ThingFromTheAlley rašė: Tuoj cia mane visi GD fanbojai uzsipuls.. bet ta daina shudas mano nuomone.
pz.. tikrai galejo ir geriau sumastyt vyrai.. pzz..trys akordai ir volia daina... sunku iskest ja visa..patati erzinanti melodija groja ir groja ir groja ir groja... hh.h.hh.hhh...... fuj ble
Gal as taip ant jos nestumciau,bet ta daina tikrai perdaug garbinama liaudies yra negu nusipelne.. 4/10
Pritariu, ir suprantu tave, tokias situacijas aš jau pradėjau vadinti Twilight sindromu
Tuoj cia mane visi GD fanbojai uzsipuls.. bet ta daina shudas mano nuomone.
pz.. tikrai galejo ir geriau sumastyt vyrai.. pzz..trys akordai ir volia daina... sunku iskest ja visa..patati erzinanti melodija groja ir groja ir groja ir groja... hh.h.hh.hhh...... fuj ble
Gal as taip ant jos nestumciau,bet ta daina tikrai perdaug garbinama liaudies yra negu nusipelne.. 4/10
Tikrai galinga daina. Mano įvertinimas 8,2/10, nes kiek numuša budrumą pasikartojantis priedainis, bet visgi, kėliausi jau balandžio 5d. naktį idant parsisiųsčiau 30 sek. dainos gabaliuką Ir šiandien univere ją pats pirmas 12h išgirdau per KROQ Dabar Know Your Enemy kas valandą ten groja, tai nervinu brolį, kaskart ją paleisdamas
SKAMBA GALINGAI! pankrokas grizta...bet pats dainos priedainis neuskabino...taip kaip 2004m american idiot...cia tiesiog galinga pankroko galia ir tiek..instrumentai: gitaros musamiejie ....super skamba...aranzuote....10/8,3 Ivertinu.
my space yra ir 90sek naujos dainos videoklipas.
Siandien, pasirode nauja green day daina is busimo albumo 21st century. kaip jums ar jau girdejote?my space jau yra.iskepta.siandien beje ja bus galima ir atsisisiusti,nuo siandien.
klipo premjera numatyta
balandzio 24 d .per Mtv vh-1 laukiu!!!
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. sausio 6 d. 15:39:35
Kažkaip labai greit atsibodo..
todel nes ta daina perdaug monotoniska.. tapati melodija visa laik.
2010 m. sausio 6 d. 11:22:22
2010 m. sausio 4 d. 01:11:27
Tuoj cia mane visi GD fanbojai uzsipuls.. bet ta daina shudas mano nuomone.
Pritariu, ir suprantu tave, tokias situacijas aš jau pradėjau vadinti Twilight sindromu
2010 m. sausio 3 d. 23:35:31
2010 m. sausio 3 d. 14:11:43
2010 m. sausio 3 d. 13:26:22
2009 m. balandžio 21 d. 17:16:54
2009 m. balandžio 21 d. 15:24:18
2009 m. balandžio 21 d. 13:16:26
2009 m. balandžio 21 d. 11:30:34
2009 m. balandžio 16 d. 20:33:20
2009 m. balandžio 16 d. 12:09:16
my space yra ir 90sek naujos dainos videoklipas.
2009 m. balandžio 16 d. 11:54:16
klipo premjera numatyta
balandzio 24 d .per Mtv vh-1 laukiu!!!