Na as irgi kaip Lemna megstu sau krapstyti galva ir anksciu irgi kokio zvyro prisiberdavau, kad smagiau butu ta galva krapstinet. Ir vel pakartosiu kazkieno iproti tai kandzioju sau ranka, dazniausiai delna. Daznai pati to nepastebedama kaip nors spaudziu skaudziai ranka ar koja dauzau i grindis kol neatsibundu [zinot tokia busena kai toks nebesusigaudes esi uzsisvajojes] ir nepaujauciu, kad labai jau skaudziai as ta koja dauzau, ar siaip kai niekas nemato galva i stala lengvai dauzau. Laba megst kramtyti sau lupas iki krauju. Dazniausiai mokykloje kramtau. Nebeiseina sustot kramtyt lupas visalaika skauda, ipatingai valgant karsta ar astru maista, bet man jau taip patinka jas kramtyti. Dar toks iprotis kurio tikriausiai niekas nepastebi, tai kai nervinuosi [na ne ta prasme kai pykstu bet kai pries kontra arba dantisto laukiamajame sedziu ] tai visa kaip suakmeneju, na niekur tik taip sustingstu net beveik nemirkcioju ir os vos kvepuoju. Net nezinau kodel taip darau, bet taip daryama dazniausiai galvoju: tik neparodyk kitiems, kad tu nerviniesi, tik neparodyk, kad bijai.
blin pamirshau dadet jiog mano friends ir artimieji kazhkokie be iprochiaij..............nors gal jiu yprochiaij tokie eijliniaij kad ash jiu nepastebiu arba tiesiog per mazhaij su jaijs bendrauju................
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
kaij susinervinu imu shokchiot........ish shono liabaij jiuokingaij atrodyt turetu............. kishti i burna vysokius daigtus..........(chia niekas nepagalvokit to ko neturetumet pagalvot)....................vysa laijk ka nors daryt su rankom.....................ir kaij ko nors neikertu zhiuriu nerealiaij kvaijlu zhvilgsniu, kaijp varlyte kuriaiij aijshkina kas yra menulis....................kaij kuriuos taij nervuojia todel stengias ishaijshkint man vyska kuo smulkiau..................ir taij shaunu.............o shiaijp kokiu nors taij jiuokingu iprochiu neturiu..............
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
viena drauge idomiai ryja seiles,kita per pamoka kai nori miego ispucia akis ir ziuri i knyga tipo ji taip pamiega,kitos visi parkelu ir piestuku galai apkramtyti,o mama megsta apie 6 ryto dziovintis plaukus su fenu(taip mane visada ir prizadina)
viena klasioke shlykshchiau griauzhia nagus, o kita juokingaij veliaplaukus, tipo jeij kirpeja sake kad jai tinka purus plaukaij, o jeij purus plaukaij tas pats kas susivele.....nu aishq mama turi yproty amzhinaij rekti bet ash jau pripratau
oi net neprisimenu dabar,bet savo tai viena zinau:kai pakviecia mane ka nors skaityti tai as taip idomiai atsidustu,drauges sako,atrodo taip kad sakyciau bl ir vel kviecia skaityt...pti as to net nejauciu
megstu krapstyti galva, ar net ten zvyro prisiberti kad galeciau krapstyti ir rankioti juos.. man net siurpas malonus eina kai taip darau.. tada iprotis buna nekalbeti.. ypac su sese. iprotis paisyti ant visko.. sasiuviniu kontroliniu lapeliu, dar yra toks kaip kasytis nugara, krampyti nagus ir odeles. o kitu iprociai.. tecio amzinai visko klausineti: kas skambino, kas atejo, kur eisiu, kada grysiu, ka ten rasai, kaip atidaryti sita programa, kodel viskas dingo? ir dar jo iprotis jeigu ko nors negauna ima kutenti ir tuoj pat turiu duoti. daugiau nepamenu ; )
Wanadoo (Užblokuotas)
2005 m. sausio 8 d. 14:12:42
uzkasta_negyva rašė:
allantta rašė: Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima
aš irgi turiu tokią draugę.. ir ji dar įsitikinusi, kad jos balsas gražus.. ir kaip baubia.. ir klausos neturi.. anksčiau tylėdavo.. ech.. galėtų taip ir daba būti...
o apie savo blogus įpročius, tai.. kaip čia parašyti.. ee.. hmz.. žodžiu, labai šauniai kartais "varau" ant tų, kurių nemėgstu (gal vos vos teisinga, bet negražu) ir labai gerai moku "užvartyti" žmones.. ;] čia irgi blogai, bet man patinka ;]
allantta rašė: Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima
aš irgi turiu tokią draugę.. ir ji dar įsitikinusi, kad jos balsas gražus.. ir kaip baubia.. ir klausos neturi.. anksčiau tylėdavo.. ech.. galėtų taip ir daba būti...
o apie savo blogus įpročius, tai.. kaip čia parašyti.. ee.. hmz.. žodžiu, labai šauniai kartais "varau" ant tų, kurių nemėgstu (gal vos vos teisinga, bet negražu) ir labai gerai moku "užvartyti" žmones.. ;] čia irgi blogai, bet man patinka ;]
jus irasykit ju dainawima slapta o tada duokit joms pasiklausyti - zinau gal kiek ziauroka bet istwers
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 15 d. 22:57:15
2005 m. sausio 15 d. 22:25:48
skanu?
Ne iki kraujo, tik šiaip...
2005 m. sausio 15 d. 21:55:41
2005 m. sausio 15 d. 21:53:56
2005 m. sausio 15 d. 18:10:47
2005 m. sausio 15 d. 18:00:29
2005 m. sausio 15 d. 17:38:22
2005 m. sausio 14 d. 22:36:04
2005 m. sausio 9 d. 01:13:24
aš irgi mėgstu pasikandžiot sau ranką...
skanu?
2005 m. sausio 8 d. 14:20:44
2005 m. sausio 8 d. 14:18:08
Jolka007, tu mano labai gera drage buvusi, kodel uzmirsai mane
eeee ka? mes pazistami?
2005 m. sausio 8 d. 14:13:11
2005 m. sausio 8 d. 14:12:42
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima
2005 m. sausio 8 d. 14:12:18
2005 m. sausio 8 d. 14:12:04
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima
jus irasykit ju dainawima slapta o tada duokit joms pasiklausyti - zinau gal kiek ziauroka bet istwers
2005 m. sausio 8 d. 14:06:36
2005 m. sausio 8 d. 01:13:00
paima ir kandzioja ranku oda...ot kvaisa
2005 m. sausio 7 d. 12:05:06
Kai viena draugė pradeda pasakot apie visokius serijalus....
O kai močiutė ima dejuot dėl sesės neklaužadiškumo...
O kai sesė kriokia...
helphelphelphelphelphelphelphelphelp
2005 m. sausio 7 d. 11:57:19
2005 m. sausio 7 d. 02:14:02
nesijaudink mano tetukas irgi turi sutrikimu jei kalbesim apie kalbejima telefonu. ziauriai garsiai kalba, beveik rekiahelp