Na, galiu pasakyt tas tiesa. Nes klausantis tu dvieju dainu, ir lyginant su Relapse, atrodo visai kitaip. Vat tokio albumo as noreciau,kaip sitos 2 dainos
O del jusu ginco su LoseControl - tai cia vertinimai abieju gali skirtis. Galbut vienas neziuri lyrics, galbut jam reikia gero beato, ir flow ir tada daina atrodo gerai, galbut concept kad butu geras, kai kas kreipia demesy kaip deliojami zodziai, todel ir skiriasi vertimai. LoseControl, pirma pasakyk KODEL manai kad ten popsas, kas tau neytiko, tada lengviau kalbet bus, nebus toks bepramis gincas.
Pilnus girdejau. Patarciau lankytis cia jai nori suzinot naujienas Sitam saite daznai lankausi, ir tik jai kas leakina ir kazkas - cia vos ne pirmiausiai pasirodo.
Patiko labai My Darling - jautiesi lyg ytrauktas y istorija, ir klausaisi visa daina ysitraukes y ja, patiko. Antra, irgi labai patiko, Beautiful stiliaus, dainuoja apie praeity, savo buvusius albumus, irgi tikrai patiko. Manau Relapse 2 bus kazkas panasaus Jai taip ir bus - tai tada bus nerealu.
Randomas rašė: Pasirode 2 bonus dainos - Careful What You Wish For ir My Darling. Isklauses dvi sitas dainas kazkaip pamasciau jog noreciau vat butent tokio albumo, panasiu y sitas dainas. Ydomu kodel isleido jas y bonus, o neykele y pagrindiny albuma. Geriau butu vietoj crack a bottle pakeite viena is ju, kita..na rastu kur yterpt Tikekimes kad va toks bus Relapse 2 albumas.
tik snippets girdejai ar visas? nes pilnos dar neisheje mano ziniom, jei isheje tai duok link ar pan
Pasirode 2 bonus dainos - Careful What You Wish For ir My Darling. Isklauses dvi sitas dainas kazkaip pamasciau jog noreciau vat butent tokio albumo, panasiu y sitas dainas. Ydomu kodel isleido jas y bonus, o neykele y pagrindiny albuma. Geriau butu vietoj crack a bottle pakeite viena is ju, kita..na rastu kur yterpt Tikekimes kad va toks bus Relapse 2 albumas.
LoseControl, man apima keista nuojauta, kad arba tu shneki neklauses apie ka shneki, arba tikrai prasilenki su realybe. Untitled turbut buvo pats nepopsiskiausias mainstream albumas tais metais, ishvis nesuprantu kokia tau daina galejo pasirodyt popsishka (gal make the world go round, bet irgi vargiai). Ir jis buvo vienas geresniu jo albumu ir tais metais vienas geriausiu apskritai albumu.
LoseControl rašė: Įdomiai vertinamas, na bet dėl kelių kritikų nekeisiu nuomonės, beje, Rolling Stone nepasitikiu ir niekad nepasitikėsiu.
kodel? kad dave 4/5 encore, cia jau kazkas negerai aisku jie labai nesisvaisto gerais ivertinimais. Paskutinis ju ivertinimas siekes bent 4 buvo Nas Untitled
Tai kad Nas Untitled jau buvo popsas, kiek girdėjau iš singlų.
Bendrai RS pasidarė tokiu teen žurnalu apie muziką, ir sudarinėja visokius absurdiškus sąrašus, kurie mano atžvilgiu neatspindi kaip yra iš tikro.
nesilankau wikipedijoj daznai, wikipedijoj lankosi tinginiai, kurie tingi susiieskoti, parasykit ,,Eminem Relapse review" ir ten daug idomesniu ismes, dauguma yra nerimtu ir zmoniu vertinimai, bet idomu yra pasiskaityt, kolkas albumas i silpnaja puse daugiau vertinimas kiek teko pereit per ivairius saitus
LoseControl rašė: Įdomiai vertinamas, na bet dėl kelių kritikų nekeisiu nuomonės, beje, Rolling Stone nepasitikiu ir niekad nepasitikėsiu.
kodel? kad dave 4/5 encore, cia jau kazkas negerai aisku jie labai nesisvaisto gerais ivertinimais. Paskutinis ju ivertinimas siekes bent 4 buvo Nas Untitled
Spin review tai vapshe lempa D dar paziurejus i temas ju apie eminem galima suprast kad perdaug hate'ina ant jo. "That is some B.S. of a review........Oh wait, Em isn't rapping about B*****s and how much of a cash flow he has so he gets gigged for it. Spin, you just don't get it do you." shitas geriausiai nusako ta review
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. gegužės 15 d. 20:49:11
2009 m. gegužės 15 d. 20:40:52
2009 m. gegužės 15 d. 20:34:23
2009 m. gegužės 15 d. 20:25:19
2009 m. gegužės 15 d. 20:22:15
2009 m. gegužės 15 d. 20:18:45
Pilnus girdejau. Patarciau lankytis cia jai nori suzinot naujienas
Patiko labai My Darling - jautiesi lyg ytrauktas y istorija, ir klausaisi visa daina ysitraukes y ja, patiko. Antra, irgi labai patiko, Beautiful stiliaus, dainuoja apie praeity, savo buvusius albumus, irgi tikrai patiko. Manau Relapse 2 bus kazkas panasaus
2009 m. gegužės 15 d. 20:10:50
Pasirode 2 bonus dainos - Careful What You Wish For ir My Darling. Isklauses dvi sitas dainas kazkaip pamasciau jog noreciau vat butent tokio albumo, panasiu y sitas dainas.
tik snippets girdejai ar visas? nes pilnos dar neisheje mano ziniom, jei isheje tai duok link ar pan
2009 m. gegužės 15 d. 20:09:50
Nas'o albume popsiškos yra tavo paminėta ir Hero. Vėlgi, tai tik mano nuomonė, man labai nepatiko.
Hero tikrai ne popsine, paklausyk lyricsus. Aisku nuomone kiekvienas turi, ir nieko baisaus jei tau nepatiko, bet nedrysk vadint jo popsisku
2009 m. gegužės 15 d. 20:05:20
2009 m. gegužės 15 d. 18:46:03
back cover
CD
2009 m. gegužės 15 d. 18:38:01
https://www.eminemrelapse.net/wp-..._back _cover.jpg
2009 m. gegužės 15 d. 16:50:21
2009 m. gegužės 15 d. 14:47:25
2009 m. gegužės 15 d. 07:16:41
Įdomiai vertinamas, na bet dėl kelių kritikų nekeisiu nuomonės, beje, Rolling Stone nepasitikiu ir niekad nepasitikėsiu.
kodel? kad dave 4/5 encore, cia jau kazkas negerai
Tai kad Nas Untitled jau buvo popsas, kiek girdėjau iš singlų.
Bendrai RS pasidarė tokiu teen žurnalu apie muziką, ir sudarinėja visokius absurdiškus sąrašus, kurie mano atžvilgiu neatspindi kaip yra iš tikro.
2009 m. gegužės 15 d. 00:07:11
P.S. Eurovizijoje Lietuvis pateko i finala katik
2009 m. gegužės 14 d. 21:49:04
Įdomiai vertinamas, na bet dėl kelių kritikų nekeisiu nuomonės, beje, Rolling Stone nepasitikiu ir niekad nepasitikėsiu.
kodel? kad dave 4/5 encore, cia jau kazkas negerai
2009 m. gegužės 14 d. 21:46:01
Užtat įdomu kaip allmusic'as įvertins.
rimtas source
2009 m. gegužės 14 d. 21:41:21
2009 m. gegužės 14 d. 21:40:22
2009 m. gegužės 14 d. 21:39:55
https://www.telegraph.co.uk/cultu...pse-r eview.html
4/5
https://www.ew.com/ew/article/0,,20278642 ,00.html
A-