| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | The Loco-MotionKylie Minogue |
||||
| Prodarv | End of DisclosureHypocrisy |
||||
| Konditerijus | Solitary ManNeil Diamond |
||||
| DjVaids | Big Boys Don't CryBlue System Dideli bernā nebliaun |
||||
| Very_crazy_enough | Something's Coming (Jim Bryant)Leonard Bernstein |
||||
| Sahja | You And MeModern Talking |
||||
| Alvydas1 | The WatcherHawkwind Vėliau Lemis ją pergrojo su Motorhead, jau energingiau. |
||||
| einaras13 | ThrobJanet Jackson |

pats kuriu ir jau ne vieną kartą asmeniškai buvo siūloma išleisti jas pas prodiuserius
. o čia yra kažkur tokia muzika keliama?, norėčiau panaršyti 

dėl įdomumo klausiu dar tokiu bendru klausimu, kaip jūs draugaujate su AI muzika? ar spėjate adaptuotis su šiuo reikalu?
2014 m. vasario 17 d. 11:39:10
1977-1978 metų Gentle Giant kabliuoja savo poprokiškomis dainomis, kurios man kažką labai daug primena, lyg toks deja vu jausmas, kad kažkur aš jas jau daug kartų girdėjau. Tačiau ar girdėjau?
O bet tačiau, Rock Climber yra žudikiškai stiprus "hitas", vertas mano komentaro. Priedainyje Shulman'o vokalas pakeltas kokia oktava tikrai patraukia. Kūrinio dinamika irgi vietoj ir laiku. Jei Gentle Giant būtų albumuose leidę dainas, nenusileidžiančias Rock Climber, netektų man tiems albumams dalinti 7-etus ir 8-etus. Deja, toks dėsnis - jei tai poprokas, tai tik dešimtadalis dainų geros. Jei tai progrokas, devynios dešimtosios dainų geros. Todėl lieku prie nuomonės, kad Gentle Giant išvis nereikėjo supopsėti. Bet šitą gabaliuką vertinu 10.