Dr. West - 7
3 A.M. - 5.5 (blogiausias Eminem'o singlas)
My Mom - 6
Insane - 8
Bagpipes From Baghdad 5.5
Hello - 6
Tonya - 4
Same Song And Dance - 8
We Made You 9
Medicine Ball - 7.5
Paul - 8 (patiko pradzia: I've just listened the entire album... and... you're gotta be fuckin' kiddin' me...)
Stay Wade Awake - 7.5
Old Time's Sake - 8
Must Be The Ganja - 6.5
Mr. Mathers - 4 (siek tiek be rysio)
Deja Vu - 7.5
Beautiful - 9.5 (pradejo labai patikt, ko gero dabar megstamiausia albumo daina)
Crack A Bottle - 9
Steve Berman - 8.5 (geriausias albumo skit'as)
Underground - 4.5 (prasciausia albumo daina)
Ken Kaniff - 6.5 (teks jam labiau pasistengt kita karta...)
ir taip iseina, kad mano galutinis albumo vertinimas yra 6.9/10
3 A.M. - 6
My Mom - 5
Insane - 5
Bagpipes from Baghdad - 6
Hello - 7
Same Song & Dance - 6
We Made You - 9
Medicine Ball - 6
Stay Wide Awake - 6
Old Time's Sake (su Dr. Dre) - 7
Must Be the Ganja - 6
Deja Vu - 7
Beautiful - 9
Crack a Bottle (su Dr. Dre ir 50 Cent) - 8
Underground/Ken Kaniff - 10
Dre takeliai grazus, bet tas crazy crap rap repavimo stilius man nelimpa
Fizishkai butu neimanoma pakeisti CD jau, nes visos kopijos jau isveziotos. Ir siaip niekas nieko nekeite, nes taip viskas ir turejo but. Nezinau is kur tu isivaizduoji kad pakeite, ir kodel tu isivaizduoji kad same song & dance ji turejo D
LoseControl rašė: Kaip tik manyčiau kad per pirmus kelis mėnesius bus 1-2 mil. Kaip ir AC/DC sugrįžimas, bet jų netoks galingas, nes visdėlto jie gan daug ir taip išleidę, o šitas dar ant bangos.
nu tai joa, per kelis menesiu sparduos milijona su puse, gal du ir viskas. Gal iki 3datemps pirma savaite jau praneshe kad apie 500k parduos, bet dar reik palaukt itikamesnio source
LoseControl rašė: Na va, išleido. Kažkaip dingo akcentas iš kai kurių dainų, turbūt išgirdo fanus
Visai patiko bonus track'ai, labiau My Darling.
Kažkaip dabar vertinu šitą albumą geriau, įsigilinau į žodžius, nereikia spręsti apie albumo, dėl kelių debiliškų dainų, kaip Insane arba Must Be The Ganja, nes vis dėlto yra ir puikių.
8,5
kaip suprast dingo akcentas? Tipo per nauja perleido?
Na va, išleido. Kažkaip dingo akcentas iš kai kurių dainų, turbūt išgirdo fanus
Kažkaip dabar vertinu šitą albumą geriau, įsigilinau į žodžius, nereikia spręsti apie albumo, dėl kelių debiliškų dainų, kaip Insane arba Must Be The Ganja, nes vis dėlto yra ir puikių.
8,5
Kaip tik manyčiau kad per pirmus kelis mėnesius bus 1-2 mil. Kaip ir AC/DC sugrįžimas, bet jų netoks galingas, nes visdėlto jie gan daug ir taip išleidę, o šitas dar ant bangos.
StrangeOne rašė: bet siais laikais neimanoma beveik parduot 5milijonus kopiju albumo amerikoj, turbut 50 cent paskutinsi tai padare 2005. Per abu Relapse nebent parduos
na jei ir nepardusot 5 mln... bent manau per savaite parduos daugiau nei lil wayne, kazkodel manau kad visa savaite neš is parduotuviu ar netu pirks normaliai... vis delto kiek reklamos buvo, tai turetu ir netik fanai pirkt...
nu jei mano motina nesidomi seip repu bet zino kad snd emo albumas in stores
prisimenu 04 metais pirkau encora, mokejau beveik 100 lt blem kur mano smegenai tada buvo nebutu krize pirkciau ir relapse, visai kitoks jausmas kai nusiperki originalu cd
bet siais laikais neimanoma beveik parduot 5milijonus kopiju albumo amerikoj, turbut 50 cent paskutinsi tai padare 2005. Per abu Relapse nebent parduos
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. gegužės 24 d. 00:57:27
Dr. West - 7
3 A.M. - 5.5 (blogiausias Eminem'o singlas)
My Mom - 6
Insane - 8
Bagpipes From Baghdad 5.5
Hello - 6
Tonya - 4
Same Song And Dance - 8
We Made You 9
Medicine Ball - 7.5
Paul - 8 (patiko pradzia: I've just listened the entire album... and... you're gotta be fuckin' kiddin' me...)
Stay Wade Awake - 7.5
Old Time's Sake - 8
Must Be The Ganja - 6.5
Mr. Mathers - 4 (siek tiek be rysio)
Deja Vu - 7.5
Beautiful - 9.5 (pradejo labai patikt, ko gero dabar megstamiausia albumo daina)
Crack A Bottle - 9
Steve Berman - 8.5 (geriausias albumo skit'as)
Underground - 4.5 (prasciausia albumo daina)
Ken Kaniff - 6.5 (teks jam labiau pasistengt kita karta...)
ir taip iseina, kad mano galutinis albumo vertinimas yra 6.9/10
2009 m. gegužės 23 d. 22:05:37
3 A.M. - 6
My Mom - 5
Insane - 5
Bagpipes from Baghdad - 6
Hello - 7
Same Song & Dance - 6
We Made You - 9
Medicine Ball - 6
Stay Wide Awake - 6
Old Time's Sake (su Dr. Dre) - 7
Must Be the Ganja - 6
Deja Vu - 7
Beautiful - 9
Crack a Bottle (su Dr. Dre ir 50 Cent) - 8
Underground/Ken Kaniff - 10
Dre takeliai grazus, bet tas crazy crap rap repavimo stilius man nelimpa
2009 m. gegužės 21 d. 21:55:49
Nu sakau kad gal nenugirdau. Galėtų laisvai pakeisti, kartu su išleidimu.
negaletu tikrai, patikek
2009 m. gegužės 21 d. 07:20:20
2009 m. gegužės 21 d. 07:05:09
Ką tu, ten labai jaučiasi.
Fizishkai butu neimanoma pakeisti CD jau, nes visos kopijos jau isveziotos. Ir siaip niekas nieko nekeite, nes taip viskas ir turejo but. Nezinau is kur tu isivaizduoji kad pakeite, ir kodel tu isivaizduoji kad same song & dance ji turejo
2009 m. gegužės 20 d. 20:30:04
2009 m. gegužės 20 d. 20:14:22
Kaip tik manyčiau kad per pirmus kelis mėnesius bus 1-2 mil. Kaip ir AC/DC sugrįžimas, bet jų netoks galingas, nes visdėlto jie gan daug ir taip išleidę, o šitas dar ant bangos.
nu tai joa, per kelis menesiu sparduos milijona su puse, gal du ir viskas. Gal iki 3datemps
2009 m. gegužės 20 d. 20:12:37
2009 m. gegužės 20 d. 16:27:39
2009 m. gegužės 20 d. 16:09:38
Na va, išleido. Kažkaip dingo akcentas iš kai kurių dainų, turbūt išgirdo fanus
8,5
kaip suprast dingo akcentas?
2009 m. gegužės 20 d. 14:32:38
8,5
2009 m. gegužės 20 d. 14:09:49
2009 m. gegužės 20 d. 00:53:40
Išvis parduos kiek The Eminem Show arba Encore, bet kokiu atveju turėtų būti daug.
na TES ir Encore pardavimai ganetinai skiriasi
rapbasement'e skaiciau kad numatomi pardavimai 550.000 copies [rumor], mazoka...
2009 m. gegužės 19 d. 23:52:52
bet siais laikais neimanoma beveik parduot 5milijonus kopiju albumo amerikoj, turbut 50 cent paskutinsi tai padare 2005. Per abu Relapse nebent parduos
na jei ir nepardusot 5 mln... bent manau per savaite parduos daugiau nei lil wayne, kazkodel manau kad visa savaite neš is parduotuviu ar netu pirks normaliai... vis delto kiek reklamos buvo, tai turetu ir netik fanai pirkt...
nu jei mano motina nesidomi seip repu bet zino kad snd emo albumas in stores
2009 m. gegužės 19 d. 23:45:53
2009 m. gegužės 19 d. 22:13:25
2009 m. gegužės 19 d. 22:03:09
2009 m. gegužės 19 d. 22:02:52
Ačiū, dabar žinosiu.
Šiaip būtų daug geriau jei į protingų žmonių kalbą išverstum.
jam pirma reiktu ja suprast
2009 m. gegužės 19 d. 22:01:34
Išvis parduos kiek The Eminem Show arba Encore, bet kokiu atveju turėtų būti daug.
na TES ir Encore pardavimai ganetinai skiriasi
2009 m. gegužės 19 d. 21:59:47
Ačiū, dabar žinosiu.
Šiaip būtų daug geriau jei į protingų žmonių kalbą išverstum.