Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Stephenie Meyer - "Twilight" serija (Saulėlydis)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
TaPatiOlivija
2010 m. birželio 20 d. 21:50:26
Prophet rašė:
TaPatiOlivija rašė:
nevarykit- geras ir filmas ir knyga.. ir man filme Pattisonas geriau atrodo nei tikrame gyvenime

Umm like dah, nes visi žmonės žymiai geriau atrodo kine nei tikrame gyvenime ? Nes yra toks stebuklingas dalykas kaip grimas.

Knygos neskaičiau, nes pamačius filmus dingo, bet koks noras jas skaityti
tu galvoji kad aš jau tokia kukumaku kad to nežinau... tik sakau, Pattisonas-Edward toks sexy filme

Atsakyti
Prophet
2010 m. birželio 20 d. 21:18:07
TaPatiOlivija rašė:
nevarykit- geras ir filmas ir knyga.. ir man filme Pattisonas geriau atrodo nei tikrame gyvenime

Umm like dah, nes visi žmonės žymiai geriau atrodo kine nei tikrame gyvenime ? Nes yra toks stebuklingas dalykas kaip grimas.

Knygos neskaičiau, nes pamačius filmus dingo, bet koks noras jas skaityti

2010 m. birželio 20 d. 19:53:11

Atsakyti
nervous
2010 m. birželio 20 d. 19:36:36
Bulšitas.

Atsakyti
sofia
2010 m. birželio 5 d. 10:51:02
Ta Meyer kazkokia namu seimininke buvo.Tai ko jus norit is jos rasliavos...

Atsakyti
Empathy
2009 m. gruodžio 6 d. 21:18:16
Degradavimas.

2009 m. gruodžio 6 d. 16:52:23
Norejau paziureti filma, norejau suprasti del ko sitas visuotinis sujudimas, bet is jusu rasliavu supratau, kad neverta deginti laiko

2009 m. gruodžio 6 d. 14:15:40
nepatiko nei filmas nei knyga.Buvau pasiskolines is dukterecios,po 40 puslapiu supratau kad geriau reikia alaus atsigert;]

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
LoseControl
2009 m. gruodžio 6 d. 14:11:25
Steven King:
"Hario Poterio autorė J.K. Rowling yra puiki rašytoja, o S. Meyer rašliava neverta nė sudilusio skatiko. Tačiau S. Meyer sugebėjo įtikinti milijonus mergaičių tuo, kad išrado labai puritonišką būdą aprašyti sekso problemas. Viskas labai jaudina, bet tuo pat metu tu nejauti jokios gėdos, nes atrodo, kad sekso čia nėra."

Išties, tokia Holivudiška knyga. Meilės, ypač tos visos išgalvotos iš pirmo žvilgsnio, knygose ir filmuose yra skirtos pritraukti moteris ir mergaites, ypač tas, kurios biški netenka vilties įsimylėti. Čia jos gali pasinerti, pafantazuoti. Specialiai padaromi gražūs ir stereotipiniai meilužiai personažai. O dar pridėta smurto ir vampyrų, siekiant pritraukti kitos lyties atstovus. Čia taip grynai paviršutiniškai parašiau, bet taip ir būna.

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. gruodžio 6 d. 13:39:39
eqliux rašė:
Muahahahahaha. Twilight... Šitas filmas/knyga yra visiškas pasityčiojimas iš vampyrų temos, atsiprašau gerbėjų.
Teko pamatyt filmą (iš serijos - pažink savo priešą), galiu pasakyti, kad tai eilinė romantinė paauglių komedija/drama, tik su lievais neišplėtotais personažais ir beprasmiškais dialogais, kur kažkur šone įmestas BLIZGANTIS SAULĖJE (omfglol) vampyras. Vargšelis. Knygos skaityti tikrai nenoriu, ypač po to, ką teko perskaityti internete (kelias ištraukas apie, kaip nuostabiai Bee-Myself išsireiškė, "nerealiai, nesveikai, pritrenkiančiai, užmušančiai, tiesiog žudančiai gražų vampyrą" << va būtent taip. ir nė kiek ne geriau). Tiesą sakant, šis filmas sukėlė gausybę gražaus juoko, ypač dėl "this is the skin of the monster" scenos, seniai bebuvau mačiusi ką nors tokio apgailėtinai juokingo Labai keista, bet šis "fenomenas" susilaukia milžiniško dėmesio ir didžiulio fanų antplūdžio. Niekaip nesuvokiu, kodėl, nes, nors ir nesu filmų žinovė, bet tikrai esu mačiusi daugybę Žymiai geresnių ir vertesnių pažiūrėti filmų tiek vampyrų, tiek romantinių komedijų srityje. Matyt, čia vienas iš tų atvejų, kai reklama ir marketingas padaro savo juodą darbą...

Visiškai pritariu, ir vėlgi knygos neskaičiau bet irgi nenoriu, nes normalūs lit. kritikai visur rašo, jog tai apgailėtino siužeto ir tokios lėkštos literatūros knyga kad... NA bet daugum a gerbėjų paauglių mergaičių...

2009 m. gruodžio 6 d. 13:37:53
L-a-u-r-u-t-e rašė:
Aš nesu didelė šio filmo gerbėja. Knygą t.p. skaičiau ir galiu pasakyti kad tai nėra tik paprastas kūrinys bet vertas šio to daugiau. vampyrai iki šiol visiems atrodė tik pabaisos, bet dabar buvo sukurta nauja versija apie vampyrus.
Filmas daugeliui pasirodė nieko vertas ir neįdomus. Jo biudžetas nebuvo labai didelis, o su mažu biudžetu manau ne ką ir sukursi.

Kūrinys? Atsirado literatūros kritikė D Šlamštas, šlamštas čia ir ne kitaip.

2009 m. gruodžio 6 d. 13:33:24
seip ziurejau si filma tik 1 karta, man jis labai patiko. Dabar ziunciuos ir Jaunatis (Antra sio filmo dalis)

Atsakyti
L-a-u-r-u-t-e
2009 m. gruodžio 6 d. 12:33:35
Aš nesu didelė šio filmo gerbėja. Knygą t.p. skaičiau ir galiu pasakyti kad tai nėra tik paprastas kūrinys bet vertas šio to daugiau. vampyrai iki šiol visiems atrodė tik pabaisos, bet dabar buvo sukurta nauja versija apie vampyrus.
Filmas daugeliui pasirodė nieko vertas ir neįdomus. Jo biudžetas nebuvo labai didelis, o su mažu biudžetu manau ne ką ir sukursi.

Atsakyti
Bee-Myself
2009 m. spalio 15 d. 00:49:43
LoseControl rašė:
Fanai (tiksliau fanės gal) turėtų sakyti, kad jo grimas, veidas, šukuosena ir kūnas gan labai išplėtotas

Na... Net ir nebūdama Twilight fane galiu pasakyti, kad grimas ten yra labai išplėtotas. Taip, taip, grimas būtent.
Aišku pažiūrėjusi filmą neatsispyriau nete paieškot nesveikai gražaus, tiesiog žudančiai nenormaliai žavingo vampyro foto ir ką aš pamačiau, ogi žmogų, tiksliau vargšą nusitarčelinusį bachūrėlį su įdomiais veido bruožais ir viskas. Kaip sakant jei per Benjaminą Buttoną Bradą Pittą septyniolikmečiu be problemų padarė, tai kas reiškia patyrusiam grimeriui vargšą bachūrėlį vampyru padaryti?

Fenomeno paslaptis yra labai paprasta. Kiekviena mergaitė/mergina/moteris pasvajoja apie paslaptingą gražuolį, kuris iš būrio tokių pat pilkų pelių išsirinktų ją ir mylėtų iki gyvenimo galo. Paprasta kaip du kart du.

P.S. pridursiu, kad pagrindinio vampyro charakteris tiek knygoje tiek filme manęs nesužavėjo, o kaip tik atstūmė. Man nepatinka nerealūs žmonės, o jis per daug nerealus. Skaitant atsirado toks jausmas, kad rašytojos šeimoje buvo kokia nors krizė ir ji prifantazavo apie tobulą vyrą. Tai va neišsiplečiant tiek ir norėjau pasakyti.

Atsakyti
LoseControl
2009 m. spalio 14 d. 19:33:30
eqliux rašė:
su lievais neišplėtotais personažais

Fanai (tiksliau fanės gal) turėtų sakyti, kad jo grimas, veidas, šukuosena ir kūnas gan labai išplėtotas

Atsakyti
eqliux
2009 m. spalio 14 d. 19:31:47
Muahahahahaha. Twilight... Šitas filmas/knyga yra visiškas pasityčiojimas iš vampyrų temos, atsiprašau gerbėjų.
Teko pamatyt filmą (iš serijos - pažink savo priešą), galiu pasakyti, kad tai eilinė romantinė paauglių komedija/drama, tik su lievais neišplėtotais personažais ir beprasmiškais dialogais, kur kažkur šone įmestas BLIZGANTIS SAULĖJE (omfglol) vampyras. Vargšelis. Knygos skaityti tikrai nenoriu, ypač po to, ką teko perskaityti internete (kelias ištraukas apie, kaip nuostabiai Bee-Myself išsireiškė, "nerealiai, nesveikai, pritrenkiančiai, užmušančiai, tiesiog žudančiai gražų vampyrą" << va būtent taip. ir nė kiek ne geriau). Tiesą sakant, šis filmas sukėlė gausybę gražaus juoko, ypač dėl "this is the skin of the monster" scenos, seniai bebuvau mačiusi ką nors tokio apgailėtinai juokingo Labai keista, bet šis "fenomenas" susilaukia milžiniško dėmesio ir didžiulio fanų antplūdžio. Niekaip nesuvokiu, kodėl, nes, nors ir nesu filmų žinovė, bet tikrai esu mačiusi daugybę Žymiai geresnių ir vertesnių pažiūrėti filmų tiek vampyrų, tiek romantinių komedijų srityje. Matyt, čia vienas iš tų atvejų, kai reklama ir marketingas padaro savo juodą darbą...

2009 m. spalio 14 d. 18:45:13
Filmą pažiūrėjau tik todėl, kad klasiokė įmetė į fleša. Įspūdžio labai nepadarė, paprastas, eilinis filmas. Knygos irgi neskaitysiu, nemėgstu tokių fantazijų apie vampyrus.

2009 m. spalio 14 d. 18:37:09
Esmė filmo, manau, buvo ne vampyruose. Bet ji sutinku - neverta skaityti.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. spalio 14 d. 18:16:03
Koks tikslas skaityti, jeigu iš filmo jau gali susidaryti didelę nuomonę apie knygą, žinoma būna išskirtinių atvejų.

Taigi, knygos neskaičiau, nes ir net neverta, filmas parodė, kad tai tik eilinis filmas/knyga apie vampyrus, žinoma gal kiek pliusas, kad išplėtota labiau drama, romantika ir pnš, ošiaip knygų ir filmų yra sukurtų apie vampyrus žymiai geresnių labai daug ;]

Atsakyti
Arunazz
2009 m. spalio 14 d. 17:27:34
niekaip negaliu atsisiusti twilight''gal kas galetu per skype atsiusti?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Lumineers The Lumineers
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3361
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 252824