Galbūt toki pripaišymą lemia tai, jog jie yra juodaodžiai, o kadangi R&B - juodaodžių muzika, tai bet kuris "mandresnis" popsas priskiriamas R&B kategorijai. Mano spėjimas.
vinipuchas rašė: Jaunimo tarpe, sunkioji muzika populiariausia, mano manymu.
Greičiau atvirkštinis variantas. Jaunimo tarpe manau NEpopuliariausia muzika: klasika, jazz ir metalas.
Kalbant apie NEpopuliarią muziką, pridurčiau R&B. O metalas man atrodo populiarus, sprendžiu iš to ką matau gatvėse, mokykloje, draugų rate.
DDDD rnb? Rnb populiariausia muzika po popso ir techno su visai house trance... iš esmės, tai tas pats popsas, pvz rihanna, skaitos rnb bet nesuprantu kuo ji nuo popso skirias..
Nueik į allmusic.com, ir pasiskaityk apie šį stilių... Šiais laikais R&B dažnai maišomas su popsu. Tie, kas mano, kad klauso R&B, iš tikrųjų jo neklauso. Tokių atlikėjų, kaip Marvin Gaye, Stevie Wonder, Prince, Luther Vandross, James Brown, Funkadelic, Sly & the Family Stone ir pan., Lietuvoje mažai kas klauso apskritai, ne tik jaunimo tarpe.
Deathcrush (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 16 d. 18:03:31
vinipuchas rašė:
Deathcrush rašė:
vinipuchas rašė: Jaunimo tarpe, sunkioji muzika populiariausia, mano manymu.
Greičiau atvirkštinis variantas. Jaunimo tarpe manau NEpopuliariausia muzika: klasika, jazz ir metalas.
Kalbant apie NEpopuliarią muziką, pridurčiau R&B. O metalas man atrodo populiarus, sprendžiu iš to ką matau gatvėse, mokykloje, draugų rate.
DDDD rnb? Rnb populiariausia muzika po popso ir techno su visai house trance... iš esmės, tai tas pats popsas, pvz rihanna, skaitos rnb bet nesuprantu kuo ji nuo popso skirias..
stevtileris rašė: visi apie televizija mala ne i tema snekat
Kiek pastebejau tu irgi cia nieko i tema neparasiai...
Siaip metalas neprigija todel kad neturime auditorijos viresni zmones nemegsta tokio zandro o jaunesniems pats tas na cia tik laiko klausimas kada sunkioji muzika taps populeri ir Lietuvoje
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2009 m. gruodžio 10 d. 17:01:16
2009 m. gegužės 16 d. 19:11:23
2009 m. gegužės 16 d. 19:04:06
2009 m. gegužės 16 d. 18:56:47
Turbūt tu teisus, o akon - pop?
Vėlgi, kažkieno tai priskiriamas prie R&B, bet kai mūsų katinų pora R&B atlikėjais patapo - manęs niekas nebestebina.
2009 m. gegužės 16 d. 18:50:01
2009 m. gegužės 16 d. 18:26:03
2009 m. gegužės 16 d. 18:24:20
bent mano tarpe, visi kaip apsėsti klubine ir rusiška klauso.
išskyrus mane aišku . aš prie geros muzikos.
2009 m. gegužės 16 d. 18:23:38
2009 m. gegužės 16 d. 18:18:47
2009 m. gegužės 16 d. 18:16:33
2009 m. gegužės 16 d. 18:11:24
Jaunimo tarpe, sunkioji muzika populiariausia, mano manymu.
Nueik į allmusic.com, ir pasiskaityk apie šį stilių... Šiais laikais R&B dažnai maišomas su popsu. Tie, kas mano, kad klauso R&B, iš tikrųjų jo neklauso. Tokių atlikėjų, kaip Marvin Gaye, Stevie Wonder, Prince, Luther Vandross, James Brown, Funkadelic, Sly & the Family Stone ir pan., Lietuvoje mažai kas klauso apskritai, ne tik jaunimo tarpe.
2009 m. gegužės 16 d. 18:04:46
O metalas man atrodo populiarus, sprendžiu iš to ką matau gatvėse
2009 m. gegužės 16 d. 18:03:31
2009 m. gegužės 16 d. 18:01:05
2009 m. gegužės 16 d. 17:56:39
2009 m. gegužės 16 d. 17:55:03
2009 m. gegužės 16 d. 17:53:33
2009 m. gegužės 16 d. 16:53:06
visi apie televizija mala ne i tema snekat
Kiek pastebejau tu irgi cia nieko i tema neparasiai...
Siaip metalas neprigija todel kad neturime auditorijos viresni zmones nemegsta tokio zandro o jaunesniems pats tas na cia tik laiko klausimas kada sunkioji muzika taps populeri ir Lietuvoje
2009 m. gegužės 16 d. 16:18:50
2009 m. gegužės 16 d. 16:12:13