Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2009 m. balandžio 28 d. 07:18:58
dsukiz rašė:
reBorn rašė:
ir dar, jei Dr. Dre neraso zodziu, tai kas juos raso zodzius jo dainom???
tiek ir nusimanai D

jis tik prodiusuoja zodziu neraso..... jau senai... waikas bl

Tikrai rašo, kad ir savo naujam diskui Detox ar koks ten. Rašo ir Snoopiui ir dar kitiems, kartu ir bytus kuria.

Atsakyti
dsukiz
2009 m. balandžio 27 d. 22:38:53
reBorn rašė:
tiek ir nusimanai D

jis tik prodiusuoja zodziu neraso..... jau senai... waikas bl

Atsakyti
reBorn
2009 m. balandžio 27 d. 18:17:08
tiek ir nusimanai D

2009 m. balandžio 27 d. 18:15:16
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeee
eeeee
eeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeee
eeeee
eeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2009 m. balandžio 27 d. 18:08:27
StrangeOne rašė:
suveliau kazka, va kaip turejo but

Tiek ir nusimanai apie Hip Hopa matau DD dr. dre nerasho zodziu, jo vardas prie writting credits irashomas nes jis dalyvauja dainos strukturos kurime. Eminemas parashe ir savo ir dr.dre zodzius, netgi buvo i interneta ishejus versija kur eminemas vienas surepuoja tris stulpelius, du is ju buvo skirti dre, ir is kuriu vienas buvo panaudotas Crack A Bottle dainoje.
ten buvo ne versija, o dainos nutekejimas is studijos, net pats eminemas viename intrviu kalbejo kad laina nutekojo visiskai nebaigta..
be to duguma dainu, kurias eminemas dainuoja ne vienas, o su kuo nors kitu yra parasytos ne jo, o Crack a bottle yra viena is ju..
jei nezinai eminemo rasomu dainu stiliaus tai patylek gal geriau..
Crack a bottle Eminemas parase priedaini, ir kelis posmelius, 50Cent pats parase savo dali, o ta vieta kai dainuoja dr. Dre parasyta jo ir Slim...

2009 m. balandžio 24 d. 16:39:49
suveliau kazka, va kaip turejo but

Tiek ir nusimanai apie Hip Hopa matau DD dr. dre nerasho zodziu, jo vardas prie writting credits irashomas nes jis dalyvauja dainos strukturos kurime. Eminemas parashe ir savo ir dr.dre zodzius, netgi buvo i interneta ishejus versija kur eminemas vienas surepuoja tris stulpelius, du is ju buvo skirti dre, ir is kuriu vienas buvo panaudotas Crack A Bottle dainoje.

Atsakyti
StrangeOne
2009 m. balandžio 24 d. 16:38:42
reBorn rašė:
dsukiz rašė:
reborn neswaik ;] eminemas wisus textus raso pats. dr tik prodiusuoja ;]

Jei nezinai pasiskaityk.. Crack a bottle, buvo parasytas Dr.Dre, Eminemas tik siek tiek prie to prisidejo... We made you-pirma eminemp daina nuo 2004m. , kai jis isleido albuma Encore... Be be be

Tiek ir nusimanai apie Hip Hopa matau DD dr. dre nerasho zodziu, jo vardaa dainos shitos kur eminem pats tris stulpelius surepuoja is kuriu du skirti dr. s prie writting credits irashomas nes jis dalyvauja dainos strukturos kurime. Eminemas parashe ir savo ir dr.dre zodzius, netgi buvo i interneta ishejus versija kur eminemas vienas surepuoja tris stulpelius, du is ju buvo skirti dre, ir is kuriu vienas buvo panaudotas Crack A Bottle dainoje.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. balandžio 24 d. 14:53:24
Geriausia manau dainos pradžia, o klipas prajuokino

2009 m. balandžio 24 d. 07:15:41
dsukiz rašė:
jo man ir labiau crak.. o reborn tj wisados swaigsta ;]

Tu čia nusišneki, reBorn teisingai sako.

Atsakyti
dsukiz
2009 m. balandžio 23 d. 18:54:06
jo man ir labiau crak.. o reborn tj wisados swaigsta ;]

Atsakyti
Firestarter
2009 m. balandžio 21 d. 15:19:53
man tai sita daina lb patinka , is klipo tai tiek zvengiau

2009 m. balandžio 21 d. 07:13:29
Labai nepatiko. Kažkokia popsiška. Dar kartu su Greatests Hits išėjo humoristinė nesinglinė Fack.

Atsakyti
reBorn
2009 m. balandžio 20 d. 18:13:03
LoseControl rašė:
Teisingai, geresnė už Crack A Bottle. Bet tai ne jo pirma daina po Encore, buvo dar When I'm Gone ir Shake That (kuri, spėju, ne Em'o, nes jis tokių šūdų nerašo)

Tiesa When I'm Gone isleista 2005m. tai tartum jo atsisveikinimas.. o Shake That yra Nate Dog daina, kuria prodiusavo jis ir nusprende sudainuot su Slim..

2009 m. balandžio 19 d. 20:47:51
Teisingai, geresnė už Crack A Bottle. Bet tai ne jo pirma daina po Encore, buvo dar When I'm Gone ir Shake That (kuri, spėju, ne Em'o, nes jis tokių šūdų nerašo)

Atsakyti
reBorn
2009 m. balandžio 17 d. 18:17:21
dsukiz rašė:

Jei nezinai pasiskaityk.. Crack a bottle, buvo parasytas Dr.Dre, Eminemas tik siek tiek prie to prisidejo... We made you-pirma eminemp daina nuo 2004m. , kai jis isleido albuma Encore... Be be be

2009 m. balandžio 16 d. 20:22:16
Cool.man lb patiko:-*

Atsakyti
latras
2009 m. balandžio 16 d. 19:46:23
nu tas jo balas taj ka zn....textas geras nu bet tas balsas!!!!!!!!!!!!!! kaj jam kas y kiausus ispyres butu

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
dsukiz
2009 m. balandžio 14 d. 20:43:46

Atsakyti
reBorn
2009 m. balandžio 14 d. 19:24:31
Sita tikrai geresne nei Crack a bottle, galbut todel kad parasyta Eminemo, o Dr. Dre. O beto repavimo cia daug..

2009 m. balandžio 13 d. 19:14:53
Wowo tu tikrai kurcias o daina nieko ipatingo juokinga bet ne ipac gera man kaip tik labiau patiko Crack A Bottle

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sonic Syndicate Sonic Syndicate
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 6250
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 246692