green_moon>>DDDDDD nu tu nelaikyk manęs beširde, ar kokia lėtapėde tiesiog į kitą gatvės pusę bijojau taip pat neatsargiai bėgti kaip jis
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Firestarter rašė: mano viena siuniuka pervaziavo masina ir as maciau tai dabar taip gaila suniuku man
aš ir esu mačius kaip partrenkia šuniuką ;o nors jis ne mano, bet liko gyvas ;o bėgo su sutrėkšta koja, o aš vijaus;o bet jis buvo per greitas ;o
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Dead_soul rašė: blogiausias prisiminimas kai privertė stovėt kampe kol neatsiprašysiu - o aš neatsiprašiau visą dieną, tai kampe stovėjau nuo ryto, iki kol miegot eit reikėjo
Ach, man irgi taip būdavo. Buvau užsispyręs mažas niekšelis
aš tai gerietė buvau ;o nagelas - kaip ir dabar DD tik vienas atvejis buvo, nes jaučiausi teisi
Hm, buvo keli nelabai malonūs dalykai.
Kartą bežaidžiant kieme mačiau, kaip keli bernai pamėmė katiną už kojų ir užmetė ant garažo stogo. Nieko jam neatsitiko, bet išsigandau labai ir žliumbdama namo parbėgau. Kitą kartą važiuojant su tėčiu pro langą mačiau prie pat gatvės bordiūro prisipaudųsį mažytį šunelį. Labai giliai širdin įstrigo tas vaizdas, taip gaila jo buvo. Suvargęs, menkutis ir labai išsigandęs atrodė. Šiaip būdama maža daug žliumbdavau, nes man visų gaila būdavo. Pamenu berods antroj klasėj perskaičiau kažkokį mažytį straipsnį apie benamį berniuką, kuris elgetaudavo mieste. Žiemą, kuomet būdavo labai šalta, jis sėdėdavo ant kartono lakšto, susisupęs į ploną, pavasarinę striukelę ir spausdavo šalia savęs šunelį - vienintelį draugą. Dar dabar pamenu, kaip buvo parašyta "ir šildydavo jie vienas kitą savo menkais kūneliais - du likimo broliai". Verkiau tada siaubingai, pasikūkčiodama, taip man jų gaila buvo. Todėl iki šiol graudinuosi. Jautruolė siaubinga buvau, išaugau matyt, bet štai vistiek - prisimenu ir jau jaučiu, kad žliumbsiu.
dar viena trauma, kuri ir dabar įtakoja mano gyvenimą - drugelis prikibęs prie piršto (( per tą mažą pydarą db bijau visoių drugelių ;/
blogiausias prisiminimas kai privertė stovėt kampe kol neatsiprašysiu - o aš neatsiprašiau visą dieną, tai kampe stovėjau nuo ryto, iki kol miegot eit reikėjo
Dar prisimenu kai tėtis išklijavo naujus tapetus su tokiais iškilusiais burbuliukais pasakė, kad jei bent vieną nuraksiu nukapos pirštus. O man labai patikdavo kai pietų miegodavau juos spaudyti - tai vieną kartą vienas toks netyčia nukrito. Visą savaitę eidama miegoti verkdavau. Ir tik po 7 dienų prisipažinau mamai, atvedžiau į kambarį ir parodžiau kur nukrito - ji nesugebėjo pamatyt - tas burbuliukas buvo kokių 0,5x0,5 mm DD
Dar turbūt teigiamos įtakos nepadarė, kai skedė kalakutą, o aš norėjau pažiet bet mama neleido, tai po kokių 5 min iš už kampo atbėgo jis pas mane - be galvos D
daugiau lyg ir viskas; o
cia gal 5 klasej mums per daile liepe guasu piest ka nors susijusio su skraidymu; pvz lektuva, dirizabli ir pan...
Na, as ir piesiau sau ramiai raketa skraidancia kosmose. Nusprendziau dar pripiest menuli salia. netrukus priejo mokytoja ir pradejo peikti ta mano menuli, mazdaug kam as ji paisiau, viska sugadinau ir tt. Man iki siol kazkaip visa tai istrigo.
Kazkaip nuo to karto iki pat dabar nebemegstu dailes pamoku, nors ir mokytojas visai kitas, bijau rodyti savo darbus, ir apskritai nebemegstu piesti, nebent kokias keverzones, linijas sasiuviniuose...
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 2 d. 00:50:10
Keptas šuniukas,kurį netyčia partrenkė piktas chuliganas su silke,tai paskui tą šuniuką kažkas iškepė,o aš jį suvalgiau..tai man tas šuniukas,dabar sapnuojasi kartais...bbrrrr..bbrrrr...[iš kart pagalvoju,kad sabaka keršija naktimis...]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. birželio 3 d. 14:36:12
2009 m. birželio 3 d. 14:32:49
mano viena siuniuka pervaziavo masina ir as maciau tai dabar taip gaila suniuku man
aš ir esu mačius kaip partrenkia šuniuką ;o nors jis ne mano, bet liko gyvas ;o bėgo su sutrėkšta koja, o aš vijaus;o bet jis buvo per greitas ;o
jei jis buvo per greitas su 3 kojom, tai isivaizduoju kaip tu ji 'greitai vijaisi'. : D
2009 m. birželio 2 d. 16:08:51
mano viena siuniuka pervaziavo masina ir as maciau tai dabar taip gaila suniuku man
2009 m. birželio 2 d. 16:06:56
2009 m. birželio 2 d. 16:06:26
2009 m. birželio 1 d. 22:37:10
blogiausias prisiminimas kai privertė stovėt kampe kol neatsiprašysiu - o aš neatsiprašiau visą dieną, tai kampe stovėjau nuo ryto, iki kol miegot eit reikėjo
aš tai gerietė buvau ;o nagelas - kaip ir dabar
2009 m. birželio 1 d. 22:34:14
Kartą bežaidžiant kieme mačiau, kaip keli bernai pamėmė katiną už kojų ir užmetė ant garažo stogo. Nieko jam neatsitiko, bet išsigandau labai ir žliumbdama namo parbėgau. Kitą kartą važiuojant su tėčiu pro langą mačiau prie pat gatvės bordiūro prisipaudųsį mažytį šunelį. Labai giliai širdin įstrigo tas vaizdas, taip gaila jo buvo. Suvargęs, menkutis ir labai išsigandęs atrodė. Šiaip būdama maža daug žliumbdavau, nes man visų gaila būdavo. Pamenu berods antroj klasėj perskaičiau kažkokį mažytį straipsnį apie benamį berniuką, kuris elgetaudavo mieste. Žiemą, kuomet būdavo labai šalta, jis sėdėdavo ant kartono lakšto, susisupęs į ploną, pavasarinę striukelę ir spausdavo šalia savęs šunelį - vienintelį draugą. Dar dabar pamenu, kaip buvo parašyta "ir šildydavo jie vienas kitą savo menkais kūneliais - du likimo broliai". Verkiau tada siaubingai, pasikūkčiodama, taip man jų gaila buvo. Todėl iki šiol graudinuosi. Jautruolė siaubinga buvau, išaugau matyt, bet štai vistiek - prisimenu ir jau jaučiu, kad žliumbsiu.
2009 m. birželio 1 d. 21:33:39
2009 m. birželio 1 d. 21:21:29
2009 m. birželio 1 d. 21:20:36
Dar prisimenu kai tėtis išklijavo naujus tapetus su tokiais iškilusiais burbuliukais pasakė, kad jei bent vieną nuraksiu nukapos pirštus. O man labai patikdavo kai pietų miegodavau juos spaudyti - tai vieną kartą vienas toks netyčia nukrito. Visą savaitę eidama miegoti verkdavau. Ir tik po 7 dienų prisipažinau mamai, atvedžiau į kambarį ir parodžiau kur nukrito - ji nesugebėjo pamatyt - tas burbuliukas buvo kokių 0,5x0,5 mm
Dar turbūt teigiamos įtakos nepadarė, kai skedė kalakutą, o aš norėjau pažiet bet mama neleido, tai po kokių 5 min iš už kampo atbėgo jis pas mane - be galvos
daugiau lyg ir viskas; o
2009 m. gegužės 31 d. 18:17:53
2009 m. gegužės 31 d. 18:04:17
Na, as ir piesiau sau ramiai raketa skraidancia kosmose. Nusprendziau dar pripiest menuli salia. netrukus priejo mokytoja ir pradejo peikti ta mano menuli, mazdaug kam as ji paisiau, viska sugadinau ir tt. Man iki siol kazkaip visa tai istrigo.
Kazkaip nuo to karto iki pat dabar nebemegstu dailes pamoku, nors ir mokytojas visai kitas, bijau rodyti savo darbus, ir apskritai nebemegstu piesti, nebent kokias keverzones, linijas sasiuviniuose...
2008 m. rugsėjo 2 d. 00:50:10
2006 m. rugsėjo 30 d. 13:49:06
2006 m. rugsėjo 29 d. 19:57:01
2006 m. rugsėjo 29 d. 19:43:44
joking
2006 m. rugpjūčio 14 d. 13:16:20
2006 m. rugpjūčio 14 d. 12:33:50
2006 m. rugpjūčio 14 d. 12:25:20
na ne trauma, bet isimintinas ivykis, vista lakstanti su nukirsta galva. uutiutiu.
amejoju ar tai imanoma. nebent susapnavai
na seip tai visiskai imanoma, nes kai nukerta galta, kol vista visiskai mirsta ji dar laksto be galvos, deja tai imanoma, taip ir buna
2006 m. rugpjūčio 13 d. 18:24:58
na ne trauma, bet isimintinas ivykis, vista lakstanti su nukirsta galva. uutiutiu.
amejoju ar tai imanoma. nebent susapnavai