Tik šiandien atkreipiau dėmesį į šiuos žodžius "Our little group has always been, and always will until the end." Čia tiesiog numatyta ateitis juk ta grupė iširo, bet ji vis dar egzistuoja ir padaro rekordus
Man patinka šios dainos žodžiai, taip ši daina išgarsino Nirvana, koks skirtumas nuvalkiota ar ne? Dar pasakykit, kad neklausot Nirvanos dėl to jog jų dainos senos ir nuvalkiotos... Man patinka ši daina, nors drąsiai galiu teigti jog yra ir geresnių Nirvanos dainų.
2008 m. rugsėjo 20 d. 22:59:51
toughluck rašė: Gera daina, tie kas mano, kad bloga tai mazai zino apie nirvana...jie sukure grunge stiliu (metal taciau nezinau kodel priskiria prie rock)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. rugsėjo 23 d. 09:29:37
2009 m. rugsėjo 21 d. 19:32:14
2009 m. rugsėjo 20 d. 13:47:15
Labai pasaulyje pervertintas daina, tiksliau ne daina o šūdo krūva
turbut pats neskiri geros muzikos nuo ...
2009 m. liepos 9 d. 20:53:32
2009 m. gegužės 10 d. 10:48:10
2009 m. gegužės 6 d. 16:54:55
2009 m. balandžio 22 d. 07:25:25
Labai pasaulyje pervertintas daina, tiksliau ne daina o šūdo krūva
Nusišneki kaip visada.
2009 m. kovo 25 d. 15:40:00
2009 m. vasario 22 d. 14:25:02
2009 m. sausio 22 d. 14:17:17
2009 m. sausio 18 d. 12:10:35
2008 m. lapkričio 9 d. 10:59:08
2008 m. lapkričio 3 d. 13:11:13
Gera daina, tie kas mano, kad bloga tai mazai zino apie nirvana...jie sukure grunge stiliu (metal taciau nezinau kodel priskiria prie rock)
youve got it all wrong... nirvana tikrai ne metalas. over my dead body.
2008 m. rugsėjo 25 d. 11:26:54
2008 m. rugsėjo 24 d. 21:06:22
Gera daina, tie kas mano, kad bloga tai mazai zino apie nirvana...jie sukure grunge stiliu (metal taciau nezinau kodel priskiria prie rock)
siaip jie ne metala kure, gringe yra alternatyvus rokas ne metalas
2008 m. rugsėjo 24 d. 21:05:31
Gaidys daina.
cia gera prasme? man tai patinka, nesuprantu zmoniu kurie gali ja peikt kad tipo smells like sh*t...
2008 m. rugsėjo 23 d. 19:16:43
2008 m. rugsėjo 20 d. 22:59:51
koks tau dar metal.. nusisneki.
2008 m. rugsėjo 16 d. 21:04:02
2008 m. rugsėjo 15 d. 18:53:23