DnR rašė: Sakai mergotes prabalsavo? O pati uz kanors balsavai ? Jei ne tai nekisk priekaistu prie nugaletioju uz ji visa europa prabalsavo ir cia atsirado kaskokia 2 didziausi muzikos zinovai kurie jauciasi kad ju nuomone yra didesne nei visos europos . Kiekvienais metais atsiranta tokiu "muzikos zinovu" kuriems nepatinka eurovizijos nugaletojai tai jei jau jus jau turit tokia nuostabia ir geras akis tai neziurekit sitos kaimieiskos laidos (eurovision) ir klausykit savi visokiu rusisko repo gabalu bei liaudisko popso
Šmaikštuolis. Anyways, tamstai aiškintis nesiruošiu, ne apie mane susirinkom pakalbėt. O kiek supratau, tai įžeidžiau tik mergiotes paminėdama, pasitaisysiu: mergiotės ir berniūkščiai
DnR rašė: Sakai mergotes prabalsavo? O pati uz kanors balsavai ? Jei ne tai nekisk priekaistu prie nugaletioju uz ji visa europa prabalsavo ir cia atsirado kaskokia 2 didziausi muzikos zinovai kurie jauciasi kad ju nuomone yra didesne nei visos europos . Kiekvienais metais atsiranta tokiu "muzikos zinovu" kuriems nepatinka eurovizijos nugaletojai tai jei jau jus jau turit tokia nuostabia ir geras akis tai neziurekit sitos kaimieiskos laidos (eurovision) ir klausykit savi visokiu rusisko repo gabalu bei liaudisko popso
Naivuolis... Žmonės čia net nebalsuoja už dainą, tik gal keli, svarbiausia yra, kad jam jau buvo progrozuojama pirma vieta, taigi tai nuteikė žmones, dar pamiršai, kad čia yra politinis konkursas. Visos dainos buvo gan tragiškos, su keliom išimtim, o tos išimtys - irgi nėra įdomios ar geros.
Sakai mergotes prabalsavo? O pati uz kanors balsavai ? Jei ne tai nekisk priekaistu prie nugaletioju uz ji visa europa prabalsavo ir cia atsirado kaskokia 2 didziausi muzikos zinovai kurie jauciasi kad ju nuomone yra didesne nei visos europos . Kiekvienais metais atsiranta tokiu "muzikos zinovu" kuriems nepatinka eurovizijos nugaletojai tai jei jau jus jau turit tokia nuostabia ir geras akis tai neziurekit sitos kaimieiskos laidos (eurovision) ir klausykit savi visokiu rusisko repo gabalu bei liaudisko popso
bleh.. nei jo balsas gražus, nei daina.. smuikas - vienintelis neblogas dalykas toj dainoj.. ir tai su nutrūkusia styga jis ten strikinėjo..snarglioutos megiotės įsimylėjo, tai pribalsavo matyt
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
2009 m. birželio 11 d. 18:38:10
2009 m. birželio 11 d. 02:31:19
majja-san
NEPATINKA NERASYK O DAINA IRA TIKRAI IDOMI LENGVA IR ISIMINAMA TODEL IR GAWO EUROVIZIJOS NUGALETOJO VARDA!
Tau 8neri?
2009 m. birželio 11 d. 02:23:36
Sakai mergotes prabalsavo? O pati uz kanors balsavai ? Jei ne tai nekisk priekaistu prie nugaletioju uz ji visa europa prabalsavo ir cia atsirado kaskokia 2 didziausi muzikos zinovai kurie jauciasi kad ju nuomone yra didesne nei visos europos . Kiekvienais metais atsiranta tokiu "muzikos zinovu" kuriems nepatinka eurovizijos nugaletojai tai jei jau jus jau turit tokia nuostabia ir geras akis tai neziurekit sitos kaimieiskos laidos (eurovision) ir klausykit savi visokiu rusisko repo gabalu bei liaudisko popso
Šmaikštuolis. Anyways, tamstai aiškintis nesiruošiu, ne apie mane susirinkom pakalbėt. O kiek supratau, tai įžeidžiau tik mergiotes paminėdama, pasitaisysiu: mergiotės ir berniūkščiai
2009 m. birželio 10 d. 22:31:45
2009 m. birželio 9 d. 21:31:54
2009 m. birželio 9 d. 15:31:17
NEPATINKA NERASYK O DAINA IRA TIKRAI IDOMI LENGVA IR ISIMINAMA TODEL IR GAWO EUROVIZIJOS NUGALETOJO VARDA!
2009 m. birželio 9 d. 11:56:39
2009 m. birželio 8 d. 10:46:48
2009 m. birželio 7 d. 18:25:48
2009 m. birželio 5 d. 15:11:08
Naivuolis... Žmonės čia net nebalsuoja už dainą, tik gal keli, svarbiausia yra, kad jam jau buvo progrozuojama pirma vieta, taigi tai nuteikė žmones, dar pamiršai, kad čia yra politinis konkursas. Visos dainos buvo gan tragiškos, su keliom išimtim, o tos išimtys - irgi nėra įdomios ar geros.
2009 m. birželio 5 d. 11:37:31
2009 m. birželio 4 d. 14:03:11
2009 m. birželio 3 d. 17:41:11
2009 m. birželio 2 d. 20:39:09
2009 m. birželio 2 d. 20:01:17
2009 m. birželio 2 d. 11:29:34
2009 m. birželio 1 d. 20:48:16
2009 m. gegužės 30 d. 20:58:24
2009 m. gegužės 30 d. 12:18:31
ziauri faina
2009 m. gegužės 28 d. 19:25:29