Kai sakai 'Siu laiku' ... labai jau klaidini. Bjork, Beck, Radiohead 9-o desimtmecio ziburiukai.
Man 'sie laikai' tai kazkas po 2000. Ir kazka ypatingo, lyginamo su tuo kas atsirado iki 2000, atrasti netaip paprasta.
Man:
Beck. Jo muzikoje yra visko, net žanrą būtų sunku įvardyti, o balsas geras.
Bjork. Keistuolė, ir muzika keistoka, dar balsas. Jaučiasi toks šiaurietiškas akcentas, bet jai labai tinka. Kaip ir pop, bet labai įdomus, su įdėjomis, lyriksai kartais net nesuprantami.
Radiohead. Na, nežinau, gal klystu, bet ar ne jie pradėjo tą kreizą dėl alternative rock? Elektronika ir rokas man labai įdomu šiais laikais, kai vistiek daug yra visokių Linkin Park ir t.t.
The White Stripes. Nepaprastas paprastumas, būgnininkė neprofesionalė, bet gaunasi, jungia roką, bliuzą, kantri ir stengiasi gaivinti gerą roką. Labai patiko nusistatymas prieš šiuolaikinę muziką Jack'o White'o, ypač prieš visus nu-metalus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2009 m. balandžio 27 d. 16:47:52
2009 m. balandžio 27 d. 16:41:19
Man 'sie laikai' tai kazkas po 2000. Ir kazka ypatingo, lyginamo su tuo kas atsirado iki 2000, atrasti netaip paprasta.
2009 m. balandžio 27 d. 16:40:55
2009 m. balandžio 27 d. 16:34:49
Man:
Beck. Jo muzikoje yra visko, net žanrą būtų sunku įvardyti, o balsas geras.
Bjork. Keistuolė, ir muzika keistoka, dar balsas. Jaučiasi toks šiaurietiškas akcentas, bet jai labai tinka. Kaip ir pop, bet labai įdomus, su įdėjomis, lyriksai kartais net nesuprantami.
Radiohead. Na, nežinau, gal klystu, bet ar ne jie pradėjo tą kreizą dėl alternative rock? Elektronika ir rokas man labai įdomu šiais laikais, kai vistiek daug yra visokių Linkin Park ir t.t.
The White Stripes. Nepaprastas paprastumas, būgnininkė neprofesionalė, bet gaunasi, jungia roką, bliuzą, kantri ir stengiasi gaivinti gerą roką. Labai patiko nusistatymas prieš šiuolaikinę muziką Jack'o White'o, ypač prieš visus nu-metalus.