as manu kad tas kiauliu gripas yra sukurtas zmoniu, kad farmacininkai brangius vaistus prasuktu. kai buvo pauksciu gripas irgi visi sake kad i lietuva ateis ir pan. bet nuo pauksciu gripo mire daugiau zmoniu negu nuo kiauliu gripo.
Šiaip visokių tokių dalykų bijau labiausiai, bet nemanau, kad Lietuvoj kils didelė epidemija. Nes jau kontroliuojama viskas, yra pasiruošta ir t.t. Ir kiek buvo tų baisių epidemijų, tai Lietuva nedaug tenukentėjo (tiksliai nežinau, gal pataisys mane kas nors). beje, kur seniau būdavo baisios visokios epidemijos ir mirdavo daug daug žmonių, tai dėl vaistų ir technologijų trūkumo, kurio dabar nėra.
jasaz rašė: omg as neuzmygsiu nuo tokios naujienos, man vakar pasidare auksta temperatura (nuo vakar dienos sergu) ir viskas prasidejo nuo gerkles skausmo :O
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2009 m. balandžio 30 d. 13:14:09
2009 m. balandžio 30 d. 11:35:32
nu gal cia per ziauriai parasiau
pritariu
2009 m. balandžio 30 d. 08:37:52
2009 m. balandžio 29 d. 22:43:12
2009 m. balandžio 29 d. 22:37:39
žinoma aš juokauju
2009 m. balandžio 29 d. 22:33:51
Šiaip visokių tokių dalykų bijau labiausiai, bet nemanau, kad Lietuvoj kils didelė epidemija. Nes jau kontroliuojama viskas, yra pasiruošta ir t.t. Ir kiek buvo tų baisių epidemijų, tai Lietuva nedaug tenukentėjo (tiksliai nežinau, gal pataisys mane kas nors). beje, kur seniau būdavo baisios visokios epidemijos ir mirdavo daug daug žmonių, tai dėl vaistų ir technologijų trūkumo, kurio dabar nėra.
2009 m. balandžio 29 d. 22:28:41
omg as neuzmygsiu nuo tokios naujienos, man vakar pasidare auksta temperatura (nuo vakar dienos sergu) ir viskas prasidejo nuo gerkles skausmo :O
čia rimtai?oo
2009 m. balandžio 29 d. 22:20:03
2009 m. balandžio 29 d. 22:09:46
2009 m. balandžio 29 d. 21:58:23
2009 m. balandžio 29 d. 21:40:55