Xpo rašė: Negaliu nesutikti, kad reikėjo logiškai pagalvoti ir į komentarus pažiūrėti, bet tuo metu aš kaip tik kritau nuo kėdės, o tris dalykus daryti vienu metu net MAN yra per sunku.
tada reikėjo atsikėlus sureaguoti į visą reikalą ir pažvelgti iš naujo ;] labai paprasta
Negaliu nesutikti, kad reikėjo logiškai pagalvoti ir į komentarus pažiūrėti, bet tuo metu aš kaip tik kritau nuo kėdės, o tris dalykus daryti vienu metu net MAN yra per sunku.
Xpo rašė: Nu geras, bemąstydamas kas per daiktas yra Top-10/5/3, pradėjau linguoti galva, ir įlingavau visą kūną. O tada... Tada kūno lingavimo amplitudė nepadoriai padidėjo ir aš nukritau nuo kėdės. Štai kaip būna.
šiaip, jei nesupratai temos pavadinimo, tada reikėjo logiškai galvoti ir pažiūrėti komentarus.
Nu geras, bemąstydamas kas per daiktas yra Top-10/5/3, pradėjau linguoti galva, ir įlingavau visą kūną. O tada... Tada kūno lingavimo amplitudė nepadoriai padidėjo ir aš nukritau nuo kėdės. Štai kaip būna.
1. Lordi- Hard Rock aleliujah (Somija)
2. Teräsbetoni- Missä miehet ratsastaa (Suomija_
3. Wig Wam- In my dreams (Norvegija)
4. Vanilla ninja- Cool vibes (Sveicarija)
5. Sakis Rouvas - Shake it (Graikija)
7.The Olsen Brothers - Fly On The Wings Of Love (Danija)
8. Luminita Anghel & Sistem - Let Me Try (Ruminija)
9. Elnur and Samir - Day After (Day Azerbaidžanas)
10. Sirusho- Qele Qele (Armėnija)
3. Izraelis - Fire in your eyes
4. Estija - Siu metu
5. Rumunija - Let me try
6. Danija - Fly on the wings of love
7. Gruzija - Peace will come
8. Rusija - Mamo
9. Svedija - La voix
10. Norvegija - Hold on be strong daug geru dainu is tikro.
2009 m. birželio 7 d. 09:59:00
gerai kad lietuviai nelaimejo eurovizijos butu laimeja butu labai blogai visai europai parodytume kokie mes bomzai mes net scenos nepastatymume kai Rusijoje buvo
Teras rašė: Nezinau man tai nei viena nepatiko. Visos kazkokios vienodos ir banalios. Gal Uk kas nors kitokio. Taciau nugaletojai norvegija, tikrai ne verti 1 vietos.
Nezinau bet man niekada nepatiko eurovizija. Muzika prasta, uz kaimynus balsuoja .
Buvo ziuri si karta, Neisivaizduoju kas sudare tokia ziuri bent jau Lietuvos, tai o kas dejosi uzsieni tai nezinau. Bzeskas "ziuri", kuris zlugdo muzika.
truputį ne į tą temą papuolei, reikėjo rašyti ką manai apie ESC 2009 į KITĄ TEMĄ, O ČIA TOP'Ą SAVO SUDARYTI
Nezinau man tai nei viena nepatiko. Visos kazkokios vienodos ir banalios. Gal Uk kas nors kitokio. Taciau nugaletojai norvegija, tikrai ne verti 1 vietos.
Nezinau bet man niekada nepatiko eurovizija. Muzika prasta, uz kaimynus balsuoja .
Buvo ziuri si karta, Neisivaizduoju kas sudare tokia ziuri bent jau Lietuvos, tai o kas dejosi uzsieni tai nezinau. Bzeskas "ziuri", kuris zlugdo muzika.
ESC 2009 Maskva top-10
1.Iceland
2.Lithuania
3.Estonia
4.France
5.Israel
6.Latvia
7.Sweden
8.UK
9.Malta
10.Nežinau net ką dešimtą dėti, bet dedu vis dėlto Denmark
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. lapkričio 18 d. 13:10:26
2009 m. lapkričio 9 d. 23:49:17
Negaliu nesutikti, kad reikėjo logiškai pagalvoti ir į komentarus pažiūrėti, bet tuo metu aš kaip tik kritau nuo kėdės, o tris dalykus daryti vienu metu net MAN yra per sunku.
tada reikėjo atsikėlus sureaguoti į visą reikalą ir pažvelgti iš naujo ;] labai paprasta
2009 m. lapkričio 9 d. 22:22:01
2009 m. lapkričio 9 d. 18:38:47
Nu geras, bemąstydamas kas per daiktas yra Top-10/5/3, pradėjau linguoti galva, ir įlingavau visą kūną. O tada... Tada kūno lingavimo amplitudė nepadoriai padidėjo ir aš nukritau nuo kėdės. Štai kaip būna.
šiaip, jei nesupratai temos pavadinimo, tada reikėjo logiškai galvoti ir pažiūrėti komentarus.
2009 m. lapkričio 8 d. 23:27:11
2009 m. lapkričio 8 d. 15:19:59
2. Teräsbetoni- Missä miehet ratsastaa (Suomija_
3. Wig Wam- In my dreams (Norvegija)
4. Vanilla ninja- Cool vibes (Sveicarija)
5. Sakis Rouvas - Shake it (Graikija)
7.The Olsen Brothers - Fly On The Wings Of Love (Danija)
8. Luminita Anghel & Sistem - Let Me Try (Ruminija)
9. Elnur and Samir - Day After (Day Azerbaidžanas)
10. Sirusho- Qele Qele (Armėnija)
2009 m. lapkričio 8 d. 00:35:23
2. Malta - Angel
3. Izraelis - Fire in your eyes
4. Estija - Siu metu
5. Rumunija - Let me try
6. Danija - Fly on the wings of love
7. Gruzija - Peace will come
8. Rusija - Mamo
9. Svedija - La voix
10. Norvegija - Hold on be strong
2009 m. lapkričio 7 d. 16:25:01
2009 m. birželio 7 d. 09:59:00
2009 m. gegužės 18 d. 12:44:14
2009 m. gegužės 17 d. 21:05:58
Nezinau man tai nei viena nepatiko. Visos kazkokios vienodos ir banalios. Gal Uk kas nors kitokio. Taciau nugaletojai norvegija, tikrai ne verti 1 vietos.
truputį ne į tą temą papuolei, reikėjo rašyti ką manai apie ESC 2009 į KITĄ TEMĄ, O ČIA TOP'Ą SAVO SUDARYTI
2009 m. gegužės 17 d. 20:55:35
2009 m. gegužės 17 d. 17:25:13
2009 m. gegužės 17 d. 17:07:22
2009 m. gegužės 17 d. 16:59:28
2009 m. gegužės 17 d. 16:58:15
ESC 2009 Maskva top-10
2.Lithuania
Man tai šis
Na, aš patriotiškai ;]]
2009 m. gegužės 17 d. 16:55:59
ESC 2009 Maskva top-10
2.Lithuania
Man tai šis