as taio toleruoju tiktai gejus lesbietes(lietuviskai avietes0 BISEx ir visokius KITOKIUS ...PEDOFILU NEKROFILU ZOOFILU tikraine. na tarkim
nekrofilai:issikasa tavo virusia senele ir ja isdulkina(pardon uz toki zodi)
pedofilai:naudoti vaiko kuna jo pazeidziama psichikA SAVO Gyvuliskiems instinktams patenkinti nera atleistina.
zoofilai:vietoj to kad eiti kad eiti lytiskai suarteti su priesingos lyties atstovu...ne. geriau eiti pasigauti pievoj ozi ir ji....
Manęs nekaso. Aišku tokius kur kenkia, tarkim pedofilus, reikia gaudyt ir sodint į atitinkamas įstaigas, o kiti tai bbd. Neturiu pažįstamų netradicinės orientacijos žmonių (bent jau taip manau, juk niekada negali žinot, pas ką kokie kėslai ), su jais nebendrauju ir man netrukdo, tegu egzistuoja, pažvengsiu iš jų ir tiek.
gėda prisipažint bet esu gan netolerantiška homoseksualų, biseksualų atžvilgiu. aišku man tas pats su kuo jie miega bet vis vien kažkaip nejauku su jais bendraut. nežinau kodėl.
o jau pedofilai, zoofilai ir kt iškrypėliai turėtų būti gydomi priverstinai
manau,jog tai gali but tikrai kazkas is vaikystes gelmiu ar kokiu dar traumu,bet juk tai reikia gygyt,aisku ne visus isgydysi,tai tada gal ikurt kokias ju tipu kolonijas,ogo,aisku ne visiems,tik kam labai bjauriai istvirksta. o kiti..jei jiems taip gerai,tai tegul,visi yra laisvi zmones,myli ka nori.
Pedofilai zmones kuriuos traukia vaikai.Man asmeniskai gaila tokiu,tai rimta problema,taciau nesmerkiu kol nepanaudoja veiksmu.Juk gali zmogus gyventi ir tramdyti savo nesveikus norus,taciau pasislyksteta kai kazkas jauciasi turis teise pasinaudoti kitais ir sugadint ju visa gyvenima.Bjauru.
Liudnoka,kad kai kurie homoseksualius zmones priskiria prie zoofilu ir pan...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 5 d. 11:01:09
2007 m. birželio 3 d. 21:23:57
nekrofilai:issikasa tavo virusia senele ir ja isdulkina(pardon uz toki zodi)
pedofilai:naudoti vaiko kuna jo pazeidziama psichikA SAVO Gyvuliskiems instinktams patenkinti nera atleistina.
zoofilai:vietoj to kad eiti kad eiti lytiskai suarteti su priesingos lyties atstovu...ne. geriau eiti pasigauti pievoj ozi ir ji....
2007 m. gegužės 11 d. 15:58:15
2007 m. gegužės 11 d. 15:47:12
2007 m. gegužės 11 d. 15:41:12
2007 m. gegužės 11 d. 15:34:19
homoseksualumą dažnai nulemia aplinka, ypač vaikystė, auklėjimas, ... daug dalykų
2007 m. gegužės 11 d. 15:31:34
2007 m. gegužės 11 d. 15:27:46
2007 m. gegužės 11 d. 15:26:19
2007 m. gegužės 9 d. 10:09:32
2007 m. gegužės 8 d. 22:39:17
2007 m. gegužės 8 d. 22:27:25
o jau pedofilai, zoofilai ir kt iškrypėliai turėtų būti gydomi priverstinai
2006 m. liepos 18 d. 17:28:53
2006 m. birželio 29 d. 17:01:39
2006 m. birželio 29 d. 11:59:10
2006 m. balandžio 14 d. 00:21:44
2006 m. balandžio 11 d. 00:35:38
2006 m. balandžio 9 d. 23:01:22
Liudnoka,kad kai kurie homoseksualius zmones priskiria prie zoofilu ir pan...
2006 m. balandžio 9 d. 22:57:31
2006 m. balandžio 9 d. 22:51:22
tai blogai?