faida4ever>>
Darau ta pati, tik va is pradziu pasiziurejau 5 sezona (rusiskai), o po to pradejau nuo 1 sezono.. Dabar po kokios dienos galima bus pradeti ziureti 6 sezona
"viso gero, mielasis viesbuti, pasiilgsiu" Rosas
"sitos tavo aksytes kazkokios apkramtytos" "na tai bandziau" tas kaip ten jis metju su monika.
is tiek juoko atsimenu tik sitas frazes, ebt noreciau tikrai paziuret dar keleta seriju.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
2007 m. vasario 5 d. 16:52:36
2006 m. gruodžio 29 d. 16:56:34
2006 m. gruodžio 28 d. 23:00:29
Darau ta pati, tik va is pradziu pasiziurejau 5 sezona (rusiskai), o po to pradejau nuo 1 sezono.. Dabar po kokios dienos galima bus pradeti ziureti 6 sezona
2006 m. gruodžio 25 d. 15:27:00
2006 m. gruodžio 25 d. 15:04:01
2006 m. birželio 1 d. 14:08:38
Turbut geriausias kada nors apskritai buves serialas, na Sopranai dar galetu lygintis.
2006 m. birželio 1 d. 14:03:19
2006 m. birželio 1 d. 14:02:29
2006 m. gegužės 27 d. 10:43:23
2006 m. balandžio 27 d. 23:45:25
2005 m. lapkričio 7 d. 15:00:05
2005 m. lapkričio 7 d. 14:23:06
2005 m. lapkričio 7 d. 14:04:46
2005 m. lapkričio 5 d. 10:02:50
2005 m. lapkričio 5 d. 09:39:10
2005 m. lapkričio 5 d. 08:36:34
2005 m. lapkričio 5 d. 08:32:48
"viso gero, mielasis viesbuti, pasiilgsiu" Rosas
"sitos tavo aksytes kazkokios apkramtytos" "na tai bandziau" tas kaip ten jis metju su monika.
is tiek juoko atsimenu tik sitas frazes, ebt noreciau tikrai paziuret dar keleta seriju.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 23 d. 19:09:13
2005 m. rugpjūčio 22 d. 22:18:48
2005 m. rugpjūčio 12 d. 10:47:43