Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Vaikystės trauma

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dead_soul
2009 m. birželio 3 d. 14:36:12
green_moon>>DDDDDD nu tu nelaikyk manęs beširde, ar kokia lėtapėde tiesiog į kitą gatvės pusę bijojau taip pat neatsargiai bėgti kaip jis

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
green_moon
2009 m. birželio 3 d. 14:32:49
Dead_soul rašė:
Firestarter rašė:
mano viena siuniuka pervaziavo masina ir as maciau tai dabar taip gaila suniuku man

aš ir esu mačius kaip partrenkia šuniuką ;o nors jis ne mano, bet liko gyvas ;o bėgo su sutrėkšta koja, o aš vijaus;o bet jis buvo per greitas ;o

jei jis buvo per greitas su 3 kojom, tai isivaizduoju kaip tu ji 'greitai vijaisi'. : D

2009 m. birželio 2 d. 16:08:51
Firestarter rašė:
mano viena siuniuka pervaziavo masina ir as maciau tai dabar taip gaila suniuku man

aš ir esu mačius kaip partrenkia šuniuką ;o nors jis ne mano, bet liko gyvas ;o bėgo su sutrėkšta koja, o aš vijaus;o bet jis buvo per greitas ;o

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Firestarter
2009 m. birželio 2 d. 16:06:56
noriu padaryt : S toki smyle o man daro nesamone

2009 m. birželio 2 d. 16:06:26

2009 m. birželio 1 d. 22:37:10
LoseControl rašė:
Dead_soul rašė:
blogiausias prisiminimas kai privertė stovėt kampe kol neatsiprašysiu - o aš neatsiprašiau visą dieną, tai kampe stovėjau nuo ryto, iki kol miegot eit reikėjo

Ach, man irgi taip būdavo. Buvau užsispyręs mažas niekšelis

aš tai gerietė buvau ;o nagelas - kaip ir dabar DD tik vienas atvejis buvo, nes jaučiausi teisi

Atsakyti
Blackened
2009 m. birželio 1 d. 22:34:14
Hm, buvo keli nelabai malonūs dalykai.
Kartą bežaidžiant kieme mačiau, kaip keli bernai pamėmė katiną už kojų ir užmetė ant garažo stogo. Nieko jam neatsitiko, bet išsigandau labai ir žliumbdama namo parbėgau. Kitą kartą važiuojant su tėčiu pro langą mačiau prie pat gatvės bordiūro prisipaudųsį mažytį šunelį. Labai giliai širdin įstrigo tas vaizdas, taip gaila jo buvo. Suvargęs, menkutis ir labai išsigandęs atrodė. Šiaip būdama maža daug žliumbdavau, nes man visų gaila būdavo. Pamenu berods antroj klasėj perskaičiau kažkokį mažytį straipsnį apie benamį berniuką, kuris elgetaudavo mieste. Žiemą, kuomet būdavo labai šalta, jis sėdėdavo ant kartono lakšto, susisupęs į ploną, pavasarinę striukelę ir spausdavo šalia savęs šunelį - vienintelį draugą. Dar dabar pamenu, kaip buvo parašyta "ir šildydavo jie vienas kitą savo menkais kūneliais - du likimo broliai". Verkiau tada siaubingai, pasikūkčiodama, taip man jų gaila buvo. Todėl iki šiol graudinuosi. Jautruolė siaubinga buvau, išaugau matyt, bet štai vistiek - prisimenu ir jau jaučiu, kad žliumbsiu.

2009 m. birželio 1 d. 21:33:39
Dead_soul rašė:
blogiausias prisiminimas kai privertė stovėt kampe kol neatsiprašysiu - o aš neatsiprašiau visą dieną, tai kampe stovėjau nuo ryto, iki kol miegot eit reikėjo

Ach, man irgi taip būdavo. Buvau užsispyręs mažas niekšelis

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. birželio 1 d. 21:21:29
dar viena trauma, kuri ir dabar įtakoja mano gyvenimą - drugelis prikibęs prie piršto (( per tą mažą pydarą db bijau visoių drugelių ;/

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. birželio 1 d. 21:20:36

Dar prisimenu kai tėtis išklijavo naujus tapetus su tokiais iškilusiais burbuliukais pasakė, kad jei bent vieną nuraksiu nukapos pirštus. O man labai patikdavo kai pietų miegodavau juos spaudyti - tai vieną kartą vienas toks netyčia nukrito. Visą savaitę eidama miegoti verkdavau. Ir tik po 7 dienų prisipažinau mamai, atvedžiau į kambarį ir parodžiau kur nukrito - ji nesugebėjo pamatyt - tas burbuliukas buvo kokių 0,5x0,5 mm DD

Dar turbūt teigiamos įtakos nepadarė, kai skedė kalakutą, o aš norėjau pažiet bet mama neleido, tai po kokių 5 min iš už kampo atbėgo jis pas mane - be galvos D

daugiau lyg ir viskas; o

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. gegužės 31 d. 18:17:53
Ko gero kiaulės žviegimas prieš papjaunant... Baisu!

2009 m. gegužės 31 d. 18:04:17
cia gal 5 klasej mums per daile liepe guasu piest ka nors susijusio su skraidymu; pvz lektuva, dirizabli ir pan...
Na, as ir piesiau sau ramiai raketa skraidancia kosmose. Nusprendziau dar pripiest menuli salia. netrukus priejo mokytoja ir pradejo peikti ta mano menuli, mazdaug kam as ji paisiau, viska sugadinau ir tt. Man iki siol kazkaip visa tai istrigo.
Kazkaip nuo to karto iki pat dabar nebemegstu dailes pamoku, nors ir mokytojas visai kitas, bijau rodyti savo darbus, ir apskritai nebemegstu piesti, nebent kokias keverzones, linijas sasiuviniuose...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 2 d. 00:50:10
Keptas šuniukas,kurį netyčia partrenkė piktas chuliganas su silke,tai paskui tą šuniuką kažkas iškepė,o aš jį suvalgiau..tai man tas šuniukas,dabar sapnuojasi kartais...bbrrrr..bbrrrr...[iš kart pagalvoju,kad sabaka keršija naktimis...]

Atsakyti
amicable
2006 m. rugsėjo 30 d. 13:49:06
nuo vaikystes bijau voru... va ir vaikystes trauma

2006 m. rugsėjo 29 d. 19:57:01
tokia trauma buvo, kad jos net neatsimenu

Atsakyti
miglele
2006 m. rugsėjo 29 d. 19:43:44
Mediniai žaislai
joking

2006 m. rugpjūčio 14 d. 13:16:20
duok atgal i galva ir fs

2006 m. rugpjūčio 14 d. 12:33:50
na turiu as toookia trauma, kad ne tik vaikystej, bet ir dabar traumuoja, ir tai butu mano bratkis...

2006 m. rugpjūčio 14 d. 12:25:20
hellman rašė:
Tremor_Christ rašė:
na ne trauma, bet isimintinas ivykis, vista lakstanti su nukirsta galva. uutiutiu.

amejoju ar tai imanoma. nebent susapnavai

na seip tai visiskai imanoma, nes kai nukerta galta, kol vista visiskai mirsta ji dar laksto be galvos, deja tai imanoma, taip ir buna

Atsakyti
hellman
2006 m. rugpjūčio 13 d. 18:24:58
Tremor_Christ rašė:
na ne trauma, bet isimintinas ivykis, vista lakstanti su nukirsta galva. uutiutiu.

amejoju ar tai imanoma. nebent susapnavai

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Mother Love Bone Mother Love Bone
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1507
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 123591