nu kai ce tema...is kart istrinciau jei mano valia butu.. visus istremt y sibira..ir tiek.. aba reik daryt kaip gerbiamasis Hitleris dare : jis naikino visus tokius iskrypelius + zydus. vat ce tai zmogus uz tai as jy gerbiu.. bet vat ka neseniai suzinojau kad daug garsiu mokslinnku, karzygiuir pan... buvo homosexualai...galit patiket!! pvz: kaip leonardo da vincis arba Makedonietis, jie buvo homos... nekas tikrai ne kas
gera paklodė visada gali tapti ekranu.
homikai tai px bet pedofilai ir zoofilai,juos debilus reika pamauti ant bambuko su sikna tegul dziaugiasi analiniu,asilai kaip Dieva myliu jiem birkas nurauti ir su jais jiem akis isbadyti
Naikinti visokius tokius ishkrypelius debilus nx !!! nepakenciu tokiu nx man shlykshtu apie tokius galvoti pz NAIKINTI NAIKINTI IR DAR KARTA NAIKINTI !!!
mane dziugini faktas kad tik cia zmones,pabreziu zmones....sugeba isakyt sawo nuomone...tai retai pasitaiko tokiuose vietose kaip mokykla... nes kitu atveju bachuru bury gali susilaukt izeidzianciu zodziu anpludy i weida!nors tai gerai....!]
pedofilus ir zoofilus reikia pamaut uzh kiaushu rotushes aikshtej!! tik shitaip su jais, lopais galima elgtis. yyypach su pedofilais. o zoofilai irgi lochai, gywunelius luoshina.... urrhhh.
wat ash lb tolerantishka homosexualu atzhwilgiu
bet wakar per mtve 'dismissed' rode tris wyrukus (jej suprantat ka turiu galwoj). tipo tas kuris turi rinktis wis skundzhiasi: 'galetu jie but drasesni, pasibuchiuotumem....'. nu sedejau ir luzhau. o likusi laika spjaudzhiausi. feh. wisgi man tai kazhkaip nemalonu....
Kai pagalvoju,kad yra homoseksualu tai nieko. bet kazkokioj laidoj kai pamaciau, kai atėjo lesbietės ir kalbėjo apie seks, nu kazkaip shlykshtu pasidare.. gal kelia shleikshtuli daugiau , bet ne pykti. o tiekiti kur pamineti tai nukrtpeliai... keistybes.
negative-creep rašė: "nu is esmes man tai ir px kas daroma su lavonu po jo mierties, bet jei jau tave traukia lavonai tai tikrai biski turi but saratai atsisuke, ir vidui nieko per daug grazaus nerasi. .."
Taip - nekrofilo, kad ir koks jis bebūtų geras žmogus, psichika yra tikrai nenormali. Bet kenksmingumo mums požiūriu jis yra nekalta avelė.
"o zoofilija skirtinga buna, nemanau, kad kokiam arkliui pakenkt galima, ar kad jis toks jau bejegis"
Aišku, arkliui nepakenks jis nei fiziškai, nei net tikriausiai psichiškai. Bet ar arklys TO NORI? Nesu iš gyvūnų teisių apsaugos, bet jau kai žmogus daro ką nors kitai gyvai būtybei jos nepaklausęs - nesvarbu, kad toji nesipriešina - yra jau NETEISINGA. Net jei arklys nesipriešina - tai yra neteisinga jo atžvilgiu. Be to, man gaila to arklio, net jei jam nuo to nei šilta nei šalta. Pavyzdžiui nuo narkotinių medžiagų apkvaitusiam žmogui irgi nusispjauti, ką su juo daro (jis gal net sutiktų su pasiūlymu), bet tai nereiškia, kad realiai jam būtų į tai nusispjauti.
o tuomet ar teisingas gyvulių,pavyzdžiui,kad ir arklio fizinis išnaudojimas?Jie nori traukti plūgus,tempti vežimus?tuomet ir tai yra neteisinga jų atžvilgiu,bet tokia forma mes juos išnaudojame.
(pabrėžiu,aš anaiptol ne už zoofiliją)
Vis dar sliukina seseliai po namus.
Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis.
Spindi menesiena.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. sausio 12 d. 20:35:03
2006 m. sausio 12 d. 20:14:39
sustatyt ir susaudyt wisus.
O dabar atkreipk demesi i savo parasa.
2006 m. sausio 12 d. 20:13:51
2006 m. sausio 12 d. 19:56:20
sustatyt ir susaudyt wisus.
O dabar atkreipk demesi i savo parasa.
2006 m. sausio 12 d. 19:39:39
2006 m. sausio 8 d. 17:19:42
2006 m. sausio 7 d. 09:24:45
2005 m. rugsėjo 19 d. 15:03:15
2005 m. rugsėjo 19 d. 15:01:12
2005 m. rugsėjo 19 d. 14:58:53
2005 m. rugsėjo 18 d. 14:29:05
ash uzh tai, kad jie nenoretu but ishskirtiniais ir tada gali sau ramiai gywenti. jej jie netrukdo man, ash jiems irgi netrukdau
pedofilus ir zoofilus reikia pamaut uzh kiaushu rotushes aikshtej!! tik shitaip su jais, lopais galima elgtis. yyypach su pedofilais. o zoofilai irgi lochai, gywunelius luoshina.... urrhhh.
wat ash lb tolerantishka homosexualu atzhwilgiu
bet wakar per mtve 'dismissed' rode tris wyrukus (jej suprantat ka turiu galwoj). tipo tas kuris turi rinktis wis skundzhiasi: 'galetu jie but drasesni, pasibuchiuotumem....'. nu sedejau ir luzhau. o likusi laika spjaudzhiausi. feh. wisgi man tai kazhkaip nemalonu....
2005 m. rugsėjo 18 d. 14:18:03
2005 m. rugsėjo 17 d. 14:23:34
"nu is esmes man tai ir px kas daroma su lavonu po jo mierties, bet jei jau tave traukia lavonai tai tikrai biski turi but saratai atsisuke, ir vidui nieko per daug grazaus nerasi. .."
Taip - nekrofilo, kad ir koks jis bebūtų geras žmogus, psichika yra tikrai nenormali. Bet kenksmingumo mums požiūriu jis yra nekalta avelė.
"o zoofilija skirtinga buna, nemanau, kad kokiam arkliui pakenkt galima, ar kad jis toks jau bejegis"
Aišku, arkliui nepakenks jis nei fiziškai, nei net tikriausiai psichiškai. Bet ar arklys TO NORI? Nesu iš gyvūnų teisių apsaugos, bet jau kai žmogus daro ką nors kitai gyvai būtybei jos nepaklausęs - nesvarbu, kad toji nesipriešina - yra jau NETEISINGA. Net jei arklys nesipriešina - tai yra neteisinga jo atžvilgiu. Be to, man gaila to arklio, net jei jam nuo to nei šilta nei šalta. Pavyzdžiui nuo narkotinių medžiagų apkvaitusiam žmogui irgi nusispjauti, ką su juo daro (jis gal net sutiktų su pasiūlymu), bet tai nereiškia, kad realiai jam būtų į tai nusispjauti.
o tuomet ar teisingas gyvulių,pavyzdžiui,kad ir arklio fizinis išnaudojimas?Jie nori traukti plūgus,tempti vežimus?tuomet ir tai yra neteisinga jų atžvilgiu,bet tokia forma mes juos išnaudojame.
(pabrėžiu,aš anaiptol ne už zoofiliją)
2005 m. rugsėjo 17 d. 13:44:37
o, na, pavyzdžiui tau patiktu sveikintis gatvėje su žmogum kuriam į užpakalį buvo įlindęs kitas žmogus [tiesiogiai]?
Zinai,kai kurios moterys irgi megsta taip pasismagint su vyrukais.
Mes visi slykstynes
2005 m. rugsėjo 16 d. 23:46:01
2005 m. rugsėjo 16 d. 15:39:26
2005 m. rugsėjo 16 d. 15:39:17
stai kur suo pakastas!
nezinau kaip jus, bet mane tai pralinksmino....
2005 m. rugsėjo 16 d. 15:24:07
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugsėjo 4 d. 19:02:13
2005 m. rugsėjo 4 d. 17:29:47