homoseksualai man px netrukdo, bet tie visi iskrypeliai pedofilai,zofilai ir dar tie tiksliai nezinau kaip rasosi man atrodo netrofilai kazkaip taip tai jie nenormalus uzdaryti juos kur nors reikia.
mr_brightside rašė: Pedofilas ar zoofilas isnaudoja negalinti apsiginti atitinkamai vaika ir gyvuna. Tuo ir skiriasi.. O jei kokie gejukai vienas kita oplia..tai ju reikalas. O kas as, tai tik man zinot..
Čia tik palinksiu galva, nes kątik norėjau rašyt tą patį. Dviejų suaugusių žmonių laisvė rinktis ką daryti su savimi. Iki tol, kol tai nepaliečia aplinkinių.
Bet visur savos ribos. Homoseksualų iškrypimas prasideda tada, kai imama sau reikalauti išskirtinių teisių. Pradedant gėjų paradais, baigiant galimybe įsivaikinti. Nenormalu.
loseC..uz pedofilija ir zoofilija yra baudziama, tai uzdrausta istatymu. Pedofilas ar zoofilas isnaudoja negalinti apsiginti atitinkamai vaika ir gyvuna. Tuo ir skiriasi.. O jei kokie gejukai vienas kita oplia..tai ju reikalas. O kas as, tai tik man zinot..
Dar pradekit varyt ant merginu, kurios ciulpia ( kazkada tai irgi buvo laikoma iskrypimu )...Ka su jomis? Ant lauzo?
lietusryte rašė: Pedofilus iškart reikia karti,o Zoofilus ir Pydarus kankinti kalėjime,badu marinti ir paskui užmušti.
jau geriau gejus koks nei toks intelektu spindintis kaip tu..beto kiek tau? 15? pats turbut dar nezinai kas esi gal koks pedryla?
o temos pavadinimas neteisingas. negalima lygint geju su zoofilais/pedofilais..
laisvai galima, pedikaiyra iskrypeliai... tai nenormalu, kaip tik gal tu pats koks pedikas kad taip sakai.
lietusryte rašė: Pedofilus iškart reikia karti,o Zoofilus ir Pydarus kankinti kalėjime,badu marinti ir paskui užmušti.
jau geriau gejus koks nei toks intelektu spindintis kaip tu..beto kiek tau? 15? pats turbut dar nezinai kas esi gal koks pedryla?
nu ka zmonems su psichika negerai aisku gydidi reikia tuos turie turi didele aisra numerialiams, gyvumans ir kt iskrypimans) o (tuos kuo tvirkina berniukus ir mergaites i elektros kede!!!) na o jeigu honoseksualai nelenda prie vaiku tegu gyvena
coachella, toje paskaitoje tavo visi šitie klausimai yra atsakomi. tik rapidshare dabar padarė, kad dar sunkiau parsisiųst, tai kai rasiu geresnį įdėsiu į kitą šaltinį. prie savo hostingo pavardės nenoriu prisirišti nes po kelių metų gali būti, kad už posakį "homoseksualizmas nenormalu" būsiu nubaustas. Iš jų pusės mums nėra absolučiai jokios tolerancijos. Ne vienas įvykis tai rodo.
aš asmeniškai neturiu jokių problemų su kitataučių, kitos odos spalvos netolerancija ir aš nejaučiu nei baimės nei pykčio homoseksualams. bet aš nepritariu homoseksualams nes turiu tam tikrus įsitikinimus apie tai kas yra dora ir kokią visuomenę norėčiau matyt. jie nori uždrausti man turėti įsitikinimus, o už tai kad juos pareikščiau būčiau baudžiamas!!! Tai yra ne demokratija, o diktatas!
apskritai tuoj bus kad nacionalistų ar net tautininkų partijos bus uždraustos, o tokie dalykai https://www.iht.com/articles/2006.../news /dutch.php bus leidžiami. nes juk vieni tipo skatina pyktį ir t.t. (kaip pvz., tipo aš skatinu pyktį ) o kiti yra "aukos" (kaip pvz., homikai) ir jiems reik pagalbos...
apskritai jei pažiūrėtum Lively nėra toks kaip pvz., dauguma rusų. Jis nesako reik homoseksualus mušti, jis grynas demokratas. Bet jie (homoseksualai) sukiša absolučiai visus nepritariančius į vieną ir vadina "homofobais" ir visus vadina piktais ir ligoniais! Jie naikina bet kokia opoziciją jiems. o tai jau yra ne demokratija.
pasižiūrėk, kad ir Tautišką giesmę: "Tegul Tavo vaikai eina vien takais dorybės". gali matyti prie akių kaip tai dėl ko kovojo mūsų seneliai ir proseneliai nublanksta ir nuvertėja, kai mes tampame tipo "europietiški", gal tiksliau "euro-pediški". ir tie kurie leidžia nuvertėti yra ne kas kitas, o patys mes...
norėjo padaryt homo sovieticus, dabar homo europeticus, bet esmė yra ta pati - padaryt vergu. https://www.lts.lt/images/esssr.jpg
xdm rašė: Dar truputi apie Scott Lively apsilankymą Lietuvoje:
slaptai.lt/news.php?readmore=173
Kai kas pasirode absurdiska, kaip 'is dangaus' paimta ir ikista, tarsi faktas, pvz. :
"...homoseksualistais gimstama, jog pakeisti savo orientacijos neįmanoma. Betgi šį teiginį paneigė tūkstančiai buvusių homoseksualistų, kurie grįžo į normalų gyvenimą ir dabar aktyviai liudija prieš homoseksualizmą."
arba siokia tokia nesamone, atsiprasant:
"Homofobais vadinami tokie žmonės kaip aš, kaip jūs, kaip Popiežius Benediktas XVI, kaip psichologas, kuris gydo ir padeda homoseksualistui grįžti į normalų gyvenimą..."
"Jie reikalauja lojalumo, bet patys lojalumo, pagarbos kito nuomonei neturi, nerodo."
Tokiai nuomonei,kaip
Pydarus kankinti kalėjime,badu marinti ir paskui užmušti.
pvz.? Arba i koki 'draugiska' pasiulyma : eik pasigydik? Ta nuomone, apie kuria gerbiamasis Scott Lively kalba, dazniausiai isreiksta kaip zmogaus-asmenybes izeidimas.
Homoseksualums lyga ? Puiku - suraskite vakcina, nuveskite pas psichiatara ir iskvieskite ekzorcista... O kaip del moksliskai pagristu irodymu, kad homoseksualizmas - lyga?
"Be to, lietuviams būtina prisiminti, kad visuomenės pagrindas – sveika šeima. Jeigu jūsų tauta sėkmingai dalyvaus šiame procese, Lietuva taps pavyzdžiu Europai"
O jis zino, kaip push our buttons, ane? Bet nemanau,kad "homoseksualistų pinklių auka" musu salis netaps tikrai,nesame ant tiek tolerantishki. Rasizmo jau net mineti neverta...
Visus kviečiu pasiklausyti šios paskaitos:
rapidshare.com/files/123116990/Homosexua lisation_of_Lithuania.zip.html
Tai yra Scott Lively (teisės, teologijos daktaro iš JAV) paskaita anglų kalba Klaipėdoje. Lietuvio vertėjo žodžiai iš originalaus įrašo buvo pašalinti nes vertimas buvo tiesiog apgailėtinas, todėl kartais yra garso "trukčiojimų". Trukmė - 42 minutės ir patariu viską išklausyti nuo pradžios iki pabaigos. Tai yra rimta, pagrįsta opoziciją tam ką dieną iš dienos, verčiant nemąstyti mums kala mass media.
Dar truputi apie Scott Lively apsilankymą Lietuvoje:
sakyciau tegu pisa visus belek tai nebutu prievartavimas bo suns iseitu prievartavimas, vaiko irgi, lavono irgi....... tad liekas homoseksualai ir bisexai
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Homoseksualai- toleruoju. Aišku, pakankamai keista ir tra ta ta, bet kam smerkt? Jie nieko blogo nedaro. Išvis tai čia viskas suprantama. Nes tarkim moteris žn ko reikia kitai moteriai ir to jai duoda tas pats su vyrais [ tik prašau nedaryti išvadų, kad aš lezbėė ]
Tas pats ir su bisex.;> kažkas rašė, kad Hiltleris juos žudė ir reikia daryt tą patį. Kad tas Hitlertis [kad ir kaip jis man patiktų] pats su pusbroliu duodavosi. Še tau ir vadas.
Pedofilai- čia yra išsigimimas. Man šlykštu net pagalvot, kad 5 metų vaikas ir 55 metų diedas....
Zoofilai- bbd. nemačiau, netrukdo.
Nekrofilai- net įdomu ne ne. Man irgi px. ;] nesigilinu.;>
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. spalio 12 d. 10:54:50
2008 m. spalio 2 d. 17:47:04
2008 m. spalio 2 d. 17:20:29
Pedofilas ar zoofilas isnaudoja negalinti apsiginti atitinkamai vaika ir gyvuna. Tuo ir skiriasi.. O jei kokie gejukai vienas kita oplia..tai ju reikalas. O kas as, tai tik man zinot..
Čia tik palinksiu galva, nes kątik norėjau rašyt tą patį. Dviejų suaugusių žmonių laisvė rinktis ką daryti su savimi. Iki tol, kol tai nepaliečia aplinkinių.
Bet visur savos ribos. Homoseksualų iškrypimas prasideda tada, kai imama sau reikalauti išskirtinių teisių. Pradedant gėjų paradais, baigiant galimybe įsivaikinti. Nenormalu.
2008 m. spalio 2 d. 16:54:25
Dar pradekit varyt ant merginu, kurios ciulpia ( kazkada tai irgi buvo laikoma iskrypimu )...Ka su jomis? Ant lauzo?
2008 m. rugsėjo 30 d. 18:38:13
2008 m. rugsėjo 30 d. 15:45:35
Pedofilus iškart reikia karti,o Zoofilus ir Pydarus kankinti kalėjime,badu marinti ir paskui užmušti.
jau geriau gejus koks nei toks intelektu spindintis kaip tu..beto kiek tau? 15? pats turbut dar nezinai kas esi
laisvai galima, pedikaiyra iskrypeliai... tai nenormalu, kaip tik gal tu pats koks pedikas kad taip sakai.
2008 m. rugsėjo 30 d. 13:10:08
Pedofilus iškart reikia karti,o Zoofilus ir Pydarus kankinti kalėjime,badu marinti ir paskui užmušti.
jau geriau gejus koks nei toks intelektu spindintis kaip tu..beto kiek tau? 15? pats turbut dar nezinai kas esi
2008 m. rugsėjo 30 d. 08:21:46
2008 m. rugsėjo 29 d. 22:34:10
2008 m. birželio 20 d. 16:14:13
https://www.newswithviews.com/con...consp iracya.htm
2008 m. birželio 18 d. 12:44:35
2008 m. birželio 18 d. 11:26:28
mediafire.com/?tewj9nlgzdj
2008 m. birželio 18 d. 11:18:13
aš asmeniškai neturiu jokių problemų su kitataučių, kitos odos spalvos netolerancija ir aš nejaučiu nei baimės nei pykčio homoseksualams. bet aš nepritariu homoseksualams nes turiu tam tikrus įsitikinimus apie tai kas yra dora ir kokią visuomenę norėčiau matyt. jie nori uždrausti man turėti įsitikinimus, o už tai kad juos pareikščiau būčiau baudžiamas!!! Tai yra ne demokratija, o diktatas!
apskritai tuoj bus kad nacionalistų ar net tautininkų partijos bus uždraustos, o tokie dalykai https://www.iht.com/articles/2006.../news /dutch.php bus leidžiami. nes juk vieni tipo skatina pyktį ir t.t. (kaip pvz., tipo aš skatinu pyktį
apskritai jei pažiūrėtum Lively nėra toks kaip pvz., dauguma rusų. Jis nesako reik homoseksualus mušti, jis grynas demokratas. Bet jie (homoseksualai) sukiša absolučiai visus nepritariančius į vieną ir vadina "homofobais" ir visus vadina piktais ir ligoniais! Jie naikina bet kokia opoziciją jiems. o tai jau yra ne demokratija.
pasižiūrėk, kad ir Tautišką giesmę: "Tegul Tavo vaikai eina vien takais dorybės". gali matyti prie akių kaip tai dėl ko kovojo mūsų seneliai ir proseneliai nublanksta ir nuvertėja, kai mes tampame tipo "europietiški", gal tiksliau "euro-pediški". ir tie kurie leidžia nuvertėti yra ne kas kitas, o patys mes...
norėjo padaryt homo sovieticus, dabar homo europeticus, bet esmė yra ta pati - padaryt vergu.
https://www.lts.lt/images/esssr.jpg
2008 m. birželio 17 d. 21:34:22
Bet nemanau,kad "homoseksualistų pinklių auka" musu salis netaps tikrai,nesame ant tiek tolerantishki.
T.y. manau, kad netaps
(kartais pamirstu perskaityti, ka parasau..)
2008 m. birželio 17 d. 21:29:17
"...homoseksualistais gimstama, jog pakeisti savo orientacijos neįmanoma. Betgi šį teiginį paneigė tūkstančiai buvusių homoseksualistų, kurie grįžo į normalų gyvenimą ir dabar aktyviai liudija prieš homoseksualizmą."
arba siokia tokia nesamone, atsiprasant:
"Homofobais vadinami tokie žmonės kaip aš, kaip jūs, kaip Popiežius Benediktas XVI, kaip psichologas, kuris gydo ir padeda homoseksualistui grįžti į normalų gyvenimą..."
"Jie reikalauja lojalumo, bet patys lojalumo, pagarbos kito nuomonei neturi, nerodo."
Tokiai nuomonei,kaip
Homoseksualums lyga ? Puiku - suraskite vakcina, nuveskite pas psichiatara ir iskvieskite ekzorcista... O kaip del moksliskai pagristu irodymu, kad homoseksualizmas - lyga?
"Be to, lietuviams būtina prisiminti, kad visuomenės pagrindas – sveika šeima. Jeigu jūsų tauta sėkmingai dalyvaus šiame procese, Lietuva taps pavyzdžiu Europai"
O jis zino, kaip push our buttons, ane?
2008 m. birželio 17 d. 20:34:37
2008 m. birželio 17 d. 20:09:34
2008 m. birželio 17 d. 19:46:36
rapidshare.com/files/123116990/Homosexua lisation_of_Lithuania.zip.html
Tai yra Scott Lively (teisės, teologijos daktaro iš JAV) paskaita anglų kalba Klaipėdoje. Lietuvio vertėjo žodžiai iš originalaus įrašo buvo pašalinti nes vertimas buvo tiesiog apgailėtinas, todėl kartais yra garso "trukčiojimų". Trukmė - 42 minutės ir patariu viską išklausyti nuo pradžios iki pabaigos. Tai yra rimta, pagrįsta opoziciją tam ką dieną iš dienos, verčiant nemąstyti mums kala mass media.
2007 m. birželio 6 d. 21:12:53
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2007 m. birželio 6 d. 19:29:13
Tas pats ir su bisex.;> kažkas rašė, kad Hiltleris juos žudė ir reikia daryt tą patį. Kad tas Hitlertis [kad ir kaip jis man patiktų] pats su pusbroliu duodavosi. Še tau ir vadas.
Pedofilai- čia yra išsigimimas. Man šlykštu net pagalvot, kad 5 metų vaikas ir 55 metų diedas....
Zoofilai- bbd.
Nekrofilai- net įdomu