Is vaikystes daug blogu prisiminimu.Ir dabar kaikuriose situacijose jie vis atsinaujina.Nenoriu to prisimint
Nebuvo pas mane ten kaskokiu baisiu dalyku,taip pat normalioj semoj gyvenu,nieko sakyt negaliu...del kitokiu dalyku...
Kokia dabar esu,tokia mane padare vaikyste.
Ir to pamirst negaliu
Nenoriu apie tai galvot,verkt norisiBr...
As tai "vaikystes trauma" laikau kazkokiu stipriu psichologiniu arba retais atvejais, fiziniu sukretimu. O tokie visokie "nukritau nuo supyniu" arba "uzsigavau koja", tai manau yra ne traumos, o tiesiog naturalus vaikiski susizeidimai, kuriuos patyre visi vaikai.
siap nereali buvo vaikyste iskyrus ivyki su sunimi(sokinejom su gumyte ir atejo sou ir ikando ikoja,labai skaudejo kai siuvo,ir kai keiciasi oras diagia randa nerealiai)
man buvo labai sunku suprasti, kad žaidimams atėjo galas. kad pasikeitė požiūris. kad nebereikalingi žaislai. kai atsirado vertybės. sugriuvo pasaka ir tiek.
. .debesys buvo taip zemai . .kad norint buti po jais . .reikejo pasilenkti . . . . .
Aš buvau trauma kitiems..
O jei rimtai, tai nemanau, kad dabar visiems taip jau labai svarbu ir tuolab verta čia kalbėti apie savo vaikystės traumas. Jei patys jų nesusitvarkėte, čia nelabai kas ir padės.
kox jums liko blogas prisiminimas is vaikystes? man tai labiausiai istrigo, kaip tevai pykdavosi.. as ateidavau i kambari ir sakydavau:"nesipykit", o jie:"mes nesipyxtam, mes apie gyvenima kalbames" .. ir kiekvienakart taip pat ;[
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 16 d. 00:15:08
ne tave turejau omeny.; )
2005 m. sausio 15 d. 15:10:26
Nebuvo pas mane ten kaskokiu baisiu dalyku,taip pat normalioj semoj gyvenu,nieko sakyt negaliu...del kitokiu dalyku...
Kokia dabar esu,tokia mane padare vaikyste.
Ir to pamirst negaliu
Nenoriu apie tai galvot,verkt norisi
2005 m. sausio 15 d. 15:00:39
2005 m. sausio 15 d. 14:55:58
2005 m. sausio 15 d. 14:51:30
2005 m. sausio 15 d. 14:26:34
2005 m. sausio 15 d. 01:06:52
2005 m. sausio 15 d. 00:57:26
2005 m. sausio 15 d. 00:53:56
2005 m. sausio 14 d. 22:39:43
2005 m. sausio 4 d. 17:52:45
2005 m. sausio 4 d. 17:18:54
O jei rimtai, tai nemanau, kad dabar visiems taip jau labai svarbu ir tuolab verta čia kalbėti apie savo vaikystės traumas. Jei patys jų nesusitvarkėte, čia nelabai kas ir padės.
2005 m. sausio 4 d. 17:11:53
2005 m. sausio 4 d. 17:10:29