Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Originaliausi šių laikų atlikėjai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
dirge
2010 m. vasario 1 d. 20:48:18
Būtent, kad atlikti, tai reikia kalbėti apie jų atliekamą MUZIKĄ, nes tai daro atlikėjai, jų produktas yra muzika, ne mados, ir pagrindinė atlikėjo originalumo savoka turėtų asocijuotis su tuo.

na, bet sitas komentaras gan stipriai argumentuotas.Tobuleji lose control.
o del temos sory tada.

Atsakyti
Prophet
2010 m. vasario 1 d. 20:39:50
dirge rašė:
Prophet rašė:
dirge rašė:
isvardinti atlikejai man asociaciju su gaga nekelia.

Na matai R. Zilniui jie kelia panašumu ( aišku tu už jį žymiai geriau susigaudai šiuolaikinėje muzikos industrijoje).

tai jo asmenine nuomone, o ne beribe tiesa.
O tu pats savaja turi?

Juokingas klausimas. Beabejo, Zilnys nepaminėjo Roisin Murphy ir Peach.

2010 m. vasario 1 d. 20:36:06
Nes šita suknista tema atsirado anksčiau už aną suknistą temąąąą
Atrodo, kad tu specialiai erzini.

Atsakyti
dirge
2010 m. vasario 1 d. 20:25:33
LoseControl rašė:
Na, panele pseudo-psichologe, aš autorius, ir manau aišku, kad kai kalbama apie atlikėjus, tai reikia kalbėti apie jų muzika, nes tai juos apibūdina. Pati pasakei - nuo žodžio atlikti. Ką atlikti?? Aprangą? Žinau, dabar pasakysi, kad ne taip supratau, ką tu parašei ir kad išsigalvoju, ir jei taip bus, tai tu paskaityk mano postą dar kartą. Būtent, kad atlikti, tai reikia kalbėti apie jų atliekamą MUZIKĄ, nes tai daro atlikėjai, jų produktas yra muzika, ne mados, ir pagrindinė atlikėjo originalumo savoka turėtų asocijuotis su tuo. I rest my case, nes žinau, kad kabinėsies, jau ir taip susinervinęs, nenoriu, kad visai išsekintum.

tai kita karta deretu paziureti ar nera kitos tokios pat temos ,tik pavadintos kitais zodziais.kam reikia dvieju temu apie ta pati?

Atsakyti
dirge
2010 m. vasario 1 d. 20:13:58
Prophet rašė:
dirge rašė:

Na matai R. Zilniui jie kelia panašumu ( aišku tu už jį žymiai geriau susigaudai šiuolaikinėje muzikos industrijoje).

tai jo asmenine nuomone, o ne beribe tiesa.
O tu pats savaja turi?

Atsakyti
LoseControl
2010 m. vasario 1 d. 20:08:47
Na, panele pseudo-psichologe, aš autorius, ir manau aišku, kad kai kalbama apie atlikėjus, tai reikia kalbėti apie jų muzika, nes tai juos apibūdina. Pati pasakei - nuo žodžio atlikti. Ką atlikti?? Aprangą? Žinau, dabar pasakysi, kad ne taip supratau, ką tu parašei ir kad išsigalvoju, ir jei taip bus, tai tu paskaityk mano postą dar kartą. Būtent, kad atlikti, tai reikia kalbėti apie jų atliekamą MUZIKĄ, nes tai daro atlikėjai, jų produktas yra muzika, ne mados, ir pagrindinė atlikėjo originalumo savoka turėtų asocijuotis su tuo. I rest my case, nes žinau, kad kabinėsies, jau ir taip susinervinęs, nenoriu, kad visai išsekintum.

Atsakyti
dirge
2010 m. vasario 1 d. 20:04:23
tai vadinasi temos autorius nesugebejo aiskiai suformuluoti temos,mat terminas atlikejas yra kiles nuo zodzio 'atlikti', o ne kurti ir del to klaidina zmones, mat jei gerai pamenu yra tema 'originaliausia ir keisciausia muzika'.Nemaniau ,kad yra dvi temos,keliancios ta pati klausima.Tokiu atveju, tavo isvardintos grupes kaip radiohead, white stripes ir pan. nors ir turi autentiska skambesi ,kaip ir kiekviena grupe ar atlikejas, bet ypatingu originalumu tai jau tikrai nepasizymi.tokiu atveju daug originalesne yra pvz cocorosie ir visa kita alternatyvi avangardiska muzika.

Atsakyti
LoseControl
2010 m. vasario 1 d. 19:37:17
Manau, kad temos autorius kaip tik turėjo omeny, sakydamas 'atlikėjai', muziką. Apie jų atliekamą muziką, nes apie išvaizdą diskutuoti ir švaistyti taip laiką nemanau, kad verta. O, video tau gražus - big deal. Tai nieko nereiškia, čia tas pats, kas sakyti, kad Rihanna gera kompozitorė - Gaga nekūrė klipo. Režisieriuj priskirti reiktų nuopelnus. O jos muzika per daug neišsiskiria - dabar pasaulis paleido nemažai panašių tokių atlikėjų.
Ir išvis, aišku, kad čia apie muziką, juk pagrindinis atlikėjų darbas ir yra muzika.... Kad apsirengę kažkaip, atsiprašant, ekscentriškai (nors tuoj ekscentriškai bus apatiniai ant galvos, skrybėle ant užpakalio) tikrai nepadaro juos kažkuo labai jau originaliais.

Atsakyti
rabithunter
2010 m. vasario 1 d. 19:36:58
Prophet rašė:
dirge rašė:

Pwoper_music rašė:
Prophet rašė:
Pwoper_music rašė:
Šeip kaip tik ir klausau tokių, kurie kuria įdomią ir originalią muziką, taigi prie tokių galėčiau priskirti Mika, Muse, Lady Gaga.. tie labiausiai man įstrigę, kitų nepamenu, bet jų yra ir daug daugiau. šeip dabar muzika darosi labai originali ir kuo toliau tuo originalesnė, stebinanti ir įdomi. na tai tik mano pastebėjimas. laukiu kitokių nuomonių

Lady Gaga orginali ? C'mon groja 8 dešimtmečio disko melodijas tik su kompiuteriu labiau apdorotas ir viskas. Muzika jos visiškai neorginali, apranga sakyčiau išskirtinė.

taip, manau kad Lady Gaga originali. ir pats pasakei, kad ji yra išskirtinė, o tai manau įeina į originalumo sąvoką nors iš tiesų jos kitos dainos gal ir nelabai skirias nuo tų "popsuškų", tačiau daina Bad Romance man tikrai padarė įspūdį. o video tai tikrai aukšto lygio kūryba, viskas teatrališka, įdomu. taigi tikrai manau kad ji yra originali.

Jeigu video yra gerai padarytas ( ko tikriausiai nelabai ir įmanoma nuginčyti) tai nereiškia jog jis orginalus. Apie daina to deja negalėčiau pasakyti.
Žinoma jeigu vertinti reikėtu aspektus kurie nesusieje su muzika ( išvaizda, rūbai, etc.) lady gaga pretenduoja į pakankamai orginalios "atlikėjos" kategorija.

jei jau vertinami atlikejai (kazkaip gagos dainininke vadint nesivercia liezuvis pavadint) tai pradet reiktu butent nuo muzikos imo
o del jos ivaizdzio tai tiesa sakant MM jau pries 10 ar 15 metu analogiskas sukneles devedavo

Atsakyti
Problematique
2010 m. vasario 1 d. 19:32:27
Tai apie atlikėjus ir tema. Ne apie originalią muziką.

Atsakyti
Prophet
2010 m. vasario 1 d. 19:27:32
dirge rašė:

Pwoper_music rašė:
Prophet rašė:
Pwoper_music rašė:
Šeip kaip tik ir klausau tokių, kurie kuria įdomią ir originalią muziką, taigi prie tokių galėčiau priskirti Mika, Muse, Lady Gaga.. tie labiausiai man įstrigę, kitų nepamenu, bet jų yra ir daug daugiau. šeip dabar muzika darosi labai originali ir kuo toliau tuo originalesnė, stebinanti ir įdomi. na tai tik mano pastebėjimas. laukiu kitokių nuomonių

Lady Gaga orginali ? C'mon groja 8 dešimtmečio disko melodijas tik su kompiuteriu labiau apdorotas ir viskas. Muzika jos visiškai neorginali, apranga sakyčiau išskirtinė.

taip, manau kad Lady Gaga originali. ir pats pasakei, kad ji yra išskirtinė, o tai manau įeina į originalumo sąvoką nors iš tiesų jos kitos dainos gal ir nelabai skirias nuo tų "popsuškų", tačiau daina Bad Romance man tikrai padarė įspūdį. o video tai tikrai aukšto lygio kūryba, viskas teatrališka, įdomu. taigi tikrai manau kad ji yra originali.

Jeigu video yra gerai padarytas ( ko tikriausiai nelabai ir įmanoma nuginčyti) tai nereiškia jog jis orginalus. Apie daina to deja negalėčiau pasakyti.
Žinoma jeigu vertinti reikėtu aspektus kurie nesusieje su muzika ( išvaizda, rūbai, etc.) lady gaga pretenduoja į pakankamai orginalios "atlikėjos" kategorija.

2010 m. vasario 1 d. 17:40:42
Prophet rašė:
Pwoper_music rašė:

2010 m. vasario 1 d. 15:51:20

Atsakyti
Prophet
2010 m. vasario 1 d. 15:41:34
dirge rašė:
nereikia cia rustauti.
As paklausiu kitap. Ar tu zinai nors viena atlikeja kurios pasirodymai ,sceninis ivaizdis ,muzika butu panasi i lady gagos?

Peach, La Roux, Roisin Murphy, Empire of the Sun. Atlieka panašia muzika kaip gaga.

2010 m. vasario 1 d. 15:22:26
o prie originaliausiu lietuviu atlikeju mineda priskirciau. tokio irgi dar nebuvo.

Atsakyti
dirge
2010 m. vasario 1 d. 15:19:26
tema originaliausi atlikejai, ne originaliausia muzika.O atlikejo ivaizdis ir pasirodymai ne maziau svarbu muzikos industrijoje.

Atsakyti
rabithunter
2010 m. vasario 1 d. 14:57:36
o tai cia taip iseina kad dar svarbu ka ji ten issidirbineja ant scenos jei groja totaliai nuvalkiota popsa?

Atsakyti
dirge
2010 m. vasario 1 d. 14:47:40
tai tada ir taip rustauti nederetu

Atsakyti
rabithunter
2010 m. vasario 1 d. 14:44:50
muzika? paklausyk kada koki RC top 40 ar ka jie ten dabar atitinkamo turi, jau nekalbu apie MTV visokius shitchartus, del pasirodymu nezinau nemaciau ir nesiruosiu dometis kvailo popso koncertais

Atsakyti
dirge
2010 m. vasario 1 d. 14:40:05
nereikia cia rustauti.
As paklausiu kitap. Ar tu zinai nors viena atlikeja kurios pasirodymai ,sceninis ivaizdis ,muzika butu panasi i lady gagos?

Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Primus Primus
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1127
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 75432