Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keisčiausi ir juokingiausi draugų ir artimųjų įpročiai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Gothic_thuG
2005 m. sausio 15 d. 22:57:15
Na as irgi kaip Lemna megstu sau krapstyti galva ir anksciu irgi kokio zvyro prisiberdavau, kad smagiau butu ta galva krapstinet. Ir vel pakartosiu kazkieno iproti tai kandzioju sau ranka, dazniausiai delna. Daznai pati to nepastebedama kaip nors spaudziu skaudziai ranka ar koja dauzau i grindis kol neatsibundu [zinot tokia busena kai toks nebesusigaudes esi uzsisvajojes] ir nepaujauciu, kad labai jau skaudziai as ta koja dauzau, ar siaip kai niekas nemato galva i stala lengvai dauzau. Laba megst kramtyti sau lupas iki krauju. Dazniausiai mokykloje kramtau. Nebeiseina sustot kramtyt lupas visalaika skauda, ipatingai valgant karsta ar astru maista, bet man jau taip patinka jas kramtyti. Dar toks iprotis kurio tikriausiai niekas nepastebi, tai kai nervinuosi [na ne ta prasme kai pykstu bet kai pries kontra arba dantisto laukiamajame sedziu ] tai visa kaip suakmeneju, na niekur tik taip sustingstu net beveik nemirkcioju ir os vos kvepuoju. Net nezinau kodel taip darau, bet taip daryama dazniausiai galvoju: tik neparodyk kitiems, kad tu nerviniesi, tik neparodyk, kad bijai.

Atsakyti
Genius_loci
2005 m. sausio 15 d. 22:25:48
Material_Heart rašė:
skanu?
man tai sitas iprotis labai juokingai atrodo

Ne iki kraujo, tik šiaip...

2005 m. sausio 15 d. 21:55:41
blin pamirshau dadet jiog mano friends ir artimieji kazhkokie be iprochiaij..............nors gal jiu yprochiaij tokie eijliniaij kad ash jiu nepastebiu arba tiesiog per mazhaij su jaijs bendrauju................

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Dead_soul
2005 m. sausio 15 d. 21:53:56
kaij susinervinu imu shokchiot........ish shono liabaij jiuokingaij atrodyt turetu............. kishti i burna vysokius daigtus..........(chia niekas nepagalvokit to ko neturetumet pagalvot)....................vysa laijk ka nors daryt su rankom.....................ir kaij ko nors neikertu zhiuriu nerealiaij kvaijlu zhvilgsniu, kaijp varlyte kuriaiij aijshkina kas yra menulis....................kaij kuriuos taij nervuojia todel stengias ishaijshkint man vyska kuo smulkiau..................ir taij shaunu.............o shiaijp kokiu nors taij jiuokingu iprochiu neturiu..............

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
LadyLove
2005 m. sausio 15 d. 18:10:47
viena drauge idomiai ryja seiles,kita per pamoka kai nori miego ispucia akis ir ziuri i knyga tipo ji taip pamiega,kitos visi parkelu ir piestuku galai apkramtyti,o mama megsta apie 6 ryto dziovintis plaukus su fenu(taip mane visada ir prizadina)

Atsakyti
Tik_Ieva
2005 m. sausio 15 d. 18:00:29
viena klasioke shlykshchiau griauzhia nagus, o kita juokingaij veliaplaukus, tipo jeij kirpeja sake kad jai tinka purus plaukaij, o jeij purus plaukaij tas pats kas susivele.....nu aishq mama turi yproty amzhinaij rekti bet ash jau pripratau

2005 m. sausio 15 d. 17:38:22
oi net neprisimenu dabar,bet savo tai viena zinau:kai pakviecia mane ka nors skaityti tai as taip idomiai atsidustu,drauges sako,atrodo taip kad sakyciau bl ir vel kviecia skaityt...pti as to net nejauciu

Atsakyti
violin
2005 m. sausio 14 d. 22:36:04
mano mama turi kvaila polinki i issiblaskyma... tokie dalykai kaip sukos virtuves spintoj,arba knygos saldytuve-man iprasta.

Atsakyti
Material_Heart
2005 m. sausio 9 d. 01:13:24
Genius_loci rašė:
aš irgi mėgstu pasikandžiot sau ranką...

skanu?
man tai sitas iprotis labai juokingai atrodo

2005 m. sausio 8 d. 14:20:44
megstu krapstyti galva, ar net ten zvyro prisiberti kad galeciau krapstyti ir rankioti juos.. man net siurpas malonus eina kai taip darau.. tada iprotis buna nekalbeti.. ypac su sese. iprotis paisyti ant visko.. sasiuviniu kontroliniu lapeliu, dar yra toks kaip kasytis nugara, krampyti nagus ir odeles. o kitu iprociai.. tecio amzinai visko klausineti: kas skambino, kas atejo, kur eisiu, kada grysiu, ka ten rasai, kaip atidaryti sita programa, kodel viskas dingo? ir dar jo iprotis jeigu ko nors negauna ima kutenti ir tuoj pat turiu duoti. daugiau nepamenu ; )

2005 m. sausio 8 d. 14:18:08
Wanadoo rašė:
Jolka007, tu mano labai gera drage buvusi, kodel uzmirsai mane

eeee ka? mes pazistami?

Atsakyti
Wanadoo (Užblokuotas)
2005 m. sausio 8 d. 14:13:11
Jolka007, tu mano labai gera drage buvusi, kodel uzmirsai mane

2005 m. sausio 8 d. 14:12:42
uzkasta_negyva rašė:
allantta rašė:
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima

aš irgi turiu tokią draugę.. ir ji dar įsitikinusi, kad jos balsas gražus.. ir kaip baubia.. ir klausos neturi.. anksčiau tylėdavo.. ech.. galėtų taip ir daba būti...
o apie savo blogus įpročius, tai.. kaip čia parašyti.. ee.. hmz.. žodžiu, labai šauniai kartais "varau" ant tų, kurių nemėgstu (gal vos vos teisinga, bet negražu) ir labai gerai moku "užvartyti" žmones.. ;] čia irgi blogai, bet man patinka ;]

2005 m. sausio 8 d. 14:12:18
aš irgi mėgstu pasikandžiot sau ranką...

2005 m. sausio 8 d. 14:12:04
uzkasta_negyva rašė:
allantta rašė:
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima

aš irgi turiu tokią draugę.. ir ji dar įsitikinusi, kad jos balsas gražus.. ir kaip baubia.. ir klausos neturi.. anksčiau tylėdavo.. ech.. galėtų taip ir daba būti...
o apie savo blogus įpročius, tai.. kaip čia parašyti.. ee.. hmz.. žodžiu, labai šauniai kartais "varau" ant tų, kurių nemėgstu (gal vos vos teisinga, bet negražu) ir labai gerai moku "užvartyti" žmones.. ;] čia irgi blogai, bet man patinka ;]

jus irasykit ju dainawima slapta o tada duokit joms pasiklausyti - zinau gal kiek ziauroka bet istwers

Atsakyti
Jolka007
2005 m. sausio 8 d. 14:06:36
grauzti wisus is eiles tusinukus ( ir neswarbu kad jie mano)help

Atsakyti
Material_Heart
2005 m. sausio 8 d. 01:13:00
vienas pano klasiokas pastoviai grauzia ranka. cia as rimtai
paima ir kandzioja ranku oda...ot kvaisa

2005 m. sausio 7 d. 12:05:06
vienas "bičiulis" šlykščiai lipnus, glaudžiasi kaip katinas, o man tai nepatinka. O jis nesupranta.

Kai viena draugė pradeda pasakot apie visokius serijalus....

O kai močiutė ima dejuot dėl sesės neklaužadiškumo...

O kai sesė kriokia...

helphelphelphelphelphelphelphelphelp

2005 m. sausio 7 d. 11:57:19
niekaip negaliu atprast is nervu kramtyt nagus..labai geda

2005 m. sausio 7 d. 02:14:02
kvakva>>>
nesijaudink mano tetukas irgi turi sutrikimu jei kalbesim apie kalbejima telefonu. ziauriai garsiai kalba, beveik rekiahelp

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1510
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274618