Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keisčiausi ir juokingiausi draugų ir artimųjų įpročiai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Material_Heart
2005 m. sausio 7 d. 02:11:59
undinke rašė:
mojuoti rankomis ir rodyti iwairiu judesius kalbent... bl kaip juokingai atrodo...

as ir taip darau. istorijos mokytojau tai atrodo labai juokinga

2005 m. sausio 6 d. 18:19:08
Heh,kai pagalvoji tai mus supa irgi ispudingi ypatingi zmones su savom keistenybem...(; Ne toks jau nuobodus tas pasaulelis..(;
Gerai,viena drauge daznai ima dainuot ir sokt kai isgirsta kokia daina - kartais nieko,bet kartais juokina (: Na bet sitas mielas paprastimas man patinka.Nors ir klausos ir balso nera,bet isgyvenu (: Po to dar vienas jos iprotis sakyti 'kai buvau maza..niu si pavasari...' (; Dabar ir as peremiau sita posaki...
Seses iprotis visad sakyt 'ai' ir purkstaut kai kas nepatinka man maziau mielesnis negu drauges dainavimas...
Tevai labai keistai kalba telefonu...Mama labai nervina kai pradeda rekt - nevaldo balso (tiesa sakant ir as sita paveldejau bet visgi..) (; o tevo iprotis sedet net kai skmabnina telefonas sakant 'vistiek ne man' (ironiska - butent tada jam ir skambina) ir kai jis sedi prie telefono o mes lekiam per visa nama kad atsiliept...zodziu - sitas iprotis nervuoja...(; Ir nervina kai tevai neuzdaro duru arba nesibeldzia (;

Atsakyti
uzkasta_negyva
2005 m. sausio 6 d. 11:20:34
allantta rašė:
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima

aš irgi turiu tokią draugę.. ir ji dar įsitikinusi, kad jos balsas gražus.. ir kaip baubia.. ir klausos neturi.. anksčiau tylėdavo.. ech.. galėtų taip ir daba būti...
o apie savo blogus įpročius, tai.. kaip čia parašyti.. ee.. hmz.. žodžiu, labai šauniai kartais "varau" ant tų, kurių nemėgstu (gal vos vos teisinga, bet negražu) ir labai gerai moku "užvartyti" žmones.. ;] čia irgi blogai, bet man patinka ;]

2005 m. sausio 6 d. 11:10:14
ballsas rašė:
Gal ir ne kvailas, ir tikrai ne juokingas įprotis, gal greičiau refleksas: kai išgirstu žodį "rašykai" (kas reiškia svetainę www.rasyk.lt) pradeda tampyti, noriu vemti...
oi prajuokinia.............

2005 m. sausio 6 d. 11:05:21
Gal ir ne kvailas, ir tikrai ne juokingas įprotis, gal greičiau refleksas: kai išgirstu žodį "rašykai" (kas reiškia svetainę www.rasyk.lt) pradeda tampyti, noriu vemti...

Atsakyti
undinke
2005 m. sausio 6 d. 10:42:28
mojuoti rankomis ir rodyti iwairiu judesius kalbent... bl kaip juokingai atrodo...

Atsakyti
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. sausio 6 d. 10:21:35
na tai gal ir ne juokinga, bet uzknisa... kai as uzsispirdavau kur nors neiti, tai mano draugas mane ten nunesdavo... o man nepatinka, kai nejauciu po kojom zemes

2005 m. sausio 4 d. 11:22:41
draugu kwailasias sawybes..uzgozia manosios....todel kazkaip nepastebiu kad jie turetu kokiu tai kwailu iprociu....

2005 m. sausio 4 d. 10:33:01
As turiu bjauru iproti, kuris uzknisa tiek mane, tiek kitus, atsiliepti "ka?", kai ko nors manes paklausia, nors ir puikiausiai girdejau ta klausima.
Mane nervina mano draugės iprotis visa laika dainuoti. kai groja gera daina, jai butina prisideti prie dainininko, bet man tai ziauriai nepatinka, nes mieliau girdeciau atlikejo dainavima, o ne drauges baubima

2005 m. sausio 4 d. 02:07:56
aneurysm> uzkniso jau...nebejuokinga...gal uztex vaidinti kazka?

2005 m. sausio 4 d. 02:07:40
pazystamu yprociai neatrodo tokie kvaili kai pastebi savuosius. na bent jau kiek as pastebiu durniausias mano buves iprotis - eiti y mokykla ir nesuprasti ko ten einu.

2005 m. sausio 4 d. 02:06:26
o stai ir slykstukas masturbiukas, blin ar tu butinai turi dalintis su mumis visom savo intymiom-slyksciom smulkmenom?ajsku geriau neatsakyk nes tik labiau uznervinsi

2005 m. sausio 4 d. 02:05:03
nu cia gal slykstus iprotis , o juokigas butu - hm...- juokingu iprociu neturiu, tik tokius

2005 m. sausio 4 d. 02:03:45
as pats turiu daug blogu iprociu -pvz- po masturbacijos , visa turini palieku triusikuose, negerai negerai .

2005 m. sausio 4 d. 01:59:31
kokių gi kvailų įpročių turi jūsų draugai?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1510
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274618