Būtent, kad atlikti, tai reikia kalbėti apie jų atliekamą MUZIKĄ, nes tai daro atlikėjai, jų produktas yra muzika, ne mados, ir pagrindinė atlikėjo originalumo savoka turėtų asocijuotis su tuo.
na, bet sitas komentaras gan stipriai argumentuotas.Tobuleji lose control.
o del temos sory tada.
LoseControl rašė: Na, panele pseudo-psichologe, aš autorius, ir manau aišku, kad kai kalbama apie atlikėjus, tai reikia kalbėti apie jų muzika, nes tai juos apibūdina. Pati pasakei - nuo žodžio atlikti. Ką atlikti?? Aprangą? Žinau, dabar pasakysi, kad ne taip supratau, ką tu parašei ir kad išsigalvoju, ir jei taip bus, tai tu paskaityk mano postą dar kartą. Būtent, kad atlikti, tai reikia kalbėti apie jų atliekamą MUZIKĄ, nes tai daro atlikėjai, jų produktas yra muzika, ne mados, ir pagrindinė atlikėjo originalumo savoka turėtų asocijuotis su tuo. I rest my case, nes žinau, kad kabinėsies, jau ir taip susinervinęs, nenoriu, kad visai išsekintum.
tai kita karta deretu paziureti ar nera kitos tokios pat temos ,tik pavadintos kitais zodziais.kam reikia dvieju temu apie ta pati?
Na, panele pseudo-psichologe, aš autorius, ir manau aišku, kad kai kalbama apie atlikėjus, tai reikia kalbėti apie jų muzika, nes tai juos apibūdina. Pati pasakei - nuo žodžio atlikti. Ką atlikti?? Aprangą? Žinau, dabar pasakysi, kad ne taip supratau, ką tu parašei ir kad išsigalvoju, ir jei taip bus, tai tu paskaityk mano postą dar kartą. Būtent, kad atlikti, tai reikia kalbėti apie jų atliekamą MUZIKĄ, nes tai daro atlikėjai, jų produktas yra muzika, ne mados, ir pagrindinė atlikėjo originalumo savoka turėtų asocijuotis su tuo. I rest my case, nes žinau, kad kabinėsies, jau ir taip susinervinęs, nenoriu, kad visai išsekintum.
tai vadinasi temos autorius nesugebejo aiskiai suformuluoti temos,mat terminas atlikejas yra kiles nuo zodzio 'atlikti', o ne kurti ir del to klaidina zmones, mat jei gerai pamenu yra tema 'originaliausia ir keisciausia muzika'.Nemaniau ,kad yra dvi temos,keliancios ta pati klausima.Tokiu atveju, tavo isvardintos grupes kaip radiohead, white stripes ir pan. nors ir turi autentiska skambesi ,kaip ir kiekviena grupe ar atlikejas, bet ypatingu originalumu tai jau tikrai nepasizymi.tokiu atveju daug originalesne yra pvz cocorosie ir visa kita alternatyvi avangardiska muzika.
Manau, kad temos autorius kaip tik turėjo omeny, sakydamas 'atlikėjai', muziką. Apie jų atliekamą muziką, nes apie išvaizdą diskutuoti ir švaistyti taip laiką nemanau, kad verta. O, video tau gražus - big deal. Tai nieko nereiškia, čia tas pats, kas sakyti, kad Rihanna gera kompozitorė - Gaga nekūrė klipo. Režisieriuj priskirti reiktų nuopelnus. O jos muzika per daug neišsiskiria - dabar pasaulis paleido nemažai panašių tokių atlikėjų.
Ir išvis, aišku, kad čia apie muziką, juk pagrindinis atlikėjų darbas ir yra muzika.... Kad apsirengę kažkaip, atsiprašant, ekscentriškai (nors tuoj ekscentriškai bus apatiniai ant galvos, skrybėle ant užpakalio) tikrai nepadaro juos kažkuo labai jau originaliais.
dirge rašė: isvardinti atlikejai man asociaciju su gaga nekelia.
Na matai R. Zilniui jie kelia panašumu ( aišku tu už jį žymiai geriau susigaudai šiuolaikinėje muzikos industrijoje).
Pwoper_music rašė:
Prophet rašė:
Pwoper_music rašė: Šeip kaip tik ir klausau tokių, kurie kuria įdomią ir originalią muziką, taigi prie tokių galėčiau priskirti Mika, Muse, Lady Gaga.. tie labiausiai man įstrigę, kitų nepamenu, bet jų yra ir daug daugiau. šeip dabar muzika darosi labai originali ir kuo toliau tuo originalesnė, stebinanti ir įdomi. na tai tik mano pastebėjimas. laukiu kitokių nuomonių
Lady Gaga orginali ? C'mon groja 8 dešimtmečio disko melodijas tik su kompiuteriu labiau apdorotas ir viskas. Muzika jos visiškai neorginali, apranga sakyčiau išskirtinė.
taip, manau kad Lady Gaga originali. ir pats pasakei, kad ji yra išskirtinė, o tai manau įeina į originalumo sąvoką nors iš tiesų jos kitos dainos gal ir nelabai skirias nuo tų "popsuškų", tačiau daina Bad Romance man tikrai padarė įspūdį. o video tai tikrai aukšto lygio kūryba, viskas teatrališka, įdomu. taigi tikrai manau kad ji yra originali.
Jeigu video yra gerai padarytas ( ko tikriausiai nelabai ir įmanoma nuginčyti) tai nereiškia jog jis orginalus. Apie daina to deja negalėčiau pasakyti.
Žinoma jeigu vertinti reikėtu aspektus kurie nesusieje su muzika ( išvaizda, rūbai, etc.) lady gaga pretenduoja į pakankamai orginalios "atlikėjos" kategorija.
jei jau vertinami atlikejai (kazkaip gagos dainininke vadint nesivercia liezuvis pavadint) tai pradet reiktu butent nuo muzikos imo
o del jos ivaizdzio tai tiesa sakant MM jau pries 10 ar 15 metu analogiskas sukneles devedavo
dirge rašė: isvardinti atlikejai man asociaciju su gaga nekelia.
Na matai R. Zilniui jie kelia panašumu ( aišku tu už jį žymiai geriau susigaudai šiuolaikinėje muzikos industrijoje).
Pwoper_music rašė:
Prophet rašė:
Pwoper_music rašė: Šeip kaip tik ir klausau tokių, kurie kuria įdomią ir originalią muziką, taigi prie tokių galėčiau priskirti Mika, Muse, Lady Gaga.. tie labiausiai man įstrigę, kitų nepamenu, bet jų yra ir daug daugiau. šeip dabar muzika darosi labai originali ir kuo toliau tuo originalesnė, stebinanti ir įdomi. na tai tik mano pastebėjimas. laukiu kitokių nuomonių
Lady Gaga orginali ? C'mon groja 8 dešimtmečio disko melodijas tik su kompiuteriu labiau apdorotas ir viskas. Muzika jos visiškai neorginali, apranga sakyčiau išskirtinė.
taip, manau kad Lady Gaga originali. ir pats pasakei, kad ji yra išskirtinė, o tai manau įeina į originalumo sąvoką nors iš tiesų jos kitos dainos gal ir nelabai skirias nuo tų "popsuškų", tačiau daina Bad Romance man tikrai padarė įspūdį. o video tai tikrai aukšto lygio kūryba, viskas teatrališka, įdomu. taigi tikrai manau kad ji yra originali.
Jeigu video yra gerai padarytas ( ko tikriausiai nelabai ir įmanoma nuginčyti) tai nereiškia jog jis orginalus. Apie daina to deja negalėčiau pasakyti.
Žinoma jeigu vertinti reikėtu aspektus kurie nesusieje su muzika ( išvaizda, rūbai, etc.) lady gaga pretenduoja į pakankamai orginalios "atlikėjos" kategorija.
As paklausiu kitap. Ar tu zinai nors viena atlikeja kurios pasirodymai ,sceninis ivaizdis ,muzika butu panasi i lady gagos?
Peach, La Roux, Roisin Murphy, Empire of the Sun. Atlieka panašia muzika kaip gaga.
muzika? paklausyk kada koki RC top 40 ar ka jie ten dabar atitinkamo turi, jau nekalbu apie MTV visokius shitchartus, del pasirodymu nezinau nemaciau ir nesiruosiu dometis kvailo popso koncertais
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2010 m. vasario 1 d. 20:48:18
na, bet sitas komentaras gan stipriai argumentuotas.Tobuleji lose control.
o del temos sory tada.
2010 m. vasario 1 d. 20:39:50
isvardinti atlikejai man asociaciju su gaga nekelia.
tai jo asmenine nuomone, o ne beribe tiesa.
O tu pats savaja turi?
Juokingas klausimas. Beabejo, Zilnys nepaminėjo Roisin Murphy ir Peach.
2010 m. vasario 1 d. 20:36:06
Atrodo, kad tu specialiai erzini.
2010 m. vasario 1 d. 20:25:33
Na, panele pseudo-psichologe, aš autorius, ir manau aišku, kad kai kalbama apie atlikėjus, tai reikia kalbėti apie jų muzika, nes tai juos apibūdina. Pati pasakei - nuo žodžio atlikti. Ką atlikti?? Aprangą? Žinau, dabar pasakysi, kad ne taip supratau, ką tu parašei ir kad išsigalvoju, ir jei taip bus, tai tu paskaityk mano postą dar kartą. Būtent, kad atlikti, tai reikia kalbėti apie jų atliekamą MUZIKĄ, nes tai daro atlikėjai, jų produktas yra muzika, ne mados, ir pagrindinė atlikėjo originalumo savoka turėtų asocijuotis su tuo. I rest my case, nes žinau, kad kabinėsies, jau ir taip susinervinęs, nenoriu, kad visai išsekintum.
tai kita karta deretu paziureti ar nera kitos tokios pat temos ,tik pavadintos kitais zodziais.kam reikia dvieju temu apie ta pati?
2010 m. vasario 1 d. 20:13:58
tai jo asmenine nuomone, o ne beribe tiesa.
O tu pats savaja turi?
2010 m. vasario 1 d. 20:08:47
2010 m. vasario 1 d. 20:04:23
2010 m. vasario 1 d. 19:37:17
Ir išvis, aišku, kad čia apie muziką, juk pagrindinis atlikėjų darbas ir yra muzika.... Kad apsirengę kažkaip, atsiprašant, ekscentriškai (nors tuoj ekscentriškai bus apatiniai ant galvos, skrybėle ant užpakalio) tikrai nepadaro juos kažkuo labai jau originaliais.
2010 m. vasario 1 d. 19:36:58
Šeip kaip tik ir klausau tokių, kurie kuria įdomią ir originalią muziką, taigi prie tokių galėčiau priskirti Mika, Muse, Lady Gaga.. tie labiausiai man įstrigę, kitų nepamenu, bet jų yra ir daug daugiau. šeip dabar muzika darosi labai originali ir kuo toliau tuo originalesnė, stebinanti ir įdomi. na tai tik mano pastebėjimas. laukiu kitokių nuomonių
Lady Gaga orginali ?
taip, manau kad Lady Gaga originali. ir pats pasakei, kad ji yra išskirtinė, o tai manau įeina į originalumo sąvoką
jei jau vertinami atlikejai (kazkaip gagos dainininke vadint nesivercia liezuvis pavadint) tai pradet reiktu butent nuo muzikos imo
o del jos ivaizdzio tai tiesa sakant MM jau pries 10 ar 15 metu analogiskas sukneles devedavo
2010 m. vasario 1 d. 19:32:27
2010 m. vasario 1 d. 19:27:32
Šeip kaip tik ir klausau tokių, kurie kuria įdomią ir originalią muziką, taigi prie tokių galėčiau priskirti Mika, Muse, Lady Gaga.. tie labiausiai man įstrigę, kitų nepamenu, bet jų yra ir daug daugiau. šeip dabar muzika darosi labai originali ir kuo toliau tuo originalesnė, stebinanti ir įdomi. na tai tik mano pastebėjimas. laukiu kitokių nuomonių
Lady Gaga orginali ?
taip, manau kad Lady Gaga originali. ir pats pasakei, kad ji yra išskirtinė, o tai manau įeina į originalumo sąvoką
2010 m. vasario 1 d. 17:40:42
Lady Gaga orginali ?
2010 m. vasario 1 d. 15:51:20
2010 m. vasario 1 d. 15:41:34
nereikia cia rustauti.
As paklausiu kitap. Ar tu zinai nors viena atlikeja kurios pasirodymai ,sceninis ivaizdis ,muzika butu panasi i lady gagos?
Peach, La Roux, Roisin Murphy, Empire of the Sun. Atlieka panašia muzika kaip gaga.
2010 m. vasario 1 d. 15:22:26
2010 m. vasario 1 d. 15:19:26
2010 m. vasario 1 d. 14:57:36
2010 m. vasario 1 d. 14:47:40
2010 m. vasario 1 d. 14:44:50
2010 m. vasario 1 d. 14:40:05