nezinau ar galima vadint trauma..bet skaudziausia buvo,kai isveze mano suniuka ir poto as suzinojau,kad ji perkando kazkoks didelis suo....
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
neturiu man tarodo , ai anksciau buvo kai drauge trankydavos tai kas nors praeina pro mane ir iskart lenkiuos ir dengiuos rankom , bet nebera jau taiap
na atrodo nepatyriau jokiu traumu nebent anksciau paniskai bijodavau sunu, nes kai buvau gal kokiu 4metu mane isgasdino su manim lygus suo, tai sunu labai ilgai bijojau ir nebijau gal koki metai, bet kai pamatau koki palaida suni tai ji is tolo aplenkiu
ai dar su durim nosin uzvaziavo.......;/ iki db ana jautri ir kraujas biski kas pasileidzia!
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
ka tik prisiminiau, kad didele trauma buvo tada, kai as buvau gal 4 metu buvo metai po to, kai tevai sisiskyre ir as laukiau visa diena prie lango atvaziuojant tevo , o jis neatvaziavo. kiaule. latras nx.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
skaudziausi prisiminimai - mano mire gyvuneliai.. maziuliukas suniukas dievisko grozio kuri suknistas seneliu kaimynas su dviraciu uzvaziavo.. ir dar mano vandens vezlys kuri ilgai turejau ir labai mylejau.. o jis susirgo, lesidavom jam vaistus.. omire akvariume galvyte ant akmenuko uzdejes... visi labai verkem...
Nuo mazens tevas visaip izeidinejo. Sake kad as esu kvaisa, idiote, durne, kad nieko nesugebu, kad prie ko tik prisilieciu ta sugadinu. Ir dabar lygiai taip pat. Kai buvau maza po tokiu pasakymu verkdavau, dabar nebekreipiu demesiu bet ir su tevu bendraut normaliai negaliu. Tiesiog nesugebu su juo kalbetis. Apsidziaugiu kai i kaima savaitgaliui isvaziuoja ir jo pora dienu nematau.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
..trauma.. ziurint aie ka dar cia kalba kam eina.. na, keletakart vos nenumiriau/nezuvau ar pan.. bet dar gyve.. na, ir..? daug ko ivyko per tuos beveik 21 metus.. vaikyste, o iki kada ji tesias? manau, daug kam is cia rasanciu ji tik isibegejus.. anyway.. visiem kazkas siaubingo nutinka ir nieko cia nepadarysi.. aisku, siaubas siaubui nelygu..
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
kai buvau 3 metu patyriau ivyki, kurio pasekmes dar dabar atsiliepia... nu nenumiriau, bet ant ribos buvau... tikriausiai turiu kazka nuveikt dar gyvenime, jei neisejau...
visa vaikyste labaij greit prabego, o tevu pykciai nepraejo iki siol, tai dar iki siol jie mane traumuoja
Durniai mūsų kiemo vyresni vaikigaliai.... kai "mūsų šaikos" vaikams buvo maždaug po 8-10 metų (tiksliai neatsimenu), vyresnė (12-14 metų) "šaika" sugalvojo tokią pasaką, kad vidurinės laiptinės rūsyje gyvena "Juoda Ranka". Mes į rūsį neidavom, dėl atsargumo - o jeigu iš tikrųjų?... Iš balkonų pusės būdavo TO rūsio langai užkalti. Vieną kartą mes, tie "jaunesniukai" pastebėjom, kad uždanga nuimta (gal remonto tikslais, nežinojom ir nerūpėjo). Ėjom bandyti įlysti į rūsį pro grotas, kurios buvo ganėtinai retos, mažas vaikas lengvai tilpdavo... "Vyresniukai" tuo ir pasinaudojo: nutaikė momentą, kai ėjom "gaudyti" Juodosios Rankos, užsidėjo juodas pirštines ir ėjo mūsų gąsdinti (iš rūsio - vidinės, tamsiosios pusės). Vienas tuometinis pažįstamas, gali būti, kad iki šiol nuo išgąsčio mikčioja - nebebendraujam, nežinau...
na, bijau shunu, nes buvau vaikystej smarkiai apkandziota
gyvenu kaip moku gyvent...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 29 d. 18:36:06
2005 m. birželio 29 d. 18:28:54
2005 m. birželio 29 d. 18:26:44
2005 m. birželio 29 d. 15:35:04
2005 m. birželio 29 d. 15:28:49
2005 m. birželio 29 d. 14:14:01
2005 m. birželio 29 d. 13:09:46
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2005 m. birželio 28 d. 20:30:28
2005 m. birželio 28 d. 20:28:18
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 28 d. 19:33:15
2005 m. birželio 28 d. 18:10:52
2005 m. birželio 28 d. 18:08:39
2005 m. birželio 28 d. 17:14:55
2005 m. birželio 28 d. 16:52:47
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. kovo 5 d. 11:13:04
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. kovo 5 d. 10:51:35
2005 m. kovo 2 d. 22:24:56
2005 m. vasario 9 d. 00:32:33
2005 m. vasario 8 d. 23:58:39
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 24 d. 21:02:08
kai tik ismokau ropoti man mama paskojo,kad pasidejo mane ant stalo pervystyti ir as ropojau ir....kritau ir mano mama mane pagavo pire pat zemes....
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.