o zinot ta vieta,kur:kazkada pauksciu take,bet niekada juros dugne??tai as pamasciau kam reikejo to "juros dugne"ir taip aisq kad niekda juk ten vanduo.....uzdustu jie ten...nu krc...vel erty sapalioja.....ir tu kartu burbule ryskiu splavu..cia saldu....o as skrendu ten aukstai virs debesu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wa wa man irgi taip pat....ziaurei patinka tie wisi mmmmmmm, wouwo ir juokas.... nu taip graziai skamba, kad negaliu, nors griuk ir woliokis, nors nepadeda, jau bandziau
ar as uzkreciau? nu jau nea, pati pasigawai nuo manes
jo as irgi tai pastebejau, kad erty tokiu dalyku ismasto, kad turbut net ir žygis apie tai nesusimasto, taciau tai pagirtina.........
jo jo.....erty ka noret.....cia varo ka nori o kai eis su savo dievaisiu susitikt ati ne zodzio neistars!!!tai aw palaikykit mane....nes bijau net dabar,kad ten nieko as jam nepaskysiu
as tai kia ka pasakysiuman sios dainos priedainis labai tinka mergisiamswz:nieko nesakyk nieko nematyk kai ateisuu pas tave...........t.y.kad tu zodziu panele tylek ,nors zino kad dar kita turiu ir nikeio nemtyk irgi kad dar kita turi ir kad is jos jis gryzta pas ja...........krc svaigstu as tai jau unreal!saul_ute cia uzkrete
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2005 m. sausio 17 d. 20:34:02
2005 m. sausio 17 d. 17:19:02
2005 m. sausio 17 d. 15:43:23
2005 m. sausio 16 d. 21:05:03
2005 m. sausio 16 d. 19:09:33
2005 m. sausio 16 d. 00:01:13
2005 m. sausio 15 d. 18:04:43
2005 m. sausio 15 d. 00:01:36
jo as irgi tai pastebejau, kad erty tokiu dalyku ismasto, kad turbut net ir žygis apie tai nesusimasto, taciau tai pagirtina.........
2005 m. sausio 14 d. 21:05:49
2005 m. sausio 14 d. 20:09:05
2005 m. sausio 14 d. 16:18:11
2005 m. sausio 10 d. 22:27:47
2005 m. sausio 9 d. 15:51:22
2005 m. sausio 7 d. 17:09:22
2005 m. sausio 5 d. 17:25:30
2004 m. gruodžio 20 d. 15:21:20
2004 m. gruodžio 5 d. 22:19:57
2004 m. gruodžio 2 d. 17:32:01
2004 m. spalio 19 d. 14:30:30
GAL ZINOT IS KUR JA GAUT?