Varau, nes man jie nepatinka, nervina jų atliekamos dainos, pasikėlimas, laikymas save superinėmis žvaigždėmis. Pavyzdžiui Bieberis yra žmonių kurie mano, kad pas jį balsas oho, o ką man daryt jei aš taip nemanau?
Na as nevarau ant man nepatinkaciu grupiu ar atliekju,tiesio pasakau,kad man jie nepatinka. ne taip kaip mano viena buvus drauge.Ji nemegsta Vokietijos,tik del to,kad man patinka keliatas grupiu ir atlikeju is tos salies
Geriau būtų, kad niekas ant nieko nevarytų. Muzikiniai skoniai skirtingi. Tik gaila, kad kai kurie „dainininkai“ nesusivokia, kad jie ne dainininkai. Geriausia būtų tokių nematyti, negirdėti, neklausyti.
Variau, varau ir varysiu ant visokių Minedų, Ostapenkų, Yvų, Fainu ir pan.
Bet kai jau kalbama apie normalias grupes ar dainininkus, na kad ir J.Bieber man jis nėra labai prie širdies, bet sutikit - jis tikrai turi balsą, Lady Gaga - taip jos įvaizdis įdomus, sakykim, bet dainuoti ji tikrai gali. Miley Cyrus, Jonas Borthers - taip, jie \'iškepti\' bet balsus, bei klausa turi. Kaip pvz jūs dievu laikote Bon Jovi, taip Jonas Brothers yra kažkieno dievai, galbūt tik jaunesnio amžiaus žmonių, o ypač mergaičių. Nesiruošiu išdėti jų į šuns dienas vien dėl to, kad aš neklausau tokios muzikos... Kartai geriau patyliu.
Manau supratot ką norėjau pasakyt
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
o kaip nevaryti ant visokiu prikeptu popso zvaigzduciu, kurios net i tona nepataiko..?
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Patiriu ne malonumą, o palengvėjimą. Žinoma, ne visada išdedu į 'šuns dienas', kaip kad sakei. Na bet komentuojant tokia dainas kaip kokio Ostapenko dviratukas.... Tiesiog reiškiu savo milžinišką pasipiktinimą. O tokios dainos dar tampa populiarios. Siaube... Ir kaip nevarysi?!
aš nelaužau įstatimu-įstatymai laužo mane...
Yra varymas, yra nuomones issakymas kad ir neigiamas apie grupe, reikia skirti siuos 2 dalykus. Jei man ta grupe nepatinka ir as noreciau tai pareiksti, kodel tureciau tyleti? Bet zinoma yra toks kitas dalykas kaip tolerancija, kurios kartais as nesilaikau ( nors stengiuosi ), bei kiti zmones...
Na, šiaip dauguma iš mūsų deda į šuns dienas tarkim, kokią YVĄ, bet ant paprastų gruoių ar atlikėjų, kurie man tiesiog nepatinka, aš niekad nevarau, nes vieną dieną dar prisišnekėsiu... O taip jau buvo...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2011 m. sausio 3 d. 00:16:23
2011 m. sausio 2 d. 23:51:09
2011 m. sausio 2 d. 23:46:33
2010 m. rugpjūčio 10 d. 18:42:10
Bet kai jau kalbama apie normalias grupes ar dainininkus, na kad ir J.Bieber man jis nėra labai prie širdies, bet sutikit - jis tikrai turi balsą, Lady Gaga - taip jos įvaizdis įdomus, sakykim, bet dainuoti ji tikrai gali. Miley Cyrus, Jonas Borthers - taip, jie \'iškepti\' bet balsus, bei klausa turi. Kaip pvz jūs dievu laikote Bon Jovi, taip Jonas Brothers yra kažkieno dievai, galbūt tik jaunesnio amžiaus žmonių, o ypač mergaičių. Nesiruošiu išdėti jų į šuns dienas vien dėl to, kad aš neklausau tokios muzikos... Kartai geriau patyliu.
Manau supratot ką norėjau pasakyt
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
2010 m. liepos 9 d. 23:51:41
2010 m. gegužės 7 d. 08:25:54
2010 m. gegužės 6 d. 22:19:31
2008 m. liepos 26 d. 15:03:19
2008 m. gegužės 5 d. 02:04:22
2008 m. gegužės 5 d. 02:02:03
2008 m. gegužės 3 d. 17:43:08
2006 m. rugpjūčio 11 d. 16:49:34
2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:21:29
2006 m. rugpjūčio 6 d. 13:10:26
2006 m. rugpjūčio 6 d. 13:04:20
O kodėl gi ne/ - nuomonės išsakymas apie nepatinkančią grupę dar niekam nepakenkė.
2006 m. rugpjūčio 5 d. 19:14:04
2006 m. rugpjūčio 5 d. 19:08:50
2006 m. rugpjūčio 5 d. 16:58:57
2006 m. rugpjūčio 5 d. 15:25:12
2006 m. kovo 21 d. 20:46:36