Visai patinka, bet nepasakyciau,kad labai klausau daznai. Patinka Hotel California
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
man kolkas klausomiausi ju albumai yra ,,One Of These Nights" ir ,,Hotel California", megstamiausios dainos praktiskai yra tos, kurios pateko i ,,Their Greatest Hits" rinkinuka, iskaitant dar ,,Life In The Fast Lane", ,,Hotel California", ,,Heartache Tonight" ir ,,The Long Run" dainas.
Kazkur skaiciau, kad jie buvo amerikieciu numyletine grupe, nebuvo jie tokie jau vargseliai... O kokios jusu nuomunes apie ju 2007m po ilgos pertraukos isleista nauja albuma ,,The Long Road Out Of Eden"?
Kaip gi, atsimenu. Jų albumas Hotel California buvo tikra bomba 1976. Dabar retrospektyviai pažvelgus man New kids in town nedgi labiau patinka už titulinę dainą. Deja, tiek aukštai pakeltos kartelės jiems daugiau nepavyko peršokti. Smagu matyti, kad ir susenę jie Hotelio akustinę versiją atlieka pritrenkiamai.
Domisi, domisi
Šaunūs jie visai, nors daug ir neklausau. Mano tėvas didesnis gerbėjas, būtent jis ir supažindino su jų muzika. Labiausiai patinkančios dainos "Already Gone" ir, žinoma, "Hotel California", labiausiai klausomas albumas "On the Border".
kazkodel nei vienos temos nebuvo forume apie sita Amerikos grupe, kazkas vistiek turi ja zinoti ir turbut jau kelis kartus klausesi ju dainu, taigi kokios jusu nuomunes apie The Eagles, apie ju dainas, albumus ir visa kita, kas yra susije su jais?
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2012 m. sausio 26 d. 19:54:36
seni geri gabalai atkeliave iš tu geru diskotekų laiku
2011 m. liepos 5 d. 02:30:28
2009 m. birželio 7 d. 16:12:01
2009 m. birželio 7 d. 15:45:19
2009 m. birželio 7 d. 15:40:03
2009 m. birželio 7 d. 12:14:25
2009 m. gegužės 2 d. 13:53:11
2009 m. gegužės 2 d. 13:41:27
Kazkur skaiciau, kad jie buvo amerikieciu numyletine grupe, nebuvo jie tokie jau vargseliai... O kokios jusu nuomunes apie ju 2007m po ilgos pertraukos isleista nauja albuma ,,The Long Road Out Of Eden"?
2009 m. gegužės 2 d. 12:39:01
2009 m. gegužės 1 d. 23:44:32
Šaunūs jie visai, nors daug ir neklausau. Mano tėvas didesnis gerbėjas, būtent jis ir supažindino su jų muzika. Labiausiai patinkančios dainos "Already Gone" ir, žinoma, "Hotel California", labiausiai klausomas albumas "On the Border".
2009 m. gegužės 1 d. 23:10:21
2009 m. balandžio 29 d. 16:16:22