Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Homoseksualai, pedofilai ,zoofilai ir kiti nukrypimai.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
uzuolajdos
2005 m. balandžio 11 d. 20:30:29
zoofilai ir pedofilai man isvis nepriimtini o del kitu taj gywenkit kajp norit

2005 m. balandžio 10 d. 23:27:24
"nu is esmes man tai ir px kas daroma su lavonu po jo mierties, bet jei jau tave traukia lavonai tai tikrai biski turi but saratai atsisuke, ir vidui nieko per daug grazaus nerasi. .."
Taip - nekrofilo, kad ir koks jis bebūtų geras žmogus, psichika yra tikrai nenormali. Bet kenksmingumo mums požiūriu jis yra nekalta avelė.

"o zoofilija skirtinga buna, nemanau, kad kokiam arkliui pakenkt galima, ar kad jis toks jau bejegis"

Aišku, arkliui nepakenks jis nei fiziškai, nei net tikriausiai psichiškai. Bet ar arklys TO NORI? Nesu iš gyvūnų teisių apsaugos, bet jau kai žmogus daro ką nors kitai gyvai būtybei jos nepaklausęs - nesvarbu, kad toji nesipriešina - yra jau NETEISINGA. Net jei arklys nesipriešina - tai yra neteisinga jo atžvilgiu. Be to, man gaila to arklio, net jei jam nuo to nei šilta nei šalta. Pavyzdžiui nuo narkotinių medžiagų apkvaitusiam žmogui irgi nusispjauti, ką su juo daro (jis gal net sutiktų su pasiūlymu), bet tai nereiškia, kad realiai jam būtų į tai nusispjauti.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. balandžio 10 d. 18:53:48
nu is esmes man tai ir px kas daroma su lavonu po jo mierties, bet jei jau tave traukia lavonai tai tikrai biski turi but saratai atsisuke, ir vidui nieko per daug grazaus nerasi. ..

2005 m. balandžio 10 d. 18:31:57
nepateisinu tik pedofilu, o zoofilija skirtinga buna, nemanau, kad kokiam arkliui pakenkt galima, ar kad jis toks jau bejegis... cia gincytinas klausimas... shiaip ash priesh bet kokia prievertos ishraishka...

visishkai toleruoju homoseksualus, heteroseksualus, biseksualus, sadistus, mazohistus, sadomazohistus ir nekrofilus(man asmenishkai pxj, kas bus mano kunui po mirties)...
svarbiausia - zhmogaus vidus, o ne jo seksualines fantazijos...

2005 m. balandžio 10 d. 18:14:42
man tai jie netrukdo. tik as nelabai suprantu tu, kurie waro ant geju, nes juk gejai tai irgi zmones tik jiems patonka ne mergaites, o berniukai

2005 m. balandžio 10 d. 18:03:58
O kuo jums kliūva NEKROFILAI? Jie nesikabinėja nei prie vaikų, nei prie gyvūnėlių, nei prie dar ko nors. Išsikasa žmogus lavoną ir dar ką sugalvoja. Taip - nepagarba lavonams, bet lavonas jau yra lavonas, man jis yra nulis. Taip, tai yra šlykštu, bet juk svarbu, kad gyvųjų pasaulio neliečia, kad nedaro to viešai Katedros aikštėje, pvz.
Nepasakyčiau, kad jie kelia didesnę grėsmę, nei homoseksualai.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. balandžio 10 d. 09:59:43
na as pritariu juk homioseksualizmas ir biseksualizmas tai dar nieko palygint su kokiais nekrofilais ar dar kokiais nors nukrypimais. . . nesuprantu dar sadomazochistu

2005 m. balandžio 9 d. 00:08:29
man taj shlykshtu...kajp ten su gyvunajs ar lavonajs...nejaugi nesugeba susirasti normalaus sexo partnerio ir 2lkintis...varkshus gyvunus kankina...o ir numirelius rejkia gerbti...ysivajzduokit jusu gimine tajp ishniekintu...nekas butu...
o ir pedofilaj fu...varksham vajqchiam gyvenimus griauna ir psichologishkaj pavejkia...
homosexualaj, bisexualaj taj jau zhmogaus pasirinkimas...nedera kishtis...

2005 m. balandžio 8 d. 21:11:26
kazkokia jau buvo panasi tema... as irgi neturiu nieko pries homo ir bi.. ziurejimas i juos priklauso nuo issiauklejimo, ivairiu kit kulturiniu dalyku... o pedofilu, zoofilu, manau, visi normalus zmones nekencia..
nekrofilai is vis kazkas baisaus... kaip per Pedro Almodavaro filma Pasikalbek su ja..

2005 m. balandžio 8 d. 12:16:45
Jo blem pedofilus tai susaudyt tik.

2005 m. balandžio 6 d. 21:24:51
JiGoKu rašė:
man tai visi tokie nepatinka visi jie iskrypeliai visus juos saudyt

pedofilai ir zoofilai tikrai iskrypeliai, bet homoseksualai - ne...jokiu budu...

2005 m. balandžio 6 d. 21:09:16
man tai visi tokie nepatinka visi jie iskrypeliai visus juos saudyt

2005 m. sausio 15 d. 14:23:27
SugarFreeKiss rašė:
Toleruoju tik biseksualus ir homoseksualus. O pedofilus ir zoofilus tai reiktu sterilizuot...

100% pritariu

Atsakyti
SugarFreeKiss
2005 m. sausio 15 d. 14:21:51
Toleruoju tik biseksualus ir homoseksualus. O pedofilus ir zoofilus tai reiktu sterilizuot...

2005 m. sausio 15 d. 13:39:16
Biseksualai, tai dar puse velnio (ypach mergos) Homoseksualu, nemegstu ir apskritai laikau tai liga, kuria reikia gydyti, bet jie kaip zmones tai geri. Visus likusius reikia varyti i duju kameras

2005 m. sausio 12 d. 20:53:43
bi tai nieko blogo, bet visi kiti -filai, tai slykshtus

Atsakyti
larisa
2005 m. sausio 12 d. 20:22:00
esu visiskai tolerantiska seksualinems mazumoms, taciau kaip ir daugelis cia pedofilu ir pan. nepateisinu.

Atsakyti
ewana_
2005 m. sausio 12 d. 19:55:16
nesu uz nukrypimus ypac pries pedofilus ir zoofilus ir pan nukrypimus. nesuprantu kaip taip galima elgtis. manau cia jau neapseinama be psichikos nukrypimu
o del seksualiniu mazumu.... man jos netrukdo... taciau, geriau ju nebutu

2005 m. sausio 6 d. 10:33:40
bet yra ir prievartajanciu heteroseksualu, tad galiu pasakyti "as pries zmones naudojancius prievarta!"

2005 m. sausio 5 d. 13:50:03
aneurysm rašė:
Tarp kitko, zodis 'normalu' cia niekur netinka. ne vieno is ju mes negalim vadinti iskrypeliu. parodykit man ta dieva kuris nubreze riba tarp normaliu santykiu ir iskrypimo ... cia tas pats kaip sakyti jog laikyti sauksta kaire ranka yra gerai o desine blogai, kiekvienas zmogus turi teise daryti savaip. Kol ,aisku, nekenkia kitiems ..

tarp kitko , heteroseksualu buna daug baisesniu uz kai kuriuos pedofilus . juk heteroseksualai irgi kartais naudoja prievarta. o prievarta bet kokioj pakraipoj yra blogai. Neveltui zmones pataria , jog myletis reikia tik kai myli vienas kita ... nesvarbu ka - moteri ar vyra
Svarbiausia tarpusavio rysys

o tu pasirodo ir galva moki naudotis, ne vien 'antru galu'

mopey, tu pati prieštarauji sau. Temoje homoseksualus vadini iškrypėliais, o paskui rašai, kad prieš juos nieko blogo neturi... vai vai vai.. gal nereik jau taip nusipezėti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Radiohead Radiohead
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3436
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 51325