kad ir kaip butu, vistiek visi turi parase daina apie meile,nieko nepakeisi,o siaip as 100procentu palaikau tas suomiu grupes t.y. the rasmus,apocalyptica ir him
Butent....o ne taip kad noris galva i siena trankyti is nevilties ka girdi........plius dar ausis issibadyti kad tik to slikstaus garso negirdeti......
argumentuoti....o ne
tusciai nezinia uz ka
dalinti
zodziu..nuvalkiojant ju
prasme...ir svarba ...
padarydami juos per
niekingus vartoti....
Teisingai, gi ne visur ta meile! Kaip kartais parasho kokia daina, tai net baisu kaip saldu: "tu mano pupyte, cukriukas..." Jei jau rasho, tai lai bent ka nors idomesnio parasho! Kaip pvz.: Bittersweet -> su tokiais ishvedziojimais!
nebent isimtis jos apie skaudzia ir tragiska netgi meile...kaip H.I.M kuryboje...=)))))dazniausiai buna...=)))))
argumentuoti....o ne
tusciai nezinia uz ka
dalinti
zodziu..nuvalkiojant ju
prasme...ir svarba ...
padarydami juos per
niekingus vartoti....
Taip....=)tai ir yra.....man si daina labai patinka.....ir visada stengiuosi prie kiekvienos grupes ar atlikejo dainos isgirsti ju nuomone kad butu geriau suprasti dainos prasme......=)
argumentuoti....o ne
tusciai nezinia uz ka
dalinti
zodziu..nuvalkiojant ju
prasme...ir svarba ...
padarydami juos per
niekingus vartoti....
Va, mane tai labai uzveda tie sausi bugnai dainos pradzioje. Shiaip geriausia mintis ir tikrai labai teisinga, nes dainos autorius "ziauriai"jos laikosi (pasidare DYNASTY tatoo, visada shneka apie Suomijoj likusius draugus, kaip jis ju pasiilgsta ir stengiasi nepamirsht) -> "to my friends I would die for"
Negali buti kad as busiu pirmoji kuri komentuosiu sia daina man ji asmeniskai labai patinka....ypac kad per visa daina islieka ritmas nera kazkokiu dideliu nuletejimu nors nuletejimai labai gerai ir jie begalo dazni roko muzikoje bet su daina kazkuom ipatinga..!
argumentuoti....o ne
tusciai nezinia uz ka
dalinti
zodziu..nuvalkiojant ju
prasme...ir svarba ...
padarydami juos per
niekingus vartoti....
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2010 m. lapkričio 12 d. 13:40:43
2009 m. liepos 11 d. 22:31:45
2009 m. birželio 8 d. 13:14:28
2008 m. kovo 13 d. 18:19:06
2005 m. balandžio 7 d. 22:03:20
2005 m. balandžio 2 d. 18:43:48
2005 m. balandžio 2 d. 12:13:04
nebent isimtis jos apie skaudzia ir tragiska netgi meile...kaip H.I.M kuryboje...=)))))dazniausiai buna...=)))))
2005 m. balandžio 1 d. 23:42:04
2005 m. balandžio 1 d. 12:25:02
2005 m. kovo 31 d. 20:33:31
2005 m. kovo 30 d. 14:46:57