?as tai megstu sakyti "riiiiight" tokiu nuobodziu tonu.

As pastoviai veliu sau plaukus nzn kodel.

2005 m. gegužės 30 d. 07:32:06
Viena klasioke turi iproti visus musti,dauzyti ir kutenti(nzn, kaip cia pavadinti-iprociu ar ne)
Kitas klasiokas daznai valgo snarglius(fee)ir jam lb patinka nuogos merginos(kam nepatinka??)jis nuogu mergu lipdukais apklijuoja sasiuvinius ir pan. Man tai ne itin patinka
O vyr.sesuo kartais megsta kaip kokia psiche tarti zodi "rrrrriiiiitttttt!!!"
(nu cia ji ant bajerio,aisku)

2005 m. gegužės 30 d. 06:27:16
negaliu pakest, kai viena mano drauge apstoviai ziaumoja guma...bled kaip nervina....

2005 m. gegužės 14 d. 16:26:56
R-One )) jooo... gimines ))

Atsakyti
ievaBch
2005 m. gegužės 13 d. 21:12:50
jo, knygas as ir uostau. siaip dar dazu ir benzino kvapas visai nieko.

2005 m. gegužės 12 d. 20:07:05
lost, ha! geras! as irgi taip darau na, pavirsiu nuvalau hahaha.... gal mes gimines??????

taip, ir man nelabai patinka, kai kazkas ranka spaudzia.. nors kartais tai pati to iniciatore bunu (pasveikinu laimejus varzybas..), bet siaip..

zinai, kas dar.. KAIP as mazute nekesdavau, kai jei man kas ant zando prilipes budavo ar siaip- mama paseiledavo pirsta savo ir nuvalydavo.... yeaky.. kaip baisu man budavo- begdavau o daba is to tik juokas ima prisiminus

'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
Atsakyti
eqliux
2005 m. gegužės 12 d. 19:53:32
VoteForPedro rašė:
rocky rašė:
mano brolis kai skaito katik nusiprikta knyga is pradziu ja pauosto

o dieve zvengiau nezinia kiek laiko kai perskaiciau

2005 m. gegužės 12 d. 19:53:21
VoteForPedro rašė:
rocky rašė:
mano brolis kai skaito katik nusiprikta knyga is pradziu ja pauosto

o dieve zvengiau nezinia kiek laiko kai perskaiciau

hmmm.... o kas cia juokingo? as irgi taip darau Hmm... Gal tave dar labiau prajuokins faktas, kad as ir katik nusipirktus sportbacius pauostau? [aisku, to nebepraktikuoju kai jie jau buna gerai panesioti DDD ]

siaip nemanau, kad tureciau kokiu ipatingai keistu iprociu, cia jau kiti daugiau galetu apie mane papasakot

pazystami zmones? nesu labai pastabi... siuo atzvilgiu esu tolerantiska ir dauguma 'keistybiu' man neatrodo keistos hmm.. pvz,, drauge visada, paziurejusi i savo pasto dezute, apsisuka pora kartu, uzlipa pora laiptu, nulipa ir vel apsisuka
Arba musu iprotis gert arbata ir po to susigrust pakeli i burna
Arba tetes iprotis nustumti nuo lovos visus, kas uzima jo vieta prie teliko
krc nelabai prisimenu daugiau

siaip tokie dalykai labai zavus, bent man

2005 m. gegužės 12 d. 12:36:44
Oas kai grizineju namo dainuoju nes aplinkui nieko ner...
Dabar dainuoju Would...
O Sludge Factory irgi dainuoju dazniausiai priedaini... Ir man patinka...

2005 m. gegužės 6 d. 20:33:10
Nu gal prisiminsiu sabo kelis blogus įpročius... Pirma, tai pastebėjau kad pradedu nemokėti išklausyti, kiti man pasakoja, tai dar iš pradžių klausausi, bet paskui mintys savais keliais nuvažiuoja, nors ir kaip stengiuosi klausytis, čia tikrai blogas dalykas, kurį turiu pasistengti pakeisti. Kas dar... Ai, dar per pamokas karpaus sau plaukus, bet ne sruogom, o po vieną, ir šiaip pastoviai ką nors darau su savo plaukais, tai apžiūrinėju, sukinėju aplink pirštą ir panašiai, todėl man geriau vaikščioti susirišus plaukus, tada ne taip juos pastebiu. Dar kai įsijaučiu bepasakodama pradedu greitakalbe varyti, o paskui viską lečiau turiu kartoti, iš vis galėčiau visada greitakalbe kalbėti, bet stengiuosi taip nedaryti, nes žinau kad nelabai kas supranta. Dar blogas mano įprotis, o gal labiau charakterio savybė - išsiblaškymas. Dar pastebiu kad kartais neišeina vienu metu valdyti smegenų ir liežuvio tai dažnai pasakau to visai neturėjau galvoje, pvz šiandien klausia tėtis: kur buvo baseinas: lauke ar viduje? aš girdėjau klausimą, bet nežinau kodėl atsakiau kad lauke, nors iš tikro viduj... taip dažnai būna, pirmiau atsakau į klausimą, o paskui pagalvoju ką sakiau . Seniau dar tuėjau įprotį savo drabužius karpyti ar ardyti...
O atrimųjų ir draugų įpročiai: nu yra vienas kuris visiškai klausytis nemoka, tas nervina... dar yra tokia, kuriai patinka tiesiog mane nervinti, čia jau išvis , dar tikrai rasčiau daugiau, bet reikia prisiminti... Gal kitą kartą pratęsiu

2005 m. gegužės 6 d. 20:32:54
kwepuoti. taj kwailiausias, koki galiu dbr sugalwoti.

Atsakyti
Jamz
2005 m. gegužės 6 d. 20:29:27
As kai sedziu nieko neveikdamas visada tampau savo plaukus,,,kramtau nagus,... . . juokingiausia buna kaip bandau kitiems papasakot koki nors ivyki ir visada vartoju zodi "sakau" mzdg "as sakau jam...,jis sako, tada sakau....." is salies labai juokingai skamba

2005 m. gegužės 6 d. 19:52:55
erzina, kai mano sesuo naktimis miegodama kalbasi su kzkuo...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1510
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274618