Pažiūrėjus filmą tikrai nesinori skaityti tos knygos...
Gal jei filmas būtu patikęs dar skaityčiau knygą,bet kai nepatiko...Tai manau,net neverta skaityti...Kas per daug giriama ne visada būna gerai.
Na ką aš irgi pasidaviau pagundai perskaityti tą išliaupsintą knygą. Pirmas įspūdis perskaičius buvo, kad knyga už filmą visgi įdomesnė, nes skaitėsi gana lengvai, ko apie filmo žiūrėjimą nepasakyčiau, po pusės valandos jau pradėjau maigyt laptopo touchpadą ir žiūrėt kada gi tai baigsis...
Šiaip rašymo stilius gana lėkštas, atrodo, kad Meyers be žodžių junginio "Jis toks tobulas" daugiau nieko nemoka. Knyga pradėjo mano akyse kristi, kai vampyras, kurį geriau žinome Edvardo vardu, pradėjo seilėtis aplink nevykėlę Belą. Štai jums ir knygos populiaumo priežastis. Nerealiai, fantastiškai, įsūdingai, neįsivaizduojamai, neįmanomai, tiesiog žudančiai, pritrenkiamai siaubingai gražus vampyras įsimyli absoliučią nevykėlę, kuri visur griūva, susižaloja ir yra niekuo neišsiskirianti iš kitų jos amžiaus merginų tarpo. Tai suteikia paauglėms vi;ties. DD
Perskaičiau ir antrą knygos dalį, kuri mano akimis, gal dėl to, kad nėra nerealiai, fantastiškai, įsūdingai, neįsivaizduojamai, neįmanomai, tiesiog žudančiai, pritrenkiamai siaubingai gražaus vampyro yra įdomesnė. Joje Bela tiesiog kenčia, kad jis ją metė, bet susiranda gerą draugą, kuris iš tiesų yra daug geresnis personažas negu Edvardas. Žinoma, knyga akyse ima kristi tda, kai paaiškėja, kad Belos draugas yra vilkolakis... Žodžiu kiek žinau autorė buvo pasirašiusi sutartį su leidybine kompanija dar trims Saulėlydžio tęsiniams, kala sau moterėlė pinigus ir vargo nemato. Aš ir taip noriu.
Mano draugė irgi pakvaišo perskaičius, bet aš filmą vakar pažiūrėjau, tai nekyla jokio noro skaityti tęsinius ar kad ir pirmą dalį. Juokingiausia kad jokios minties nėra, o fanai visur pateikia, oi jie negali reikšti savo meilės, kaip tai sunku... Ir kur čia mintis... Bet aišku nenustebsiu jei New Moon taps kokiu žiūrimiausiu, o ši serija bent pusiau pasieks Hario poterio seriją, nes tokios seilės, pridedant didelę reklamą ir masinės psichozės faktorių dažnai pasiteisina.
na nzn man asmeniskai (kaip merginai) tai tas twilight lekstas... drauges tai sako kiekviena diena pries einant miegot ziuri ta filma dar knyga skaito as tai paziurejau "geriausias vietas" filmo tai pagalvojau kaip filmas apie vampyrus gali buti toks neidomus ir lekstas... na kaip bebutu cia mano nuomone nors noreciau ir as zinot kuo tas filmas idomus ?
Užsienyje "Twilight" fanų tiek, merginų, tiek vaikinų.
Skaityt bijau. Internetas man dar nemelavo >:c
Tiesa, pagunda yra, vien tam, kad turėčiau kuom savo nuomonę patvirtint, bet bijau sužalot smegeninę.
Pagrindinė veikėja Bella, yra taip vadinama "Marry Sue", kitaip tariant - tobulas personažas.
Vėliau pasirodo, kraupus persekiotojas, žmogus-disko kamuolys (spindi saulėje. Cituoju "This is why I can not go into the sun. This is the skin of the monster." )Edward. Kuris ne tik kraupus, bet linkęs į sadizmą.
Kai tik siužete atsiranda skylių, S.Meyer vietoj to, kad jas užpildytų, primeta tik dar daugiau lėkštų personažų.
TLR versija (too long;didn't read)
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ir kalbant apie " saulelydi "
pasidaviau, visuomeniniai panikai ir isigijau sita romana , per klaida galima sakyti, nes to ko norejau jau nebeliko, na ir ka mano abejones galima sakyti pasitvirtino.
man asmeniskai nepatinka stilius (bet parasyta gerai, vietomis skaitosi net neblogai) ir tos visos seiles, vienareiksmiskai ne man.
siaip tai aisku kad merginoms gali patikti, del sito klausimu nera, bet idomu ar is vyriskiu stovyklos kam patiko?
man pakako, daugiau nenoriu, cia savotiskas warningas!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. rugpjūčio 8 d. 17:24:54
Gal jei filmas būtu patikęs dar skaityčiau knygą,bet kai nepatiko...Tai manau,net neverta skaityti...Kas per daug giriama ne visada būna gerai.
2009 m. rugpjūčio 8 d. 17:06:09
2009 m. rugpjūčio 6 d. 14:03:36
2009 m. rugpjūčio 6 d. 11:50:52
"kad Belos draugas yra vilkolakis." ir neskaites sita nesunkiai galima suprognozuot, o kas gi daugiau?
siaip aisku gerai parasei, iskaitinis komentaras, na bet po tavo recenzijos atsiras dar daugiau zmoniu norinciu perskaityti sia knyga
2009 m. rugpjūčio 5 d. 22:21:55
Šiaip rašymo stilius gana lėkštas, atrodo, kad Meyers be žodžių junginio "Jis toks tobulas" daugiau nieko nemoka. Knyga pradėjo mano akyse kristi, kai vampyras, kurį geriau žinome Edvardo vardu, pradėjo seilėtis aplink nevykėlę Belą. Štai jums ir knygos populiaumo priežastis. Nerealiai, fantastiškai, įsūdingai, neįsivaizduojamai, neįmanomai, tiesiog žudančiai, pritrenkiamai siaubingai gražus vampyras įsimyli absoliučią nevykėlę, kuri visur griūva, susižaloja ir yra niekuo neišsiskirianti iš kitų jos amžiaus merginų tarpo. Tai suteikia paauglėms vi;ties.
Perskaičiau ir antrą knygos dalį, kuri mano akimis, gal dėl to, kad nėra nerealiai, fantastiškai, įsūdingai, neįsivaizduojamai, neįmanomai, tiesiog žudančiai, pritrenkiamai siaubingai gražaus vampyro yra įdomesnė. Joje Bela tiesiog kenčia, kad jis ją metė, bet susiranda gerą draugą, kuris iš tiesų yra daug geresnis personažas negu Edvardas. Žinoma, knyga akyse ima kristi tda, kai paaiškėja, kad Belos draugas yra vilkolakis... Žodžiu kiek žinau autorė buvo pasirašiusi sutartį su leidybine kompanija dar trims Saulėlydžio tęsiniams, kala sau moterėlė pinigus ir vargo nemato. Aš ir taip noriu.
2009 m. rugpjūčio 5 d. 21:47:31
2009 m. liepos 10 d. 15:50:43
2009 m. liepos 10 d. 13:49:37
2009 m. liepos 10 d. 01:57:56
Skaityt bijau. Internetas man dar nemelavo >:c
Tiesa, pagunda yra, vien tam, kad turėčiau kuom savo nuomonę patvirtint, bet bijau sužalot smegeninę.
Pagrindinė veikėja Bella, yra taip vadinama "Marry Sue", kitaip tariant - tobulas personažas.
Vėliau pasirodo, kraupus persekiotojas, žmogus-disko kamuolys (spindi saulėje. Cituoju "This is why I can not go into the sun. This is the skin of the monster." )Edward. Kuris ne tik kraupus, bet linkęs į sadizmą.
Kai tik siužete atsiranda skylių, S.Meyer vietoj to, kad jas užpildytų, primeta tik dar daugiau lėkštų personažų.
TL
2009 m. gegužės 15 d. 18:03:00
2009 m. balandžio 20 d. 15:44:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. balandžio 19 d. 22:40:46
pasidaviau, visuomeniniai panikai ir isigijau sita romana , per klaida galima sakyti, nes to ko norejau jau nebeliko, na ir ka mano abejones galima sakyti pasitvirtino.
man asmeniskai nepatinka stilius (bet parasyta gerai, vietomis skaitosi net neblogai) ir tos visos seiles, vienareiksmiskai ne man.
siaip tai aisku kad merginoms gali patikti, del sito klausimu nera, bet idomu ar is vyriskiu stovyklos kam patiko?
man pakako, daugiau nenoriu, cia savotiskas warningas!
ps o autore gera