tevu barnius pergyvena manau daugelis vaiku, manau tai lb paveike mane ir kaip asmenybe... o jei kalbant apie traumas tiesiogine to zodzio prasme, tai man ant galvos buvo uzversta ciuozykla, na taip ta pati kur daugiaauksciu kiemuose stovi, ech nesaldus prisiminimai bet bendrai viska apgalvojus geri prisiminimai uzgozia bloguosius
traumu neturiu... neturejau o gal nu bet nepamenu... bet bijau gilio ir aukscio po tecio mirties... jis paskendo.... tai gilio del to bijau o aukscio tai nzn....
Buvau gal trejų, o gal jaunesnė ir labai norėjau būti paukšteliu. Susigalvojau, kad jeigu ,užsilipusi ant sofos, šokinėsiu ir plasnosiu rankomis, tai tikrai pakilsiu. Bešokinėdama paslydau ir tėškiausi dantimis į sofos atbrailą. Priekiniai dantys perėjo kiauriai lūpą. Jau daugiau nei 20metų praėjo, o randas vis dar matosi...
O dabar kaip tik pagalvojau... Reikėjo gal tada tuo pačiu auskarą į lūpą įsiverti
Aj, buvo visko - ir gero, ir blogo. Bet gero turbut daugiau. Tik vat fiziniu traumu tej nepavyko isvengti niekaip. Karta ant sakos nulauztos pasimoviau, veliau skardos lakstas ismigo i koja... Nu o kai buvau visai mazyte (gal kokiu 3m), ziurejau per LTV „Maugli“ ir nusprendziau, kad butu visai nieko pavirst i pantera... Pradejau vaikscioti foteliu atlosais ir kai nusidrebiau, tej galva prasiskeliau i plintusa. Mama pasakojo, kad kraujo buvo daug, o as prisimenu, kad tevas nualpo, o greitosios gydytojai, nusprende, kad reikes zaizda siuti, negalejo manes nuo TV atplest, nes rode filmuka apie kazkokius tai suniukus.
buvo,kad begau prie duru,o ten vinis neikalta iki galo tai as su galva tiesiai i ja(dar ir db turiu nezymu randeli),poto dar buwo,kad negyva balandi uzkisso uz megstuko,
net nežianu XD
mane turbūt labiausiai pusbroliai traumavo XD
5erių metų vaikuj aiškindami kaip išrimtųjų atsiranda vaiaki XD
arba kad nėra kalėdų senelio.. nes gi maža buvau..
Tikrai neketinu cia, nete, destyt tai, kas man buvo..
Kaip supratau, cia klausoma apie psichologine trauma. net nezinau, visu pirma kvaila cia apie kazkatai pasakoti, gana asminiskai visa tai. visu antra cia jokia trauma, teisiog apie tai apie ka nemalonu kalbeti - nekalbesiu, ka as durnas? tos 'traumos' pasekoje as labai kritiskai ziuriu i alkoholi, (tikiosiu genai nepadaris savo juodo darbo) .
o jeigu kalbesime apie fizine kokia trauma, tai as jos neturejau rimtai. nei karto gyvenime nebuvau nieko sulauzes, nei pirsto, nei noses, nei ko kito. Ligonenije paskutini karta buvau del lygos (nelaimes greiciau) atrodo kai man buvo apie 2-4 metai, kai i nosi buvau ikises žirni, ir kaip paskui nekaip negalejau ji istraukti... (na tai kad as megstu salduminus ir mano seile labai kazkokia isskirtine as jau nekalbu, dantistus as megstu )
blogas iš vaikystės? jokio lyg ir..
kadangi visi čia kalba apie visokias žaizdas, tai ir aš nuo vaikystės turiu ant dešinio žando du randus. visiems sakiau, kad nuo laiptų nukritau, o kaip ten iš tiesų buvo, tik aš težinau..;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 13 d. 18:23:52
2006 m. rugpjūčio 13 d. 17:27:01
katinas nukrito nuo stogo- ir neužsimušė. nelaimingasai.
2006 m. rugpjūčio 8 d. 01:30:48
2006 m. rugpjūčio 5 d. 01:13:37
2006 m. liepos 27 d. 20:09:59
2006 m. liepos 27 d. 16:12:12
2006 m. liepos 27 d. 15:41:11
2006 m. liepos 27 d. 15:26:44
O iš fizinių tai labiausiai įsiminė mano pirmieji bandymai išmokti skraidyti.
Buvau gal trejų, o gal jaunesnė ir labai norėjau būti paukšteliu. Susigalvojau, kad jeigu ,užsilipusi ant sofos, šokinėsiu ir plasnosiu rankomis, tai tikrai pakilsiu. Bešokinėdama paslydau ir tėškiausi dantimis į sofos atbrailą. Priekiniai dantys perėjo kiauriai lūpą. Jau daugiau nei 20metų praėjo, o randas vis dar matosi...
O dabar kaip tik pagalvojau... Reikėjo gal tada tuo pačiu auskarą į lūpą įsiverti
2006 m. liepos 27 d. 15:11:44
2006 m. liepos 27 d. 14:54:56
2006 m. liepos 27 d. 02:44:33
2006 m. liepos 27 d. 01:54:44
2006 m. kovo 19 d. 16:54:01
2006 m. kovo 19 d. 16:39:55
mane turbūt labiausiai pusbroliai traumavo XD
5erių metų vaikuj aiškindami kaip išrimtųjų atsiranda vaiaki XD
arba kad nėra kalėdų senelio.. nes gi maža buvau..
2006 m. kovo 19 d. 15:28:41
2006 m. kovo 2 d. 16:22:10
2006 m. kovo 2 d. 15:21:54
2006 m. kovo 2 d. 15:14:15
2005 m. liepos 22 d. 08:40:56
o jeigu kalbesime apie fizine kokia trauma, tai as jos neturejau
2005 m. liepos 22 d. 08:03:31
kadangi visi čia kalba apie visokias žaizdas, tai ir aš nuo vaikystės turiu ant dešinio žando du randus. visiems sakiau, kad nuo laiptų nukritau, o kaip ten iš tiesų buvo, tik aš težinau..;]