Anarchistas_UK rašė: Va dabar daznai isijungiu ju daina Mes Akmenys, kazkaip keistai veikia, tikrai geras kurinelis, bet seip be dar keliu man ju patinkanciu dainu, man ju ideja nepatinka, kaip kazkas sake apie rasizma ir pats tai pastebejau ir nesuprantu ar butina buti patriotu kuris nekencia kitu saliu?
ten šiaip ne patriotizmas.
nacionalizmas ten.baisus.
Net ne nacionalizmas ten. Vos ne šovinizmas Šiaip yra ne vienas jų gabalas, kuris man patinka, bet jų skiniškos idėjos man nepriimtinos ir kvailos.
Anarchistas_UK rašė: Va dabar daznai isijungiu ju daina Mes Akmenys, kazkaip keistai veikia, tikrai geras kurinelis, bet seip be dar keliu man ju patinkanciu dainu, man ju ideja nepatinka, kaip kazkas sake apie rasizma ir pats tai pastebejau ir nesuprantu ar butina buti patriotu kuris nekencia kitu saliu?
Va dabar daznai isijungiu ju daina Mes Akmenys, kazkaip keistai veikia, tikrai geras kurinelis, bet seip be dar keliu man ju patinkanciu dainu, man ju ideja nepatinka, kaip kazkas sake apie rasizma ir pats tai pastebejau ir nesuprantu ar butina buti patriotu kuris nekencia kitu saliu?
Originalūs ir juokingi - neblogas palyginimas...
skambesys primityvokas - palyginus su kuo?
Ir pasikartosiu, kad 'Mes akmenys' yra tikrai puiki daina.
man patinka kaikurios jų dainos, dauguma dainų tekstų.
nepatinka kad jie rasistai tam tikra prasme(bent tai atspindi kelios dainos), ir jų skambesys nelabai švarus.
bet šiaip idėja gera, taip ir toliau; }
Tiem,kurie sako,kad Diktatūra yra tik tekstas,ir 0 balso,tembro ir panasiai,pabadykite patys,gerbiamieji padainuoti taip kaip jis;Pp~ pripažinsiu,dabartinė mergina retkarčiais prašauna,bet taip greičiausiai dėl prastoko įgarsinimo ir aparatūros buvo..O taip buvo,nes patalpa nesveikai maža ir toji aparatūra sux;>~ va,bet šiaip koncertas patiko...;PpP*~ geriausia daina Mes akmenys ir Laisvės keliais.
Ir skinai nėra TIK plikiai-patriotai...
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 6 d. 11:25:06
kajp tik dabar atsisiunciau keleta dainu ir pirma kart paklausiau. shiek tiek nustebau nes ish pasakojimu susidariau ispudi kad sunkesne shiek tiek muzika bus...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. vasario 5 d. 15:17:30
ir nesvarbu kam. va taip.
2007 m. vasario 3 d. 16:54:19
2006 m. lapkričio 1 d. 23:42:03
2006 m. lapkričio 1 d. 23:16:59
2006 m. rugpjūčio 17 d. 18:07:49
2006 m. rugpjūčio 17 d. 17:28:00
2006 m. rugpjūčio 17 d. 13:08:31
Va dabar daznai isijungiu ju daina Mes Akmenys, kazkaip keistai veikia, tikrai geras kurinelis, bet seip be dar keliu man ju patinkanciu dainu, man ju ideja nepatinka, kaip kazkas sake apie rasizma ir pats tai pastebejau ir nesuprantu ar butina buti patriotu kuris nekencia kitu saliu?
Net ne nacionalizmas ten. Vos ne šovinizmas
2006 m. rugpjūčio 17 d. 11:46:07
2006 m. rugpjūčio 16 d. 22:27:33
2006 m. rugpjūčio 16 d. 22:14:16
2006 m. rugpjūčio 1 d. 10:46:40
2006 m. rugpjūčio 1 d. 09:32:34
Na man jų dainų žodžiai gana juokingi, nors ir labai originalūs.
Pats skambesys (kiek teko girdėti dainų kurias galima parsisiųsti iš jų puslapio) primtyvokas, melodijos neypatingos.
Originalūs ir juokingi - neblogas palyginimas...
skambesys primityvokas - palyginus su kuo?
2006 m. liepos 31 d. 23:47:32
Pats skambesys (kiek teko girdėti dainų kurias galima parsisiųsti iš jų puslapio) primtyvokas, melodijos neypatingos. Bet žmonių kuriems tokia muzika patinka atsiras visada.
Ir pasikartosiu, kad 'Mes akmenys' yra tikrai puiki daina.
2006 m. liepos 31 d. 23:43:41
nepatinka kad jie rasistai tam tikra prasme(bent tai atspindi kelios dainos), ir jų skambesys nelabai švarus.
bet šiaip idėja gera, taip ir toliau; }
2006 m. liepos 30 d. 23:15:27
Tiem,kurie sako,kad Diktatūra yra tik tekstas,ir 0 balso,tembro ir panasiai,pabadykite patys,gerbiamieji padainuoti taip kaip jis;Pp~ pripažinsiu,dabartinė mergina retkarčiais prašauna,bet taip greičiausiai dėl prastoko įgarsinimo ir aparatūros buvo..O taip buvo,nes patalpa nesveikai maža ir toji aparatūra sux;>~ va,bet šiaip koncertas patiko...;PpP*~ geriausia daina Mes akmenys ir Laisvės keliais.
Ir skinai nėra TIK plikiai-patriotai...
2006 m. gegužės 12 d. 19:12:51
nu ka... buna ir geriau uz ju muzika... daug geriau.
2006 m. gegužės 6 d. 11:54:03
2006 m. gegužės 6 d. 11:25:06
2006 m. gegužės 6 d. 10:59:23
2006 m. gegužės 6 d. 10:45:07