Encore tikrai geresnis, kai pagalvoji, ten buvo rimtas (gan) albumas, su tokiais kaip Mosh, Yellow Brick Road, Spend Some Time (labai patinka). Eminemo albumai palaipsniui blogėja, išskyrus Marshall LP.
1.Marshall Mathers LP
2.The Slim Shady LP
3.The Eminem Show
4.Encore
5.Relapse
6.Relapse II
Encore sakyciau netgi geresnis, ten vistiek buvo, ten uzkabinanciu dainu buvo, kurios po to savaite skambedavo galvoj, o sita perklausius kazkaip toks ispudis, kaip klausyciaus paprasto reperio albuma
Bet šiaip bendrai, tai albumas gan kvailas, tokių dainų yra, kurios tiesiog gėdą daro. Kaip Must Be The Ganja, Bagpipes, My Mom, ir Encore buvo tokių, nerimtas pasidarė, tokių dainų pirmuose nerastum.
man is albumo labiausiai patiko ,,Insane", ,,Same Song & Dance", ,,We Made You", ,,Stay Wade Awake" (<---sita daina turbut bus sekantis singlas po ,,Beautiful"), ,,Old Time's Sake" (pradejo patikti), ,,Beautiful" (gera daina, bet nelabai tas Paul Rodgers'as ten tinka), ,,Crack A Bottle" na ir Steve Berman sugrizimas patiko, pasirodo jam tik ranka pasove... O Ken Kaniff irgi buvo gera prisimint
Ups, praleidau kelias dainas.
Stay Wide Awake - vėlgi, nepatiko muzika, bet žodžiai visai neblogai.
Old Time's Sake - tikriausiai man labiausiai patikęs singlas, melodija patiko, galėtų Dre nebūt, bet jei jau prodiusuoja, tai būtinai bus.
Kažkaip dar pritrūko man greitakalbių, sarkazmo, juokinga daina tik We Made You, bet dar reikės įsigilinti į lyriksus. Užtat apsidžiaugiau, kad nebuvo 50 Cento, mane jis įkyri, netinka prie Eminemo, kitoks reperis.
3 AM nepatiko, keista daina, visai ne jo stilius.
My Mom - Posmai neblogi, bet priedainis kvailas.
Insane - kažkas, kas primena (iš žodžių) pirmus diskus.
Bagpipes From Baghdad - nepatiko melodija, ir ypač girdisi įkyrėjęs akcentas.
Hello - labai nepatiko. Tokia kompiuterinė, netikra, melodija siaubinga.
Same Song and Dance - visai patiko, priedainis geras, jam būdingas. Ir muzika nebloga.
Medicine Ball - pusė velnio, priedainio pradžia biški kvailokai skamba.
Deja Vu - nerealiausias disko gabalas, labai patiko. Dainuojamas priedainis skamba tikrai puikiai.
Beautiful - kažkaip primena Linkin Park reperio stilių repavimo, bet nebloga, geri žodžiai, ir galas.
Underground - pradžia, kaip iš Still Don't Give A Fuck, bet melodija nepatiko, kažkaip keistai skamba, užtat posmai patiko.
Bendrai albumas pusėtinas, kaip Encore, komerciškai bus sėkmingas, bet kritikai priims, manau, panašiai kaip Encore. Nepatiko man melodijos dainų, kažkaip pasidavė srovei, tokios elektroninės pasidarė. Gaila. Trūko liūdnų ir melancholiškų dainų, buvo tik viena dvi. Buvau apsidžiaugęs, kai sužinojau kad Bus Stan II, bet mane apgavo.
Bendrai - 7. Taip pat kaip Encore.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. gegužės 8 d. 20:56:46
1.Marshall Mathers LP
2.The Slim Shady LP
3.The Eminem Show
4.Encore
5.Relapse
6.Relapse II
2009 m. gegužės 8 d. 20:53:34
Encore sakyciau netgi geresnis, ten vistiek buvo, ten uzkabinanciu dainu buvo
nu krc...
2009 m. gegužės 8 d. 20:52:42
Bet keista, jog jau 44 kartus perklausiau dainas iš albumo. Per vieną dieną beveik
negali buti... Nebent jei tu jas klausai po minute
2009 m. gegužės 8 d. 20:50:46
2009 m. gegužės 8 d. 20:49:50
2009 m. gegužės 8 d. 20:48:34
2009 m. gegužės 8 d. 20:46:45
2009 m. gegužės 8 d. 20:46:05
2009 m. gegužės 8 d. 20:43:28
2009 m. gegužės 8 d. 20:41:17
2009 m. gegužės 8 d. 20:39:03
2009 m. gegužės 8 d. 20:37:54
2009 m. gegužės 8 d. 20:36:21
Stay Wide Awake - vėlgi, nepatiko muzika, bet žodžiai visai neblogai.
Old Time's Sake - tikriausiai man labiausiai patikęs singlas, melodija patiko, galėtų Dre nebūt, bet jei jau prodiusuoja, tai būtinai bus.
Kažkaip dar pritrūko man greitakalbių, sarkazmo, juokinga daina tik We Made You, bet dar reikės įsigilinti į lyriksus. Užtat apsidžiaugiau, kad nebuvo 50 Cento, mane jis įkyri, netinka prie Eminemo, kitoks reperis.
2009 m. gegužės 8 d. 20:29:57
2009 m. gegužės 8 d. 20:27:47
My Mom - Posmai neblogi, bet priedainis kvailas.
Insane - kažkas, kas primena (iš žodžių) pirmus diskus.
Bagpipes From Baghdad - nepatiko melodija, ir ypač girdisi įkyrėjęs akcentas.
Hello - labai nepatiko. Tokia kompiuterinė, netikra, melodija siaubinga.
Same Song and Dance - visai patiko, priedainis geras, jam būdingas. Ir muzika nebloga.
Medicine Ball - pusė velnio, priedainio pradžia biški kvailokai skamba.
Deja Vu - nerealiausias disko gabalas, labai patiko. Dainuojamas priedainis skamba tikrai puikiai.
Beautiful - kažkaip primena Linkin Park reperio stilių repavimo, bet nebloga, geri žodžiai, ir galas.
Underground - pradžia, kaip iš Still Don't Give A Fuck, bet melodija nepatiko, kažkaip keistai skamba, užtat posmai patiko.
Bendrai albumas pusėtinas, kaip Encore, komerciškai bus sėkmingas, bet kritikai priims, manau, panašiai kaip Encore. Nepatiko man melodijos dainų, kažkaip pasidavė srovei, tokios elektroninės pasidarė. Gaila. Trūko liūdnų ir melancholiškų dainų, buvo tik viena dvi. Buvau apsidžiaugęs, kai sužinojau kad Bus Stan II, bet mane apgavo.
Bendrai - 7. Taip pat kaip Encore.
2009 m. gegužės 8 d. 18:35:57
as vertinu 7.5/10 albumo B dalis siektiek maziau suzavejo, isskyrus ,,Beautiful", ,,Old Time's Sake" ir Steve'o Berman'o sugrizimas
2009 m. gegužės 8 d. 18:24:59
netgi Paul Rodgers'as pateko i albuma dainoje ,,Beautiful"
Geriausia albumo daina
2009 m. gegužės 8 d. 18:18:09
2009 m. gegužės 8 d. 17:33:52
2009 m. gegužės 8 d. 16:59:31
Galu gale ,,Relapse" nuplauke i neta (cia jau nebe fake):
https://thepiratebay.org/torrent/..._Rela pse_(2009)
sekmingo klausymo!
Jėga, dėkui už link'ą.