mano mama turi kvailą įprotį mane vadinti šmėkla ar kitas vardais.. ;] visiems ji uždeda naujus vardus.. o kas nervina, tia jos įprotis sakyti "mes", nors kalbama tik apie mane. grrr..
R-One rašė: .. dažnai plaunu rankas.. dažnai.. nežinau, kodėl.. labai dažnai..
.. dar.. kai, pvz, darau sau kavos/arbatos/bet ko..-būtinai išplaunu puoduką/stiklinę/bet ką, į ką žadu pilt kažkokį skystį.. liga? turbūt.. NE, aš nesu pedantė ojojojojooooj- toli man dar iki tokios. veikiau nepasiekiama
chi... zinai, as irgi rankas l. daznai plaunu :} o ypac tada, jeigu kas nors (isskyrus mano angela), o ypac vyriskos lyties atstovas, paspaudzia pasisveikindamas ranka
dar turiu bloga iproti nesiliesti prie zmoniu, arba duru rankenu, arba tureklu,... :}
Mano brolis viska 'griauzia'... Na nemoku paaiskinti... tiesiog... Tarkim prie kompo padetas tel. o jis pradeda ji griauzti... tai mane labai nerwina kazkodel...
I am the unmaker... I bring death to the beautiful dawn.
.. dažnai plaunu rankas.. dažnai.. nežinau, kodėl.. labai dažnai..
.. dar.. kai, pvz, darau sau kavos/arbatos/bet ko..-būtinai išplaunu puoduką/stiklinę/bet ką, į ką žadu pilt kažkokį skystį.. liga? turbūt.. NE, aš nesu pedantė ojojojojooooj- toli man dar iki tokios. veikiau nepasiekiama
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
as krapstau galva, ir dar kiti juokiasi nes as snekedama labai daug gestikuliuoju rankom, mano drauge kai susinervina ar lbai apsidziaugia su delnais uzspaudzia nosi, sunku paaiskinti, kita drauge amzinai atlosia galva kad plaukai nekristu arba perbraukia amzinai per plaukus.. kiti zmones sloguodami nenusiperka serveteliu ir slyksciai itraukineja ta nosies sekreta, o siaube kox slykstus garsas, viena mokytoja snekedama liezuviu perbraukia per lupas..fu...
o kiti dar palaizo pirsta skaitydami ir vercia puslapi..siaubas...
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
Puiki diena bananžuvėms gaudyti.
kitas klasiokas per pirmas pamokas pusiau "atsijunges" suniskom akim visada y lubas ziuri, atrodo kaip negyvas...
viena klasioke turi mada visada ant suolo atsisest, ir nesavarbu ant savo, ant drauges, ant mokytojos stalo. labai kvailai atrodo...
tetis tur yproty besiklausydamas pasakojimu pasukt galva sonu, rankas visaip lankstyt, per krumplius trynt, bet jau pripratau, kartais nepastebiu...
as turiu yproty "dura yjungt" ir vaizduot kad domiuosi kas vyksta aplink, kai per kokia nors pamoka reikia eit ruostis atsakinet, kad tik manes nekviestu... kramtau lupas, per pamokas judinu koja visada, pesioju plaukus, ziedus nusiimineju, tampau beskaitydama grandinele ant kaklo visada, kartais "atsijungiu nuo viso pasaulio aplink, sedziu, ziuriu y viena taska, nieko rodos negirdziu (klasiokes sako jog atrodau kaip komoj arba soke)...
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
aj dar turiu toki iproti eit namo savo pacios kojom. hm vos ne valanda uztrunku kol iki namu nusigaunu bet autobusu nevaziuoju, man patinka eit, nors blin galeciau sutaupyt daug laiko ir pvz vietoj to pamiegot...mmm...miegas
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 6 d. 18:41:04
2005 m. gegužės 6 d. 18:28:48
2005 m. gegužės 6 d. 18:22:34
2005 m. gegužės 6 d. 17:33:51
niekuomet nesisedu NIEKUR pries tai nenusivalius to pagrindo (kedes, suoliuko, fotelio, lovos...)
2005 m. gegužės 6 d. 17:28:43
.. dažnai plaunu rankas.. dažnai.. nežinau, kodėl.. labai dažnai..
.. dar.. kai, pvz, darau sau kavos/arbatos/bet ko..-būtinai išplaunu puoduką/stiklinę/bet ką, į ką žadu pilt kažkokį skystį.. liga? turbūt..
NE, aš nesu pedantė
chi... zinai, as irgi rankas l. daznai plaunu :} o ypac tada, jeigu kas nors (isskyrus mano angela), o ypac vyriskos lyties atstovas, paspaudzia pasisveikindamas ranka
dar turiu bloga iproti nesiliesti prie zmoniu, arba duru rankenu, arba tureklu,... :}
2005 m. gegužės 6 d. 17:04:33
As paisau ant savo ranku.Pvz dabar ant kiekvieno pirsto po uztusuuota melyna dideele zvaigzde.
pas mane panasus yprotis,tik ,kad as per pamokas ant pirstu nusipaisau veidukus ir su jais kalbu,,,as to nepastebiu,bet drauges tai pamato...
2005 m. gegužės 6 d. 16:17:11
2005 m. kovo 19 d. 11:37:38
2005 m. kovo 15 d. 22:55:35
2005 m. kovo 15 d. 22:50:45
.. dar.. kai, pvz, darau sau kavos/arbatos/bet ko..-būtinai išplaunu puoduką/stiklinę/bet ką, į ką žadu pilt kažkokį skystį.. liga? turbūt..
NE, aš nesu pedantė
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. kovo 12 d. 15:19:47
mano brolis kai skaito katik nusiprikta knyga is pradziu ja pauosto
o dieve zvengiau nezinia kiek laiko kai perskaiciau
2005 m. kovo 12 d. 15:14:45
o kiti dar palaizo pirsta skaitydami ir vercia puslapi..siaubas...
2005 m. kovo 11 d. 23:30:52
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 31 d. 23:30:43
2005 m. sausio 28 d. 18:58:27
viena klasioke turi mada visada ant suolo atsisest, ir nesavarbu ant savo, ant drauges, ant mokytojos stalo. labai kvailai atrodo...
tetis tur yproty besiklausydamas pasakojimu pasukt galva sonu, rankas visaip lankstyt, per krumplius trynt, bet jau pripratau, kartais nepastebiu...
as turiu yproty "dura yjungt" ir vaizduot kad domiuosi kas vyksta aplink, kai per kokia nors pamoka reikia eit ruostis atsakinet, kad tik manes nekviestu... kramtau lupas, per pamokas judinu koja visada, pesioju plaukus, ziedus nusiimineju, tampau beskaitydama grandinele ant kaklo visada, kartais "atsijungiu nuo viso pasaulio aplink, sedziu, ziuriu y viena taska, nieko rodos negirdziu (klasiokes sako jog atrodau kaip komoj arba soke)...
2005 m. sausio 27 d. 16:40:51
2005 m. sausio 24 d. 16:13:58
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. sausio 15 d. 23:42:34
nu mane labai nervina ir bjesina kai siurbia...galesciau galva nuraut
svara nervina?
mane nervina kai grezia, atrodo saukstu kai kas smegenis kabliuoja
2005 m. sausio 15 d. 23:39:18
2005 m. sausio 15 d. 23:17:11