Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 3 d. 18:41:48
linze rašė: nu zoofilai.nekrofilaj,pedofilaj ir wisi kiti welniaj taj tikraj nej patejsinama...iswis nezmones tokie....fu...o homoseksualu taj manau nelabaj gal ir galima lygint su jajs..ce kajp ir wisiskaj skirtingi dalykaj...homoseksualu nesmerkiu...
visiskai sutinku.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
nu zoofilai.nekrofilaj,pedofilaj ir wisi kiti welniaj taj tikraj nej patejsinama...iswis nezmones tokie....fu...o homoseksualu taj manau nelabaj gal ir galima lygint su jajs..ce kajp ir wisiskaj skirtingi dalykaj...homoseksualu nesmerkiu...
SLiPKnoT_GiRL rašė: nepateisinu tik pedofilu, o zoofilija skirtinga buna, nemanau, kad kokiam arkliui pakenkt galima, ar kad jis toks jau bejegis... cia gincytinas klausimas... shiaip ash priesh bet kokia prievertos ishraishka...
visishkai toleruoju homoseksualus, heteroseksualus, biseksualus, sadistus, mazohistus, sadomazohistus ir nekrofilus(man asmenishkai pxj, kas bus mano kunui po mirties)...
svarbiausia - zhmogaus vidus, o ne jo seksualines fantazijos...
LOL Cia kazkada darbe skaiciau straipsni toki Jau zvengiau juodai Aisku,negalima is tokios nelaimes juoktis ,bet... Na,zodziu, santykiavo zmogelis su arkliu ir jam truko gaubtine zarna...Ir pasimire zmogelis. Idomu,kas bus parasyta jo mirties liudijime?
homoseksualai ir biseksualai dar nrml cia jau ne mano reikalas ka jie daro lovoj bet dazniausiai pedai ir zoofilai yra painijomi su homoseksualai ir biseksualai ir gadina ju reputacija.pedus ir zoofilus reikia i cipe uzdaryti juos ten uzmustu
oij,cia labai labai plati ir itin diskutuotina tema.mano nuomone,galima vienu atzvilgiu visus pateisinti,o kitu atzvilgiu-visus nuteisti.Nukrypimas nuo normos?vienam gali pasirodyti taip,kitiems-anaiptol ne.kaip kazkas labai gerai pasake,zmogus homoseksualus ir pan vertina pagal savo isprusimo,suvokimo,prisitaikymo,kulturin es ir visokias kitokias prizmes.
homoseksualuose,biseksualuose,lesbietese nematau nuieko bloga.nori dulkintis vieni su kitais-tegul,nors iki pamisimo.zoofilams ir nekrofilams pateisinti galima rasti keleta aspektu,su kuriais sutikciau,taciau pedofilu niekada nepateisinciau ir nesuprasciau.galbut tai skamba labai savanaudiskai ar kazkaip panasiai,bet pedofilai ismusa vaikus is normalaus gyvenimo klisiu,o zoofilas tai daro su niekuo nesuvokianciu(ar bent jau mums taip atrodo) gyvunu.na,is esmes visi nukrypimai toleruotini,jei jie nepazeidzia kito individo pasirinkimo,noru ar morales principu.tuoleruotina tai,kas "neprievartauja" psichologiskai ir fizishkai.
negative-creep rašė: O kuo jums kliūva NEKROFILAI? Jie nesikabinėja nei prie vaikų, nei prie gyvūnėlių, nei prie dar ko nors. Išsikasa žmogus lavoną ir dar ką sugalvoja. Taip - nepagarba lavonams, bet lavonas jau yra lavonas, man jis yra nulis. Taip, tai yra šlykštu, bet juk svarbu, kad gyvųjų pasaulio neliečia, kad nedaro to viešai Katedros aikštėje, pvz.
Nepasakyčiau, kad jie kelia didesnę grėsmę, nei homoseksualai.
Na, žinai... Man tai jie kliūva. Ir dar kaip. Jei toks iškrypėlis išniekintų mirusį man mylimą žmogų, tai suradus savom rankom nudėčiau.
Beje, gyvųjų pasaulį tai liečia. Kad ir artimuosius pavyzdžiui.
Aš irgi už mintį nudėti kiekvieną, kuris kažkam kažką daro prieš jų valią ar negavęs jų sutikimo, ar pasinaudojęs jų bejėgiškumu ir nesupratingumu, ką jiems ruošiasi daryti.
Aš pats netoleruoju nekrofilų, taip pat ir kitų moralinių iškrypėlių - jie visi yra rimtai psichiniai ligoniai. Bet kai čia prasidėjo šlykštėjimasis vienais ir kitų pateisinimas, paklausiau, kuo vieni už kitus "geresni"? Daugumą jų reiktų gydyti tikriausiai Froido psichoanalizės būdu - o Froidui būtų jau tikriausiai vienodai, kas tuos ligonius traukia - esmė yra iškrypimas, kuris bendras VISIEMS tiems.
Man jie dar nei karto neužkliuvo - pačiam neteko susidurti, neteko regėti, neteko girdėti žinių pranešimo, nieko.
negative-creep rašė: O kuo jums kliūva NEKROFILAI? Jie nesikabinėja nei prie vaikų, nei prie gyvūnėlių, nei prie dar ko nors. Išsikasa žmogus lavoną ir dar ką sugalvoja. Taip - nepagarba lavonams, bet lavonas jau yra lavonas, man jis yra nulis. Taip, tai yra šlykštu, bet juk svarbu, kad gyvųjų pasaulio neliečia, kad nedaro to viešai Katedros aikštėje, pvz.
Na, žinai... Man tai jie kliūva. Ir dar kaip. Jei toks iškrypėlis išniekintų mirusį man mylimą žmogų, tai suradus savom rankom nudėčiau.
sadomazochizmas man visiskai normalu jai zmogus sutinka su aukos vaidmeniu,o kitas su budelio.
homeseksualizmas,bisexualizmas,man viskaskai irgi normalu.
esu pries zoofilus,labai cia sutikciau su Negative-Creep nuomone
pedofilus manau saudyt reikia.
o del nekrofilu tai as net nzn...
jug nieks nezyno,nieks lavonu nebuvo,gal lavonas visgi kaska jaucia.
ir siaip pagalvojus,jai numirciau,ir nieko nejausciau,manes vistiek nelabai patinka mintys pamalonint kaskoki gyva zmogu.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 4 d. 17:12:22
2005 m. rugsėjo 3 d. 22:13:05
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugsėjo 3 d. 18:41:48
nu zoofilai.nekrofilaj,pedofilaj ir wisi kiti welniaj taj tikraj nej patejsinama...iswis nezmones tokie....fu...o homoseksualu taj manau nelabaj gal ir galima lygint su jajs..ce kajp ir wisiskaj skirtingi dalykaj...homoseksualu nesmerkiu...
visiskai sutinku.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 3 d. 18:40:25
2005 m. rugsėjo 3 d. 11:09:30
nepateisinu tik pedofilu, o zoofilija skirtinga buna, nemanau, kad kokiam arkliui pakenkt galima, ar kad jis toks jau bejegis
visishkai toleruoju homoseksualus, heteroseksualus, biseksualus, sadistus, mazohistus, sadomazohistus ir nekrofilus(man asmenishkai pxj, kas bus mano kunui po mirties)
svarbiausia - zhmogaus vidus, o ne jo seksualines fantazijos...
LOL
2005 m. rugsėjo 3 d. 10:53:41
2005 m. rugsėjo 3 d. 10:47:54
2005 m. birželio 22 d. 21:59:02
2005 m. gegužės 29 d. 12:22:23
homoseksualuose,biseksualuose,lesbietese nematau nuieko bloga.nori dulkintis vieni su kitais-tegul,nors iki pamisimo.zoofilams ir nekrofilams pateisinti galima rasti keleta aspektu,su kuriais sutikciau,taciau pedofilu niekada nepateisinciau ir nesuprasciau.galbut tai skamba labai savanaudiskai ar kazkaip panasiai,bet pedofilai ismusa vaikus is normalaus gyvenimo klisiu,o zoofilas tai daro su niekuo nesuvokianciu(ar bent jau mums taip atrodo) gyvunu.na,is esmes visi nukrypimai toleruotini,jei jie nepazeidzia kito individo pasirinkimo,noru ar morales principu.tuoleruotina tai,kas "neprievartauja" psichologiskai ir fizishkai.
2005 m. gegužės 29 d. 10:33:12
2005 m. gegužės 29 d. 10:11:55
2005 m. gegužės 29 d. 10:02:14
2005 m. gegužės 29 d. 07:01:13
2005 m. balandžio 20 d. 12:20:37
2005 m. balandžio 18 d. 19:31:07
O kuo jums kliūva NEKROFILAI? Jie nesikabinėja nei prie vaikų, nei prie gyvūnėlių, nei prie dar ko nors. Išsikasa žmogus lavoną ir dar ką sugalvoja. Taip - nepagarba lavonams, bet lavonas jau yra lavonas, man jis yra nulis. Taip, tai yra šlykštu, bet juk svarbu, kad gyvųjų pasaulio neliečia, kad nedaro to viešai Katedros aikštėje, pvz.
Aš irgi už mintį nudėti kiekvieną, kuris kažkam kažką daro prieš jų valią ar negavęs jų sutikimo, ar pasinaudojęs jų bejėgiškumu ir nesupratingumu, ką jiems ruošiasi daryti.
Aš pats netoleruoju nekrofilų, taip pat ir kitų moralinių iškrypėlių - jie visi yra rimtai psichiniai ligoniai. Bet kai čia prasidėjo šlykštėjimasis vienais ir kitų pateisinimas, paklausiau, kuo vieni už kitus "geresni"? Daugumą jų reiktų gydyti tikriausiai Froido psichoanalizės būdu - o Froidui būtų jau tikriausiai vienodai, kas tuos ligonius traukia - esmė yra iškrypimas, kuris bendras VISIEMS tiems.
Man jie dar nei karto neužkliuvo - pačiam neteko susidurti, neteko regėti, neteko girdėti žinių pranešimo, nieko.
2005 m. balandžio 18 d. 19:22:49
2005 m. balandžio 18 d. 19:10:44
O kuo jums kliūva NEKROFILAI? Jie nesikabinėja nei prie vaikų, nei prie gyvūnėlių, nei prie dar ko nors. Išsikasa žmogus lavoną ir dar ką sugalvoja. Taip - nepagarba lavonams, bet lavonas jau yra lavonas, man jis yra nulis. Taip, tai yra šlykštu, bet juk svarbu, kad gyvųjų pasaulio neliečia, kad nedaro to viešai Katedros aikštėje, pvz.
2005 m. balandžio 18 d. 17:58:06
homeseksualizmas,bisexualizmas,man viskaskai irgi normalu.
esu pries zoofilus,labai cia sutikciau su Negative-Creep nuomone
pedofilus manau saudyt reikia.
o del nekrofilu tai as net nzn...
jug nieks nezyno,nieks lavonu nebuvo,gal lavonas visgi kaska jaucia.
ir siaip pagalvojus,jai numirciau,ir nieko nejausciau,manes vistiek nelabai patinka mintys pamalonint kaskoki gyva zmogu.
2005 m. balandžio 18 d. 11:07:30
2005 m. balandžio 16 d. 19:07:35